Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
30.3.12 16:24
@Brokianaa píše:
Já teda na dovolené měla jednorázovky - zas taková velká eko stopa to nebyla a malému to v podstatě nedělá žádný problém. Ale holky to tu v létě loni řešily,tak určo poradí ;)

Diky. No, nasi male to taky problem nedela-naopak-teprve si na latkovky zvyka a evidentne ji dela problem s v nich hybat (teprve se pretaci), takze pro ni jsou jednoraz.lepsi 8) ; ale musi si zvyknout :lol: . Kazdopadne me zajima, jak se tyhle veci resi, tak snad se nekdo ozve se zkusenostmi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.3.12 16:26

Je, ted koukam, ze si metrik neporadil s prestupnym rokem :pankac: , male bude pul roku az v nedeli :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.3.12 16:49

Mi se to nechce počítat. Uvidím za tři týdny jak si metřík poradil :lol: No a zas budu muset dělat nový metřík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.3.12 17:08

Ja to asi necham byt, bo me to neba opravovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.3.12 17:11

Bitti d'lish

Nepouzivate nekdo tyhle plenky, konkretne Snapi In one? Mam moznost koupe z druhe ruky, ale vubec nemam info, jake jsou? :think: Jsou tam u nich 2 vlozky (kazda jina- jedna vypada jako flaus z jedne strany a z druhe takovy delsi frote a druha vypada jako bambus) a k tomu je bambusovobavlnena plena. A jeste je tam vpinaci vlozka. Kdybyste mel nekdo zkusenost, hlavne, jak se tam pouzivaji ty plenky a kterou stranou, to vubec nevim :nevim: , budu rada. A hlavne za zkusenosti, jestli se vyplati je koupit. Diky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.12 17:25
@Brokianaa píše:
@ivuska.h jestli teda můžu vyfotit 8) ?

jasně :)) jinak sledujte tak nějak všechno, co se v praxi může vyskytnout, jestli to dobře drží plenu na rovno, jestli sedí přes větší plinky typu Popolini nebo Pastelky atd. Taky jestli sucháč nedře bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.3.12 18:55
@ivuska.h píše:
jasně :)) jinak sledujte tak nějak všechno, co se v praxi může vyskytnout, jestli to dobře drží plenu na rovno, jestli sedí přes větší plinky typu Popolini nebo Pastelky atd. Taky jestli sucháč nedře bříško.

Jo a ještě dotaz…jak dlouho je asi budeme mít…já jen ať to všechno stihnu vysledovat…Mám víc druhů plínek. A chyby většinou zjistím po trošku delší době… Jinak dala jsem i čč na rovno a zatím musím říct,že to jsou jediné svrchňáky co to udrží tam jak má i při Edíkově stylu lezení (po zadku,zapírá se o jednu nohu,tudíž mu vždy čč na rovno sjely na jednu stranu). A neproteklo…Ale dneska čůrá po menších dávkách…takže protíkání bych zatím moc nehodnostila…Každopádně na první pohled se mi zdají super!!! Dneska už asi nestihnu vyfotit - budu muset zítra. Jestli mě někdo nepředběhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
30.3.12 20:27
@Jaja157 píše:
Nepouzivate nekdo tyhle plenky, konkretne Snapi In one? Mam moznost koupe z druhe ruky, ale vubec nemam info, jake jsou? :think: Jsou tam u nich 2 vlozky (kazda jina- jedna vypada jako flaus z jedne strany a z druhe takovy delsi frote a druha vypada jako bambus) a k tomu je bambusovobavlnena plena. A jeste je tam vpinaci vlozka. Kdybyste mel nekdo zkusenost, hlavne, jak se tam pouzivaji ty plenky a kterou stranou, to vubec nevim :nevim: , budu rada. A hlavne za zkusenosti, jestli se vyplati je koupit. Diky moc! :kytka:

Já mám, nám ale nesednou střihově, takže nic moc. Záleží na dítěti, každému vyhovujou jiné a asi je to třeba vyzkoušet, obecně je to ale dobrá plína, jen náš malej má moc hubený stehýnka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.3.12 20:29
@Jaja157 píše:
Nepouzivate nekdo tyhle plenky, konkretne Snapi In one? Mam moznost koupe z druhe ruky, ale vubec nemam info, jake jsou? :think: Jsou tam u nich 2 vlozky (kazda jina- jedna vypada jako flaus z jedne strany a z druhe takovy delsi frote a druha vypada jako bambus) a k tomu je bambusovobavlnena plena. A jeste je tam vpinaci vlozka. Kdybyste mel nekdo zkusenost, hlavne, jak se tam pouzivaji ty plenky a kterou stranou, to vubec nevim :nevim: , budu rada. A hlavne za zkusenosti, jestli se vyplati je koupit. Diky moc! :kytka:

Ja mam, Viky sedi.. zkontroluj si jestli nesusti… pak protekaji. jak se skladaji poznas, sedi barevne patentky.

• Citovat
  • Upravit
14105
30.3.12 20:36

@Broučkovka Na to já nekoukám. Lezou mi na nervy moderátorky (můj taťka to má zapnuté, tak vím, kdo tam je, když jsme tam), plus TV u nás zapínám až na AZ kvíz.

Jako já ji na nočník prozatím učit nechtěla, ale kvůli tomu odběru asi budu muset. No možná zavolám k doktorce, jak moc to nutně potřebují. Nerada bych si vystresla dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.12 20:49

Pomeranco tusim tema pro tebe nebo kdo tu resil tu penu vytekajici zasobnikem ;)
 https://www.emimino.cz/…pena-105134/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.3.12 21:02
@Anielkha píše:
Ja mam, Viky sedi.. zkontroluj si jestli nesusti… pak protekaji. jak se skladaji poznas, sedi barevne patentky.

Vkladanai uz jsem objevila ;) , ale s tim sustenim…neprijde mi-bylo by to nejak vyrazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.3.12 21:04
@Flyingfrog píše:
Na to já nekoukám. Lezou mi na nervy moderátorky (můj taťka to má zapnuté, tak vím, kdo tam je, když jsme tam), plus TV u nás zapínám až na AZ kvíz.

To mi taky. Ale pekla jsem chleba a varila, tak mi to bylo jedno.. nevnimala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.3.12 21:05
@Svandu píše:
Já mám, nám ale nesednou střihově, takže nic moc. Záleží na dítěti, každému vyhovujou jiné a asi je to třeba vyzkoušet, obecně je to ale dobrá plína, jen náš malej má moc hubený stehýnka…

Tohle jsou M a Nelca ma necelych 7kg a myslim, ze do 12kg urcite nevydrzi, jak udava vyrobce :zed: Takhle to na me pusobi, ze na curani dobry, ale na ridkou stolici urcite ne a to je „drahy“ spasek jen na curani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.12 21:06
@Brokianaa píše:
Jo a ještě dotaz…jak dlouho je asi budeme mít…já jen ať to všechno stihnu vysledovat…Mám víc druhů plínek. A chyby většinou zjistím po trošku delší době… Jinak dala jsem i čč na rovno a zatím musím říct,že to jsou jediné svrchňáky co to udrží tam jak má i při Edíkově stylu lezení (po zadku,zapírá se o jednu nohu,tudíž mu vždy čč na rovno sjely na jednu stranu). A neproteklo…Ale dneska čůrá po menších dávkách…takže protíkání bych zatím moc nehodnostila…Každopádně na první pohled se mi zdají super!!! Dneska už asi nestihnu vyfotit - budu muset zítra. Jestli mě někdo nepředběhne ;)

Tak ráda bych je dala do výroby co nejdřív, ale nechci to testování zbytečně uspěchat, prostě až vyzkoušíte všechny možné varianty, tak to ukončíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure