Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brokianaa píše:
Já teda na dovolené měla jednorázovky - zas taková velká eko stopa to nebyla a malému to v podstatě nedělá žádný problém. Ale holky to tu v létě loni řešily,tak určo poradí
Diky. No, nasi male to taky problem nedela-naopak-teprve si na latkovky zvyka a evidentne ji dela problem s v nich hybat (teprve se pretaci), takze pro ni jsou jednoraz.lepsi
; ale musi si zvyknout
. Kazdopadne me zajima, jak se tyhle veci resi, tak snad se nekdo ozve se zkusenostmi. ![]()
Je, ted koukam, ze si metrik neporadil s prestupnym rokem
, male bude pul roku az v nedeli
.
Mi se to nechce počítat. Uvidím za tři týdny jak si metřík poradil
No a zas budu muset dělat nový metřík ![]()
Nepouzivate nekdo tyhle plenky, konkretne Snapi In one? Mam moznost koupe z druhe ruky, ale vubec nemam info, jake jsou?
Jsou tam u nich 2 vlozky (kazda jina- jedna vypada jako flaus z jedne strany a z druhe takovy delsi frote a druha vypada jako bambus) a k tomu je bambusovobavlnena plena. A jeste je tam vpinaci vlozka. Kdybyste mel nekdo zkusenost, hlavne, jak se tam pouzivaji ty plenky a kterou stranou, to vubec nevim
, budu rada. A hlavne za zkusenosti, jestli se vyplati je koupit. Diky moc! ![]()
@Brokianaa píše:
@ivuska.h jestli teda můžu vyfotit?
jasně
jinak sledujte tak nějak všechno, co se v praxi může vyskytnout, jestli to dobře drží plenu na rovno, jestli sedí přes větší plinky typu Popolini nebo Pastelky atd. Taky jestli sucháč nedře bříško.
@ivuska.h píše:
jasnějinak sledujte tak nějak všechno, co se v praxi může vyskytnout, jestli to dobře drží plenu na rovno, jestli sedí přes větší plinky typu Popolini nebo Pastelky atd. Taky jestli sucháč nedře bříško.
Jo a ještě dotaz…jak dlouho je asi budeme mít…já jen ať to všechno stihnu vysledovat…Mám víc druhů plínek. A chyby většinou zjistím po trošku delší době… Jinak dala jsem i čč na rovno a zatím musím říct,že to jsou jediné svrchňáky co to udrží tam jak má i při Edíkově stylu lezení (po zadku,zapírá se o jednu nohu,tudíž mu vždy čč na rovno sjely na jednu stranu). A neproteklo…Ale dneska čůrá po menších dávkách…takže protíkání bych zatím moc nehodnostila…Každopádně na první pohled se mi zdají super!!! Dneska už asi nestihnu vyfotit - budu muset zítra. Jestli mě někdo nepředběhne ![]()
@Jaja157 píše:
Nepouzivate nekdo tyhle plenky, konkretne Snapi In one? Mam moznost koupe z druhe ruky, ale vubec nemam info, jake jsou?Jsou tam u nich 2 vlozky (kazda jina- jedna vypada jako flaus z jedne strany a z druhe takovy delsi frote a druha vypada jako bambus) a k tomu je bambusovobavlnena plena. A jeste je tam vpinaci vlozka. Kdybyste mel nekdo zkusenost, hlavne, jak se tam pouzivaji ty plenky a kterou stranou, to vubec nevim
, budu rada. A hlavne za zkusenosti, jestli se vyplati je koupit. Diky moc!
Já mám, nám ale nesednou střihově, takže nic moc. Záleží na dítěti, každému vyhovujou jiné a asi je to třeba vyzkoušet, obecně je to ale dobrá plína, jen náš malej má moc hubený stehýnka…
@Jaja157 píše:
Nepouzivate nekdo tyhle plenky, konkretne Snapi In one? Mam moznost koupe z druhe ruky, ale vubec nemam info, jake jsou?Jsou tam u nich 2 vlozky (kazda jina- jedna vypada jako flaus z jedne strany a z druhe takovy delsi frote a druha vypada jako bambus) a k tomu je bambusovobavlnena plena. A jeste je tam vpinaci vlozka. Kdybyste mel nekdo zkusenost, hlavne, jak se tam pouzivaji ty plenky a kterou stranou, to vubec nevim
, budu rada. A hlavne za zkusenosti, jestli se vyplati je koupit. Diky moc!
Ja mam, Viky sedi.. zkontroluj si jestli nesusti… pak protekaji. jak se skladaji poznas, sedi barevne patentky.
@Broučkovka Na to já nekoukám. Lezou mi na nervy moderátorky (můj taťka to má zapnuté, tak vím, kdo tam je, když jsme tam), plus TV u nás zapínám až na AZ kvíz.
Jako já ji na nočník prozatím učit nechtěla, ale kvůli tomu odběru asi budu muset. No možná zavolám k doktorce, jak moc to nutně potřebují. Nerada bych si vystresla dítě.
Pomeranco tusim tema pro tebe nebo kdo tu resil tu penu vytekajici zasobnikem ![]()
https://www.emimino.cz/…pena-105134/
@Anielkha píše:
Ja mam, Viky sedi.. zkontroluj si jestli nesusti… pak protekaji. jak se skladaji poznas, sedi barevne patentky.
Vkladanai uz jsem objevila
, ale s tim sustenim…neprijde mi-bylo by to nejak vyrazne?
@Flyingfrog píše:
Na to já nekoukám. Lezou mi na nervy moderátorky (můj taťka to má zapnuté, tak vím, kdo tam je, když jsme tam), plus TV u nás zapínám až na AZ kvíz.
To mi taky. Ale pekla jsem chleba a varila, tak mi to bylo jedno.. nevnimala jsem to.
@Svandu píše:
Já mám, nám ale nesednou střihově, takže nic moc. Záleží na dítěti, každému vyhovujou jiné a asi je to třeba vyzkoušet, obecně je to ale dobrá plína, jen náš malej má moc hubený stehýnka…
Tohle jsou M a Nelca ma necelych 7kg a myslim, ze do 12kg urcite nevydrzi, jak udava vyrobce
Takhle to na me pusobi, ze na curani dobry, ale na ridkou stolici urcite ne a to je „drahy“ spasek jen na curani ![]()
@Brokianaa píše:
Jo a ještě dotaz…jak dlouho je asi budeme mít…já jen ať to všechno stihnu vysledovat…Mám víc druhů plínek. A chyby většinou zjistím po trošku delší době… Jinak dala jsem i čč na rovno a zatím musím říct,že to jsou jediné svrchňáky co to udrží tam jak má i při Edíkově stylu lezení (po zadku,zapírá se o jednu nohu,tudíž mu vždy čč na rovno sjely na jednu stranu). A neproteklo…Ale dneska čůrá po menších dávkách…takže protíkání bych zatím moc nehodnostila…Každopádně na první pohled se mi zdají super!!! Dneska už asi nestihnu vyfotit - budu muset zítra. Jestli mě někdo nepředběhne
Tak ráda bych je dala do výroby co nejdřív, ale nechci to testování zbytečně uspěchat, prostě až vyzkoušíte všechny možné varianty, tak to ukončíme.