Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
2.4.12 12:16

To on je, hlavně když se chová :-)
Jen Amálka je trochu divoká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 12:34

Ivo Ty jsi to nařasení na PULkách udělala teď víc nařasené než jsem měla já když jsem je testovala? To já ho měla mnohem míň nařasené, než třeba u Thirsties a za mě je to nařasení na jedničku!
Jedna řada patentek na zmenšení by opravdu byla faj, ale ta dvouvelikostní varianta opravdu asi vyhraje :palec:
Jinak širší bych je nedělala, myslím že jsou široké mezi nožkama dost a super u nich je, že i přesto že jsou širší, tak to tak vůbec nevypadá - krásně se přizpůsobí plíně na které jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 12:35

Holky dotaz k metříku - malá měla 26.3 2roky a od té doby mi metřík nepočítá dny, jen to píše, že naše batole je 2roky staré - je to normální? Začne to třeba po týdnu opět normálně počítat? Či co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.4.12 12:43

@zelazuzu budeš si muset asi udělat nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 12:50
@M-a-j-a píše:
@zelazuzu budeš si muset asi udělat nový.

Fakt? A proč? To počítá jen do dvou let? Už jsi se s tím setkala? Vždyť maminy tu mají metříky i 5ti letých dětí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.4.12 12:53

@zelazuzu na každý rok jiný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 12:55
@rosslyn píše:
@zelazuzu na každý rok jiný:)

Jako to musím pokaždé takto měnit? Přitom tento metřík má malá od začátku :think: ..No to se picnu, já už jsem teď s tím bojovala…nikdy mi to nejde totiž vložit a pak se to nějak uloží a já vůbec netuším jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.4.12 12:58

@zelazuzu Na roce se mi metr zastavil, musela jsem udělat nový, ten je tuším do dvou let.

• Citovat
  • Upravit
16492
2.4.12 12:59

@zelazuzu Já ti nevím proč to tak je. Asi to tak mají ty servery nastavené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 12:59

Tak to je pěkně debilní :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.4.12 13:06
@zelazuzu píše:

tak si najdi jiny server, to dela lilypie… jine to nedelaji :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
2.4.12 13:13
@zelazuzu píše:

Jo ty metry Lilypie to mají jen na rok, pak to musíš měnit :)

• Citovat
  • Upravit
8651
2.4.12 13:21
@M-a-j-a píše:
@ivuska.h
tak jsem tady s poznatky z nových PULek.
1, zdá se mi, že jsou málo podložené patentky na zmenšení. Takhle to měly myslím bambinex a za chvíli se začaly vytrhávat.

2, určitě bych přidala ednu řadu na zmenšní. Když je dám na vold. , tak jsou velké a když je chci zmenšit, tak jsou malé. Na čtverce na rovno jsou OK, plína se v nich sice trochu sroluje, ale to mi dělá u vše svrchňáků. Ještě je budu zkoušet na kisy plínu a lilipop, dá vědět, protože ty se zatím suší.

3,Trochu bych popustila to nařasení vepředu. Je to super nápada, protože plínu hezky drží, ale je to moc. Možná to ale po pár vyprání a delším nošení trochu povolí :think:

4, U malého teď testuju novosklad a dovnitř jsem dala čtverec. Buď jsem tele nebo nevím, ale musela jsem je zmenšit na ten druhý patentek. Na nejmenší velikost se mi tam prostě ty dvě plíny nepodařilo vecpat. Ještě budu zkouše vold. novorozeneckou, ale u té 100% zmenším na poslední patentek. Ty jsou hubenější.

Závěr :-) Z toho co jsem zatím vypozorovala, by nebylo možná nebylo od věci uvažovat nad 2ma velikostmi. Novorozeneckou a jednovelikostní. já bych popravdě na prcka koupila přímo novorozenecké a potom až ty jednovelikostní.
  1. podložení děláme stejné i na Easy a dosud reklamace na vytržení nebyla, dělala jsem dřív i pokusy, že jsem to zkusila prostě brutální silou vyrvat a z těch dvou vrstev to už nešlo… Nicméně technicky to možné je, kdyby se ukázalo, že je to málo, dá se tam dát vrstva navíc.
  1. ano, o tom jsem uvažovala, byla to jedna z věcí, co jsem chtěla testováním zjistit. Prostě aby byly menší rozestupy mezi jednotlivými nastaveními.
  1. U tohoto ještě uvidím, co řeknou ostatní, asi tam záleží na baculatosti dítěte, je nutné najít optimální poměr mezi utažením kolem stehýnek a pasu, částečně by tento problém měla pomoct řešit i ta zmenšovací řada navíc.
  1. podle mě je vpořádku, že na novosklad nevyjde nejmenší velikost a na naši novoroz. ano, ta je opravdu pidi.

Jojo, právě to taky řeším, zda jednu nebo dvě velikosti, tohle by byla ta větší velikost, jak jsem psala už na začátku před testováním. Menší tu mám doma, jsou kratší v obvodu pasu i výšce sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.4.12 13:23
@M-a-j-a píše:
Tak jsem teď dala novorozenecckou vold. a na ni jsou svrchňáky zmenšené na nejmenší takové volnější, ale kolem nožiček celkem drží, jen se musí dost stáhnou a to přední nařasení mi příjde, že se dost zařezává do pupíku, když se hodně stáhnou.

Nechceš mi poslat nějakou fotku? Zajímalo by mě, jak to sedí kolem toho pupíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.4.12 13:26
@zelazuzu píše:
Ivo Ty jsi to nařasení na PULkách udělala teď víc nařasené než jsem měla já když jsem je testovala? To já ho měla mnohem míň nařasené, než třeba u Thirsties a za mě je to nařasení na jedničku!
Jedna řada patentek na zmenšení by opravdu byla faj, ale ta dvouvelikostní varianta opravdu asi vyhraje :palec:
Jinak širší bych je nedělala, myslím že jsou široké mezi nožkama dost a super u nich je, že i přesto že jsou širší, tak to tak vůbec nevypadá - krásně se přizpůsobí plíně na které jsou :palec:

Jo, to řasení by mělo být stejné, šilo se to podle těch tvých.

Dvě velikosti – ono by to bylo vhodnější i z hlediska životnosti PULu, která přecejen není zas taková, jako u klasických látek… Tudíž by se to tak neopotřebovalo a mělo by to snáz vydržet na 2 děti.

Šířka mě osobně taky přijde dobrá, ale neměla jsem sama možnost vyzkoušet na širokých plínách, neb žádné nevlastním, krom noční Voldemortky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure