Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
2.4.12 14:03
@Brunifid píše:
8o 9kg měla Pavlínka v roce! :lol:

No jo, on je chlapeček jednak obřík konstitučně a navíc je dobře vykrmený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 14:05

Samozřejmě že to opět vložit nejde, no klasika, až udělám tak 5× ten samý krok, tak se to nakonec vloží :cert: - snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
2.4.12 14:06
@zelazuzu píše:
Samozřejmě že to opět vložit nejde, no klasika, až udělám tak 5× ten samý krok, tak se to nakonec vloží :cert: - snad.

Tak držím pěsti. Já když dělám nový, tak jen překopíruju přes ten starý a pak je důležité dát na diskuzi F5, abys ho viděla a zaktualizoval se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
2.4.12 14:06

Zuzu: No vidí, jde to. :palec:
A ehem, vše nejlepší Mariance k dvěma letům. :kytka: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 14:08
@Flyingfrog píše:
Zuzu: No vidí, jde to. :palec:
A ehem, vše nejlepší Mariance k dvěma letům. :kytka: :oops:

Děkujem :-) - jo, dělám přesně to samé a refrešuju a mačkám F5 co to jde a stejně se mi to nikdy neuloží - no nekecala jsem, opět se to povedlo na popáté :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
2.4.12 14:11

Že by nějaká emiminí chyba? :-) Ale už ho máš, tak je to dobré. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.4.12 14:12
@Flyingfrog píše:
Ale vždyť já ten nový metřík vidím. :mrgreen:

No šak jo…já ho už taky vidím, ale až na popáté, co jsem to vložila…a asi 10× zrefrešovala..A to nechápu, protože to prostě dělám pořád stejně a pořád se s tím stejně trápím…no jo, já jsem holt antiPCtalent :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.4.12 14:18
@M-a-j-a píše:
TO si myslím, že by bylo nejlepší kdyby byly dvě velikosti. Mi teda více u novoše vyhovuje, když nemusím nic zmenšovat. Ale asi to je i o zvyku :think:

Myslím si totéž. Čím menší dítě je, tím víc je vidět každý kousek látky navíc.
Pavlínce by možná seděla menší velikost i teď na roce a půl :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
2.4.12 14:21
@ivuska.h píše:
No jo, on je chlapeček jednak obřík konstitučně a navíc je dobře vykrmený :lol:

Aha, v tom to bude, já sama vypadám špatně, ona mi to říkala i dětská doktorka, když jsem si stýskala, že i mladší mimina jsou těžší než to moje. Prý ať se podívám na sebe a řeknu jí, co bych chtěla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
2.4.12 15:08

Jo a dnes dorazila vlněná soupravička na Julču, dokonce ji celníci nechali na pokoji, takže je radost dvojnásobná :lol: Modelka zatím spí, ale už se těším, až jí to vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
2.4.12 15:16

testování

Tak nařasení na bříšku mi přijde akorát - otlačenin jsem si tedy nevšimla ani u miminka, ani u toho většího - a ten má teda pupík pěkný ;) ale myslím, že mu to s těma dvěma čtvercema vyšlo pod pupík. Jinak čtverce mám 70×77. Teď testuju ten novosklad - ale už jsem do něj druhou plínku nedávala a do kalhotek jsem to musela zvenku trochu přistrčit. Zůstanu u toho skládání na šestiny a ten novosklad budu dělat až když budu čekat vaječnou nadílku.
Jo a ještě mně napadlo - kdyby ten pruh sucháče byl našitý jen v jedné vrstvě, tak by se ty čtverce daly strčit pod tu kapsu, jako to dělám vzadu. Nevím ale jestli by to nebyl problém kvůli pevnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.4.12 16:30

@ivuska.h A ještě jsem si vzpomněla že jsem měla dotaz k PULkám - budou i patentkové?

• Citovat
  • Upravit
19494
2.4.12 17:45
@ivuska.h píše:
Jojo, minulý týden už mi šili prototyp, ale zapomněli dát do balíku. Měla jsem takhle kdysi už jedny na Klárku, co jsem šila sama a bylo to dobré, ale pro děti, co si to stahují samy, je lepší bez patentků, protože při nešetrném stahování se to celkem snadno nechtěně rozepne a dítě si s tím pak neporadí. Ale když tam zkončí kakanec, líp se to sundává, to je fakt :lol:

Vojta si to naštěstí nesundava .:-) tak já počkám na ty s patentkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.4.12 20:21
@PetkaK píše:
@ivuska.h A ještě jsem si vzpomněla že jsem měla dotaz k PULkám - budou i patentkové?

Ano, ještě dolaďujeme technické řešení, asi bude dvouřadé zapímání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.4.12 22:19

Naše sladká marshmallow Jůla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat