Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid píše:
9kg měla Pavlínka v roce!
No jo, on je chlapeček jednak obřík konstitučně a navíc je dobře vykrmený ![]()
Samozřejmě že to opět vložit nejde, no klasika, až udělám tak 5× ten samý krok, tak se to nakonec vloží
- snad.
@zelazuzu píše:
Samozřejmě že to opět vložit nejde, no klasika, až udělám tak 5× ten samý krok, tak se to nakonec vloží- snad.
Tak držím pěsti. Já když dělám nový, tak jen překopíruju přes ten starý a pak je důležité dát na diskuzi F5, abys ho viděla a zaktualizoval se.
Zuzu: No vidí, jde to. ![]()
A ehem, vše nejlepší Mariance k dvěma letům.
![]()
@Flyingfrog píše:
Zuzu: No vidí, jde to.
A ehem, vše nejlepší Mariance k dvěma letům.![]()
Děkujem
- jo, dělám přesně to samé a refrešuju a mačkám F5 co to jde a stejně se mi to nikdy neuloží - no nekecala jsem, opět se to povedlo na popáté ![]()
@Flyingfrog píše:
Ale vždyť já ten nový metřík vidím.
No šak jo…já ho už taky vidím, ale až na popáté, co jsem to vložila…a asi 10× zrefrešovala..A to nechápu, protože to prostě dělám pořád stejně a pořád se s tím stejně trápím…no jo, já jsem holt antiPCtalent ![]()
@M-a-j-a píše:
TO si myslím, že by bylo nejlepší kdyby byly dvě velikosti. Mi teda více u novoše vyhovuje, když nemusím nic zmenšovat. Ale asi to je i o zvyku
Myslím si totéž. Čím menší dítě je, tím víc je vidět každý kousek látky navíc.
Pavlínce by možná seděla menší velikost i teď na roce a půl ![]()
@ivuska.h píše:
No jo, on je chlapeček jednak obřík konstitučně a navíc je dobře vykrmený
Aha, v tom to bude, já sama vypadám špatně, ona mi to říkala i dětská doktorka, když jsem si stýskala, že i mladší mimina jsou těžší než to moje. Prý ať se podívám na sebe a řeknu jí, co bych chtěla ![]()
Jo a dnes dorazila vlněná soupravička na Julču, dokonce ji celníci nechali na pokoji, takže je radost dvojnásobná
Modelka zatím spí, ale už se těším, až jí to vyzkouším.
Tak nařasení na bříšku mi přijde akorát - otlačenin jsem si tedy nevšimla ani u miminka, ani u toho většího - a ten má teda pupík pěkný
ale myslím, že mu to s těma dvěma čtvercema vyšlo pod pupík. Jinak čtverce mám 70×77. Teď testuju ten novosklad - ale už jsem do něj druhou plínku nedávala a do kalhotek jsem to musela zvenku trochu přistrčit. Zůstanu u toho skládání na šestiny a ten novosklad budu dělat až když budu čekat vaječnou nadílku.
Jo a ještě mně napadlo - kdyby ten pruh sucháče byl našitý jen v jedné vrstvě, tak by se ty čtverce daly strčit pod tu kapsu, jako to dělám vzadu. Nevím ale jestli by to nebyl problém kvůli pevnosti.
@ivuska.h A ještě jsem si vzpomněla že jsem měla dotaz k PULkám - budou i patentkové?
@ivuska.h píše:
Jojo, minulý týden už mi šili prototyp, ale zapomněli dát do balíku. Měla jsem takhle kdysi už jedny na Klárku, co jsem šila sama a bylo to dobré, ale pro děti, co si to stahují samy, je lepší bez patentků, protože při nešetrném stahování se to celkem snadno nechtěně rozepne a dítě si s tím pak neporadí. Ale když tam zkončí kakanec, líp se to sundává, to je fakt
Vojta si to naštěstí nesundava .:-) tak já počkám na ty s patentkama ![]()
@PetkaK píše:
@ivuska.h A ještě jsem si vzpomněla že jsem měla dotaz k PULkám - budou i patentkové?
Ano, ještě dolaďujeme technické řešení, asi bude dvouřadé zapímání.