Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
4.4.12 09:06
@rosslyn píše:
Já žehlila čtverce do té doby, než jsem přestala používat novosklad - cca 3 měsíce. Žehlení nevyhledávám, ale musím mít doma komínky, jinak mám trauma..a zmuchlané čtverce…to bych v noci nespala :mrgreen:

No, ja jsem totiz asi zehlici maniak-krome ponozek a fcniho pradla zehlim vse :lol: . Proto se ptam, jestli se tim treba nenici fce plen, to bych prezila a nezehlila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 09:07
@Brokianaa píše: Žehlení nemá vliv na savost,jen aviváž. Já teda nežehlím,ale nenapadá mě důvod čím by to savost snižovalo…

Taky nevim, ale treba ty vv BM se zehlit nesmi tak uvazuji proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.4.12 09:14

Fakt jo? A není tím spíš myšleno,že se nesmí žehlit ty svrchňáky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 09:22
@Brokianaa píše:
Fakt jo? A není tím spíš myšleno,že se nesmí žehlit ty svrchňáky :nevim:

Nene, na cedulce na plene je vylozene preskrtla zehlicka. Tak prave patram, jak to je s obyc cc. Ty se tedy zehlit muzou, aspon podle stitku, ale nevim, jestli se jim nezkracuje zivotnost :think: . No, ale ted jsem na ne koukala a bez zehlicky jim tvar asi nevratim :roll: , takze uvidime. Snad se to nezblazni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 09:47

Novoroz.&na draka

Tak jsem dnes prvne aplikovala oba sklady do tech Thirsties katat. Ale nevim- taky musite do svrchacku upravovat plinku, kdyz je nasadite? Musela jsem vzdy u tech nozicek to zahnout jeste dovnitr, je to normalni :?: . Novorozenecky mi prisel objemnejsi, tak jsem napodruhe dala draka a misto vv jednorazovku, tak nevim, jestli to zvladne :), ale nema takovy „pytlikovsky“ zadecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.12 10:33
@Jaja157 píše:
Tak jsem dnes prvne aplikovala oba sklady do tech Thirsties katat. Ale nevim- taky musite do svrchacku upravovat plinku, kdyz je nasadite? Musela jsem vzdy u tech nozicek to zahnout jeste dovnitr, je to normalni :?: . Novorozenecky mi prisel objemnejsi, tak jsem napodruhe dala draka a misto vv jednorazovku, tak nevim, jestli to zvladne :), ale nema takovy „pytlikovsky“ zadecek.

Je to normální. Nejlepší na novorozenecký sklad jsou svrchňáky Haipa Daipa, či Popolini Vento - jsou široké, takže sklad krásně schovají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.12 10:36

Šimon odmítl plínku 8o (nemohl si vybratlepší dobu, než krátce před porodem, že :mrgreen: ) no tak tu teď běhá ve slipech a tepláčkách a uvidíme co z toho bude. Manžel prohlásil: To bude rychlovka to posazování na nočník, když nemá plínku, úplně se na to těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.4.12 11:13
@zelazuzu píše:
Je to normální. Nejlepší na novorozenecký sklad jsou svrchňáky Haipa Daipa, či Popolini Vento - jsou široké, takže sklad krásně schovají.

Takze, rovnani je normalni? ja myslela, ze jsem tak leva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.12 11:40
@Jaja157 píše:
Takze, rovnani je normalni? ja myslela, ze jsem tak leva :D

No, ale možná že jsi levá :-D - já se totiž za levou považuju :pankac: a já teda urovnávám i kalhotkovky, ne každé sednou na první raz pod každé svrchňáky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.12 12:40
@Jaja157 píše:
No, ja jsem totiz asi zehlici maniak-krome ponozek a fcniho pradla zehlim vse :lol: . Proto se ptam, jestli se tim treba nenici fce plen, to bych prezila a nezehlila. :mrgreen:

Jéé tebe bych chtěla mít doma a můj muž asi taky :D Já totiž žehlení úplně nenávidím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
4.4.12 12:47

Rovnání normální je :)

Mi přišel objemnější drak :lol:

Žehlení mi přijde že spíš ty pleny naopak udržuje, přijde mi že když nežehlím, tak se opotřebují rychleji :think: Asi blbost. Asi se vymluvím na našeho budoucíáho astmatika alergika a donutím muže koupit sušičku, pak taky nebudu žehlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
4.4.12 13:41

testování voldemortky

Tak se mi dnes u toho většího shrnul ten vrch nad sucháčem - bříško ale odřený nebylo - asi záleží na aktivitě. Myslím, že by to pořešilo přišití sucháče jen na horní vrstvu - čtvercovka dovnitř by to myslím udržela.
U mimča se to zatím nestalo, jenže to se tolik nehýbe - mimochodem aktuální váha 4,4 kg

Jinak já u starší dcery čtvercovky žehlila furt - kvůli té měkkosti, teď, když dávám flízovou separačku, tak na žehlení kašlu - i bez plen se mi tu hromadí nevyžehlené prádlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.12 13:50

Já žehlím taky pořád, mě se ty pokrčené plenky nelíbí. Na žehlení mám ale manžela :mrgreen: (teda když není pracovně vytížen, což teď je a taky to podle toho vypadá :cert: ).

• Citovat
  • Upravit
16492
4.4.12 13:51

Analojo náš malý má taky takovou váhu :lol: :lol:

Ivuš mám nějaké fotky, ale hodím je sem až někdy navečeru. Jo a na lolipop se vejdou svrchňáky krásně. Jen prostě to nařasení se mi zdá hodně :think: Malé měla celkem otlačené bříško a nezdá se mi, že bych je stáhla moc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.12 13:52
@PetkaK píše:
Já žehlím taky pořád, mě se ty pokrčené plenky nelíbí. Na žehlení mám ale manžela :mrgreen: (teda když není pracovně vytížen, což teď je a taky to podle toho vypadá :cert: ).

Závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí