Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
4.4.12 19:50
@pomeranca píše:
@Anielkha No když budu pár dní v porodnici, to bude sranda :mrgreen: Nevím, jestli není brzo, ale asi ne. Už i ty schody celkem zvládá sejít sám (teda drží se zábradlí, ale stejně)

Co mají schody společného s čůráním? 8o

Malá schody jde někdy i bez zábradlí, nemusí se už přidržovat, ale to jsou většinou jend vda schůdky, kdy nemám strach že by se zkutálela. Jinak se drží zábradlí a jde sama už dlouho, tak 3-4m.

• Citovat
  • Upravit
Any11
4.4.12 19:53
@pomeranca píše:
„@Anielkha“ No když budu pár dní v porodnici, to bude sranda :mrgreen: Nevím, jestli není brzo, ale asi ne. Už i ty schody celkem zvládá sejít sám (teda drží se zábradlí, ale stejně)

Tj tezky, chapu te - ted se do toho poustet.. ja uz mam Viky bez plinek dyl.. cca dva mesice? ani nevim.. ale ja do toho sla ze zdravotnich duvodu a zezacatku to byly trochu boje ;) Ale za mne, mozna jsou deti, ktere jsou ze dne na den bez pliny, ale rekla bych, ze vetsina si musi projit pocuranymi teplacky ;)

• Citovat
  • Upravit
1962
4.4.12 20:09
@xlin píše:
Ja mam teda jednu varku libstatu a jednu Kikko LUX ECO - nesrovnatelne lepsi jsou Kikko Lux Eco, jsou pevnejsi, daleko lepe se zehli a celkove jsou jemnejsi. Libstat uz bych si znovu nekoupila!Nemam teda ale ty Extra kvalita, to je fakt, mam ty normalni, co byly v takovem plastovem balicku se zelenym a modrym napisem…

Jj, tak ty mam taky tyhle Libstaty. nechtelo se mi fakt investovat. Jako hlavni pleny mam vv, cc na sklady a jako nouzovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.12 20:13

@PetkaK no říká se, že když dítě dokáže sejít schody samo, tak je schopné se naučit na nočník. Ale ty schody se teda učí hlavně proto, že já ho odmítám tahat víc, než je nezbytně nutné. Tak ho vedu za ruku a on jde. No a někdy to zkouší i sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.4.12 20:14
@pomeranca píše:
@PetkaK no říká se, že když dítě dokáže sejít schody samo, tak je schopné se naučit na nočník. Ale ty schody se teda učí hlavně proto, že já ho odmítám tahat víc, než je nezbytně nutné. Tak ho vedu za ruku a on jde. No a někdy to zkouší i sám…

Aha, tak Viky to neumi. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10713
4.4.12 20:17

Asi si řekl, že maminka bude ráda, když bude zase přebalovat jen jedno dítě ;-) tolik ohledu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.12 20:23

@pomeranca No tak to u nás bude stejné, že já odmítám tahat víc než je potřeba a když vím že to sejde tak jde.

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
4.4.12 20:29
@pomeranca píše:
Asi si řekl, že maminka bude ráda, když bude zase přebalovat jen jedno dítě ;-) tolik ohledu :-)

No, já nevím, prakticky všechny začínající děti (tím myslím tak do půl roku od už celkem zdařeného nácviku na nočník) se po narození sourozence dočasně propadají a stejně dojde k regresu, tak bych se tím netrápila ;) Je krásné, že chce sám a že má tak úspěšný den, uškodit ta dovednost v ničem nemůže. A po příchodu nového mimi domů to stejně bude asi jinak a ne jen kvůli tomu, že bys nestíhala… Je to spíš mozeček staršího sourozence, který to nestíhá pobírat - nové mimi v mámině náruči :lol:

• Citovat
  • Upravit
14105
4.4.12 20:30
@Hanule píše:
Libštátské ani neznám :lol: Které to jsou? Popravdě u čtvercovek na názvy nekoukám :think: Všechny je beru nastejno.Což mi připomnělo - nemáte někdo vyzkoušené „nové Ikea čtverce“? Jsme tam v pondělí byli, ale jsou teď 2ks za 80kč a přijde mi to o hodně hadrovatější :think:

Libštátky jsou jedny z těch celkem dobrých plen. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.12 20:30
@pomeranca píše:

Tak za ruku ze schodů nebo jen se zábradlím umí Ondráš už dávno :lol: Nebo se myslí bez držení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
4.4.12 20:34
@pomeranca píše:

Ehm a jak sejít? Stela to umí už setsakra dlouho, akorát svým způsobem jako ze žebříku. Upřímně, naše vnitřní schody jí nedovolím bez mé pomoci scházet hodně dlouho. I já z nich 2× spadla. :roll:

Jak se dítě učí na ten nočník? Mám prostě dojem, že to předpokládá hlavně ochotu matky a já rovnou přiznávám, že tím, jak začala sedět těsně před prvními narozeninami, tak jsem se nenamáhala a ani pak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.12 20:35
@Flyingfrog píše:
Jak se dítě učí na ten nočník? Mám prostě dojem, že to předpokládá hlavně ochotu matky a já rovnou přiznávám, že tím, jak začala sedět těsně před prvními narozeninami, tak jsem se nenamáhala a ani pak. :nevim:

Hodlám čekat do doby, kdy mu řeknu, že se chodí na nočník, on řekne jo a bude :lol: Klárka se naučila tak nějak sama, prostě chtěla, už v roce a půl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
4.4.12 20:36
@ivuska.h píše:
Hodlám čekat do doby, kdy mu řeknu, že se chodí na nočník, on řekne jo a bude :lol: Klárka se naučila tak nějak sama, prostě chtěla, už v roce a půl :nevim:

To čekám nejspíš do stejné doby. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.12 20:45

Kdoule: jo to je mi jasný, že pak může být vše jinak, proto říkám že si fakt nemohl vybrat lepší chvíli. Ale když prostě vidím, že to jde, tak to udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.12 20:48

Dva tři schůdky malá sejde sama, někdy se tak přikrčí a chytne se přímo toho schodu, jakože si přidřepne, a sejde ten schod. Zábradlí a za ruku to umí taky smaozřejmě.

Mě právě zarazilo že nějak souvisí schody s čůráním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí