Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
5.4.12 15:29
@analoja píše:
jsem pod vlivem téhle nočníkové diskuse vytáhla z komory nočník a zkusím to s tím mým tvrdohlavcem až se vzbudí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Emimino je mocné, taky často ovlivněna nějakou diskuzí něco udělám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.4.12 15:37
@Brokianaa píše:
Kadí na nočník už skoro rok…to spíš vychytávám,protože vím kdy to dělá,a nebo jak začne tlačit,tak to někdy stihnu :lol: Spíš jsem tím myslela pravidelné čůrání a říkání si o nočník. Pozn. pro ty kdo neví :lol: - syn je mentálně post.,má DS. Pro ty kteří by se divili metříku :lol:

Prosimtě, se podívej na mého experta, je starší, diagnózu nemá a do plín z vesela kadí i čůrá :lol: Mluví jednotlivá slova, Klárka měla vývoj řeči podobný a byla bez plen v 17 měs. (krom noci), sama prostě chtěla. Takže na mluvení to fakt nezáleží, záleží na tom, jak se to tomu dítěti sepně v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.4.12 15:50

ahoj Macinko,to víš že si te pamatuju,jen sem nevěděla,jestli i ty mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.4.12 16:29
@ivuska.h píše:
Prosimtě, se podívej na mého experta, je starší, diagnózu nemá a do plín z vesela kadí i čůrá :lol: Mluví jednotlivá slova, Klárka měla vývoj řeči podobný a byla bez plen v 17 měs. (krom noci), sama prostě chtěla. Takže na mluvení to fakt nezáleží, záleží na tom, jak se to tomu dítěti sepně v hlavě.

Asi jo…já jsem si to i myslela,že to že už mu to myslí,neznamená,že musí mluvit a naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.4.12 18:36
@xreni píše:
ahoj Macinko,to víš že si te pamatuju,jen sem nevěděla,jestli i ty mě :-)

Ale ano :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
6.4.12 18:47

Bambus BL

Teeda, tak jsem vyprala ty nove BabyLucy (plenku) a uz mi schne paty den! :-O Pocitala jsem, ze bambus schne dele, ale tohle jsem fakt necekala :twisted: Davate nekdo bambus do susicky? Na etikete je to povolene, ale bojim se, abych nezkracovala zivotnost. :think: Protoze pri predstave, ze po kazdem prani ji mam vyrazenou z provozu na 5dni by me asi slehlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
6.4.12 18:53

@Jaja157 sušila jsem celou zimu. Nepozoruji menší savost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
6.4.12 19:16

já mám ty BL bambus a schne mi cca noc a den max 2dny.. ta velur trošku rychleji.. jinak teda když srovnam s anavy,tak anavy vytezi na plně čáře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 19:34

Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
6.4.12 19:38

@pomeranca moc gratuluju! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.4.12 19:41
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky :-D

Pomerančo vééééééllllkááá gratulace!!!!!! No teda…včera ještě 2v1 a dnes už chlapeček v náručí :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
6.4.12 19:55

Jé,to je rychlovka!!!!
Gratuluji!!!Matouškovi hodně zdravíčka!

Povídej,přeháněj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.4.12 20:05
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky :-D

Jeeee, gratuluju! A dobrý výběr jména. :lol: Hodně zdraví! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.12 20:22

No v náruči není, je na novoroz. Protože jsem omdlela te sprše a pak ještě jednou, tak si zatím netroufam vstát. Takže mi ani nemusí být líto, že nevyšel ambu porod, takhle by me stejně nepustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
6.4.12 20:49

@pomeranca porod byl těžký? Já vím, že jsem byla jak po paletě redbullu a pak že se vydám do sprchy. Po dvou krocích jsem nemohla popadnout dech a stěží jsem se dohrabala zpátky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure