Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@analoja píše:
jsem pod vlivem téhle nočníkové diskuse vytáhla z komory nočník a zkusím to s tím mým tvrdohlavcem až se vzbudí![]()
![]()
Emimino je mocné, taky často ovlivněna nějakou diskuzí něco udělám ![]()
@Brokianaa píše:
Kadí na nočník už skoro rok…to spíš vychytávám,protože vím kdy to dělá,a nebo jak začne tlačit,tak to někdy stihnuSpíš jsem tím myslela pravidelné čůrání a říkání si o nočník. Pozn. pro ty kdo neví
- syn je mentálně post.,má DS. Pro ty kteří by se divili metříku
Prosimtě, se podívej na mého experta, je starší, diagnózu nemá a do plín z vesela kadí i čůrá
Mluví jednotlivá slova, Klárka měla vývoj řeči podobný a byla bez plen v 17 měs. (krom noci), sama prostě chtěla. Takže na mluvení to fakt nezáleží, záleží na tom, jak se to tomu dítěti sepně v hlavě.
ahoj Macinko,to víš že si te pamatuju,jen sem nevěděla,jestli i ty mě ![]()
@ivuska.h píše:
Prosimtě, se podívej na mého experta, je starší, diagnózu nemá a do plín z vesela kadí i čůráMluví jednotlivá slova, Klárka měla vývoj řeči podobný a byla bez plen v 17 měs. (krom noci), sama prostě chtěla. Takže na mluvení to fakt nezáleží, záleží na tom, jak se to tomu dítěti sepně v hlavě.
Asi jo…já jsem si to i myslela,že to že už mu to myslí,neznamená,že musí mluvit a naopak
@xreni píše:
ahoj Macinko,to víš že si te pamatuju,jen sem nevěděla,jestli i ty mě
Ale ano
![]()
Teeda, tak jsem vyprala ty nove BabyLucy (plenku) a uz mi schne paty den!
Pocitala jsem, ze bambus schne dele, ale tohle jsem fakt necekala
Davate nekdo bambus do susicky? Na etikete je to povolene, ale bojim se, abych nezkracovala zivotnost.
Protoze pri predstave, ze po kazdem prani ji mam vyrazenou z provozu na 5dni by me asi slehlo ![]()
já mám ty BL bambus a schne mi cca noc a den max 2dny.. ta velur trošku rychleji.. jinak teda když srovnam s anavy,tak anavy vytezi na plně čáře ![]()
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky ![]()
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky
Pomerančo vééééééllllkááá gratulace!!!!!! No teda…včera ještě 2v1 a dnes už chlapeček v náručí
![]()
Jé,to je rychlovka!!!!
Gratuluji!!!Matouškovi hodně zdravíčka!
Povídej,přeháněj:)
@pomeranca píše:
Jdu se chlubit. Dnes v 15.54 se nám narodil Matouš. Je krásný a už se těším, až ho zabalim do látkové plenky
Jeeee, gratuluju! A dobrý výběr jména.
Hodně zdraví! ![]()
No v náruči není, je na novoroz. Protože jsem omdlela te sprše a pak ještě jednou, tak si zatím netroufam vstát. Takže mi ani nemusí být líto, že nevyšel ambu porod, takhle by me stejně nepustili.
@pomeranca porod byl těžký? Já vím, že jsem byla jak po paletě redbullu a pak že se vydám do sprchy. Po dvou krocích jsem nemohla popadnout dech a stěží jsem se dohrabala zpátky ![]()