Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pomeranca píše:
Dostala jsem večeři, ale mám ještě hlad. A ty bonbóny taky jím. Pít se snažím, však se to pomalu zlepšuje. Byla jsem i na wc
Tak hlavně odpočívej a neponocuj
!! Ať jsi hlavně brzo fit a ať se s prckem všechno daří
..Hlavně kojení ať vám jde na jedničku a vlastně vůbec všechno
![]()
pomeranca..tak dnes už budeš mít Matouška určitě u sebe ![]()
Já po porodu byla jako nadopovaná, když mě chtěli odvézt na šestinedělí na vozíku,tak jsem se smála,že můžu po svých,ale musela jsem si sednout
.
Měla jsem asi hodně špatný tlak, protože mi ho jako jediné pořád měřili snad 3 dny. Já se cítila dobře..ani nevám ty čísla,nechápala jsem,proč mi ho měří a ostatním ne:)
Ale mé první omdlívací stavy přišly cca za 3 dny a pak jsem málem nedošla k autu,když jsme šli domů. To samo doktoři netušili:)))
Já si taky říkala,že bych u druhého zůstala třeba jen den, dva v nemocnici. Ale člověk si to naplánovat nemůže…
@pomeranca Jééé to je krásná zpráva k ranní kávě!
Tak ať je všechno v pořádku.
Nedáme ty naše děti potom nějak dokupy? Kvůli Tobě holt musím mít druhé taky holku, nedá se svítit, tohle je výzva. Šimon a Matouš a Pavlína a Evelína - co tomu říkáš? ![]()
@pomeranca píše:
Dostala jsem večeři, ale mám ještě hlad. A ty bonbóny taky jím. Pít se snažím, však se to pomalu zlepšuje. Byla jsem i na wc
Mela jsem to jako ty… prcka jsem u sebe taky nemela, sestricka mi rekla, ze mi ho tam da, az s nim budu schopna dojit na sesternu, kdyby se neco delo…
tak mi ho nosili jen na kojeni.. a spat jsem taky nemohla ![]()
@Anielkha píše:
Mela jsem to jako ty… prcka jsem u sebe taky nemela, sestricka mi rekla, ze mi ho tam da, az s nim budu schopna dojit na sesternu, kdyby se neco delo…tak mi ho nosili jen na kojeni.. a spat jsem taky nemohla
Tak to je blbé..přece to není důvod,abys ji neměla u sebe…no,je to pro ně pohodlnější než běhat ta tebou na pokoj
![]()
Donesli mi ho o půlnoci na hodinu, celou dobu spal. Ráno v 6 na kojeni a teď čekám, měli by mi ho zase přinést. Já si teda ještě netroufám na plnou péči, maximum co zvládnu že si sama dojdu na zachod…
Jinak je tu blázinec, protože jsou zavřené Bohunice…
@pomeranca Téda,člověk tady chvíli není a takové zprávy. Moooooooc gratuluju
Zrovna včera jsem na tebe myslela
Jaké je rodit přirozeně po SC?
@macinka85 píše:
Tak to je blbé..přece to není důvod,abys ji neměla u sebe…no,je to pro ně pohodlnější než běhat ta tebou na pokoj![]()
Ja vim, ale zrovna u nas sestry to delaly opravdu kvuli bezpecnosti miminka, kdyby se cokoli stalo a sesterna byla docela daleko… ale ja byla ve stavu, ze jsem si sama nedosla do sprchy. Mela jsem zakazano vstavat apod. (velka ztrata krve, hrozily mi transfuze)
@Brunifid píše:
@pomeranca Jééé to je krásná zpráva k ranní kávě!Tak ať je všechno v pořádku.
Nedáme ty naše děti potom nějak dokupy? Kvůli Tobě holt musím mít druhé taky holku, nedá se svítit, tohle je výzva. Šimon a Matouš a Pavlína a Evelína - co tomu říkáš?
Jeee, tobě se líbí Evelína?
Mně taky, ale pro případnou druhou holku mám jméno jiné. .-)
Mimochodem, kdyby někoho napadalo nějaké pěkné, ovšem ne profláknuté jméno, sem s tipem. Já snad musím porodit holku, protože kluk by se neměl jak jmenovat. ![]()
pomeranča: Je krásný. A má pěkně hodně vlásků.
![]()