Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
7.4.12 17:31

Kdoule fakt je u vás tolik Zuzanek?? Vidíš, já tady v okolí neznám jedinnou maminu co by Zuzku dala, ale možná je opět to jméno na vzestupu a vrcholu dosáhne za rok dva..No tak aspoň to mě od ní zbrzdí :-). Já jsem hrozně svoje jméno dřív neměla ráda a nikdy bych ho děcku nedala, ale je to pár let co se to úplně otočilo a líbí se mi moc :-).

PetkoK - no asi máš pravdu - nakonec tu Magdu asi budeme muset přehodnotit :think: ..Co kdyby to nakonec fakt byla holčinka že..

Příspěvek upraven 07.04.12 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
7.4.12 17:32
@Brokianaa píše:
To je šílené ty jména…krásných je fakt hodně… Mariánka je krásné :*

Já mám k tomu z dětství nepříjemné pocity, holčička od sousedů byla Mariana a všichni dospělí přeháněli délku druhé slabiky " Mariáááááno" a děti jí zase říkali bláznivá Marjáno, bylo mi jí dost líto. Negativní konotace nás asi brzdí všechny. Taky mužovi se líbí jméno Denisa, já bych nebyla proti, ale měla jsem spolupracovnici šílených kvalit s tímtéž jménem a nemůžu se toho propojení v hlavě zbavit. Tož to nepůjde ;)

• Citovat
  • Upravit
2064
7.4.12 17:34
@Kdoule píše:
Já mám k tomu z dětství nepříjemné pocity, holčička od sousedů byla Mariana a všichni dospělí přeháněli délku druhé slabiky " Mariáááááno" a děti jí zase říkali bláznivá Marjáno, bylo mi jí dost líto. Negativní konotace nás asi brzdí všechny. Taky mužovi se líbí jméno Denisa, já bych nebyla proti, ale měla jsem spolupracovnici šílených kvalit s tímtéž jménem a nemůžu se toho propojení v hlavě zbavit. Tož to nepůjde ;)

Bláznivá Marjáno? A proč? To byla nějaká představitelka nějaké filmové role? To spíš jsem měla strach z té Viktorky „u splavu“…Kámoška má zase spojené jméno Deniska-teniska - Barbora-brambora :-D - no je fakt, že každého brzdí něco jiného no..A já jsem v dětství zase byla Zuzanice - Opice..No a proto že jsem se jmenovala Žižková, tak mi ve škole říkali Jan Žižka z Trocnova - má kuličky z olova - no pak si vyber no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
7.4.12 17:37

@zelazuzu, není to jako Terezky, Kristýnky, Adélky a Anetky, ale jsou tu vidět a hlavně mě překvapilo, kolik aktuálně těhotných ho má na prvním nebo předním místě. Tak myslím, že jich bude přece jen víc, koukala jsem sem
http://www.detijmena.info/rok2011/
a Zuzana je tam loni v první padesátce, mezi těmi nejdávanějšími jmény… Ne že by se mi proto líbila míň, hlavně když nemám žádného horkého protikandidáta. Ale když se sejdeme s kamarádkama na zahradě, tak už by tam byla čtvrtá mezi dětmi a to je teda docela dost… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2064
7.4.12 17:39
@Kdoule píše:
@zelazuzu, není to jako Terezky, Kristýnky, Adélky a Anetky, ale jsou tu vidět a hlavně mě překvapilo, kolik aktuálně těhotných ho má na prvním nebo předním místě. Tak myslím, že jich bude přece jen víc, koukala jsem sem
http://www.detijmena.info/rok2011/
a Zuzana je tam loni v první padesátce, mezi těmi nejdávanějšími jmény… Ne že by se mi proto líbila míň, hlavně když nemám žádného horkého protikandidáta. Ale když se sejdeme s kamarádkama na zahradě, tak už by tam byla čtvrtá mezi dětmi a to je teda docela dost… :nevim:

No to jo, to bych nechtěla :x …tak to ji vyřaď - aspoň máš v tomto jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
7.4.12 17:43
@zelazuzu píše:
Bláznivá Marjáno? A proč? To byla nějaká představitelka nějaké filmové role?

Já už vlastně nevím…něco se mi tak plete, jestli nebyla lady Mariana v Sandokanovi, to byl seriál mého dětství, ale proč by z toho děti udělali zrovna „bláznivou“, to nevím jistě. Ona byla jedináček, ale mívala u sebe starší sestřenici a mám pocit, že to bylo nějak od ní, každopádně holčina z toho byla celkem nešťastná. Ono se to dá udělat úplně s každým jménem, já to napsala spíš z toho důvodu, že potom už nejsem tak schopná vidět krásu jména, jako v tom třeba vidí @Brokianaa .

• Citovat
  • Upravit
2064
7.4.12 17:46

Jo, jo. V Sandokanovi byla :-)..Tak to ta bláznivá jí asi začali řikaz skrz ni no..Jasně, toto chápu..Mě se třeba vždycky na kluka líbil Jirka, ale protože to byl druhý mažel mé mamky - mimochodem pěkný debil, tak se mi to jmno zhnusilo a Jiříka bych už nedala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
7.4.12 17:46
@zelazuzu píše:
No to jo, to bych nechtěla :x …tak to ji vyřaď - aspoň máš v tomto jasno :-)

No, to právě nemám, protože se mi taky líbila od dětství a žádné jiné jméno zatím tak extra není… Tak doufám, že nějaké extra postupně vyroste. Jestli ne, pořád lepší zvukomalebná Zuzanka, než nějaký jo kompromis… Kdyby mi vypadlo jedno jméno klučičí, tak by mi to nechybělo vůbec, tady je to fakt horší :oops:

• Citovat
  • Upravit
5502
7.4.12 17:48

No to mi taky každý říká ať nedávám Viki,že ji budou říkat bláznivá Viktorka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.4.12 19:18
@Brokianaa píše:
No to mi taky každý říká ať nedávám Viki,že ji budou říkat bláznivá Viktorka :roll: :lol:

dnešní děti nečtou, tak třeba ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.4.12 19:30
@analoja píše:
dnešní děti nečtou, tak třeba ne ;)
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
7.4.12 19:55
@Brokianaa píše:
No to mi taky každý říká ať nedávám Viki,že ji budou říkat bláznivá Viktorka :roll: :lol:

No já taky myslím, že když jich je víc (v první třídě mají v každé jednu, to za nás to bylo jméno, které měla jen ta bláznivá Viktorka), tak by to ty děti ani nenapadalo… Když znáš ze školky jednu dvě Viktorky, tak tě o pár let později nenapadne tak snadno začít někomu říkat podle knížky, jako to bylo dřív, kdy to jméno měly tak maximálně babičky… 8)

• Citovat
  • Upravit
5254
7.4.12 19:58
@Brokianaa píše:

Broki, my mame Viktorku. Ja jsem Bara. Ale psa Sultana nemame :) Hrozne se mi libi Rozarka a u kluka treba Krystof nebo Jachym. Muj chlap je uz paty Svatopluk a pres to tam nejede vlak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.4.12 20:29

Koukam ze resite jmena, u nas nebyl problem jmeno na holku, kdybych mela trete tak chci Sandru, Samantu ci Saru :mrgreen: muzem zamitnuto :mrgreen: u kluka chci Vitek a nebo Sebastian( muzem zamitnuto :mrgreen: ) ale ja bych si prosadila toho Sebastiana pac IzaBELU uz mame a Sebastian k ni proste patri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale muz to nechce pochopit :cert:
Muj sen byla Natalie,byla to kamaradka z detstvi, tusim puvodem bulharka…jenze Natalek je ted milion :roll: :zed:

Ad dite po porodu, u nas na Jersey se deti neodnasi, nikdo se jich nesmi dotknout bez povoleni a i po cisari mate dite porad u sebe a jen volate sestru kdyz dite breci :nevim: lezet v porodnice a nekdo mi sebrat dite 8o a nosit mi ho na kojeni 8o :pocitac: to bych nedala. Ja stravila prvni hpdiny koukanim na malou a uzivala jsem si vyplavovani hornonu z tela ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.4.12 20:45

Bruni: Jojo, mám dvě. Napíšu ti je do SZ, případně jsem asi jediná v plínovém fóru na fb, kdo má dvě jména, tak při troše dobré vůle je najdeš tam. :mrgreen:

A jsem z Perníkovic a právě proto mi přijde super, že výborný radiolog je tak blízko. :-)

Zuzu: Vždyť to tak dlouhé jméno není. :-) Jen o dvě písmena víc než Marianka. :-)

Jinak mně ty svátky v Česku příjdou čím dál víc praštěnější. :oops:

Moje kamarádka má Zuzanku. :-)

A kamarádka zase Marianku a říkají jí Májo. :-)

Broki: Haaa, jen co jsem dočetla dál, tak je mi jasné, proč jsi pro Verunku. :-D

Jinak naše příjmení začíná na V a právě proto bych nešla do jmen, co končí na V, F. Mi to přijde divně vyslovené stejně tak i u vás ten Václav. :nevim:

Viktorie znám dvě a nikdy nikdo neřekl nic o bláznivé Viktorce. :nevim: Tohle dítě nevymyslí, tohle musí naočkovat rodič, protože než se dítě dostane k Babičce a jestli vůbec…

Mirii: Samanta je krásné jméno. :-)

U nás jsem nakonec chlapovi řekla, že jméno pro kluka ať vybírá on. On si sice do práce dotáhl knihu od Knappovky, ale to je tak vše, co pro to udělal. Samotného ho nenapadne nic, to jen já pořád nadhazuju a on se tváří jak kdybych po něm házela shnilá jablka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure