Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
9.4.12 19:10

pomerančo: Klučičí fotka je úžasná! :srdce: A menšinovou matku na pokoji nezávidím. Mě by ranila mrtvice.

rosslyn: Hm, asi jsem přehlédla, ale gratuluju k čekání dalšího mimi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
9.4.12 19:22

@Flyingfrog Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.4.12 19:30

Když mě měli přesunout z pooperačního na normální pokoj (byly tam dvoulůžáky), tak vyhrožovali, že budu s vietnamkou. Nějak jsem se toho nelekla, protože ani netuším, co to obnáší. Nakonec nás spolu nedali, potkávala jsem ji na chodbě a nevím, na všechny se usmívala, přišla mi fajn. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2064
9.4.12 19:51
@Brunifid píše:
Když mě měli přesunout z pooperačního na normální pokoj (byly tam dvoulůžáky), tak vyhrožovali, že budu s vietnamkou. Nějak jsem se toho nelekla, protože ani netuším, co to obnáší. Nakonec nás spolu nedali, potkávala jsem ji na chodbě a nevím, na všechny se usmívala, přišla mi fajn. :nevim:

Vietnamka si myslím že je totálně v pohodě. Mě by nevadila ani vietnamka, ani černoška, ani ukrajinka - jen ta romka jo :-( - z té bych měla obavy - i když taky jsou mezi nima normální ženské, ale bohužel mám vůči nim už šílené předsudky a můžou si za to sami :evil: ..

Majo no to je síla :,( …To by mě asi v mé hormonální nerovnováze kterou jsem měla šílenou - položilo..Být na pokoji s takovou matkou :( …Já měla štěstí na maminu, která měla třetího kluka a rozhodla se látkovat :-). Ta mi se vším radila a kecaly jsme i o plínách, takže pohoda. Měla tedy nakoupeny jen HD pastelky, tak mi jí pak bylo celkem líto :lol: …ale prala už delší dobu ve slizu a tak jsme to všecko probíraly - pro mě tehdy plíny byla novinka a já se nemohla dočkat až je vyzkouším na živo, takže mě to na pokoji naštěstí bavilo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.4.12 20:16

@zelazuzu a nejhorší na tom bylo, že její dítě ani nezežloutlo a já jsem byla s malým v nemocnici o tři dny déle. Ale zase taky dobře, po 72hod ji pustili domů, taky jí měli plné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.4.12 20:32

Zelazuzu a proc ti ji bylo lito s pastelkama :think: ? Za me pastelka nejleosi plena na novorozence tak do 3 mesicu :palec: tezce bych ji zavidela ze jich ma mnoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.4.12 20:36

Koukám, abych se třeba začala „těšit“, s kým budu na pokoji při druhém porodu. :-)
Já měla kliku, odrodila jsem druhá ten den a byla jsem na pokoji s holkou, která se znala s mojí mamkou, plus já zase znám část jejího příbuzenstva, tak to bylo fajn a na ten poslední den a noc, co jsem tam musela být kvůli holce, jsme se sestěhovaly s holčinou, co jsme spolu nastupovaly do porodnice. :-)

Jinak já dumám o Vrchlabí, jenže tuším, že se tam musí zajet podívat předem, plus pro mé rodiče je to přeci jen z ruky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
9.4.12 20:36

@Mirii tak pastelka mě těžce zklamala :| nesála, tvrdá jak šutr a ještě dost široká mezi nožkama, takže Emmka měla nožičky skoro do provazu…musela z domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.4.12 20:39
@Flyingfrog píše:
Jinak já dumám o Vrchlabí, jenže tuším, že se tam musí zajet podívat předem, plus pro mé rodiče je to přeci jen z ruky… :nevim:

Proč řešíš rodiče? To se tam chystáš být půl roku?

• Citovat
  • Upravit
22590
9.4.12 20:42

Rosslyn ja je mela z druhe ruky, navic v te dobe jsme meli susicku, mela jsem tehda novorozeneckou anavu a cudlle a pastelka pro me o stopro lepsi :nevim: Taky jsem pouzivala disany.......hned jak vyrostla z pastelek tak jsem presla na kalhotovky, prevazne anavy ;) mala ale mela 3,5 kg pri porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.4.12 20:44
@Brunifid píše:
Proč řešíš rodiče? To se tam chystáš být půl roku?

Protože mám nemocného tátu… A tak nějak po nich budu chtít minimálně hlídat dítě, tak abychom to k sobě měli všichni blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
9.4.12 20:45

@Mirii já mám sušičku taky doma, ale přes léto jsem sušila jenom venku…zezačátku novosklad a pak jsem přešla k anavkám, prodala jsem baby lucy, pastelky a ještě něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.4.12 21:02
@Mirii píše:
Zelazuzu a proc ti ji bylo lito s pastelkama :think: ? Za me pastelka nejleosi plena na novorozence tak do 3 mesicu :palec: tezce bych ji zavidela ze jich ma mnoho :mrgreen:

Já nepochopím, ale opravdu nepochopím, jak může být někdo s pastelkama spokojený na novorozence???????? :mrgreen: …Vždyť jsou obří! Malá měla také 3,5kg a dát ji Pastelku, tak se mi v ní ztratí - fakt je to pro mě nepochopitelné že bych je používala, ještě i teď v nich má malá roztažené nohy doširoka a jsou jí na zadečku velké oproti jiným..Každopádně nejsi sama kdo je na malé mimi chválí do nebes, tak nevím :nevim: - mě přijdou prostě obří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.4.12 21:05

Kurnik tak jako dite v disane bylo obri,ale v pastelce? :zed: ta byla uplne super :nevim: :mrgreen: ja zatim slysela na pastelku jen kladne ohlasy, vy dve jste prvni co rikaji ne :mrgreen: a jak rikam mela jsem celkem tri kalhotovky a nenadchla me ani jedna,pritom jinak anavy tvori 90% moji vybavy ted :nevim: pastelka proste byla nej :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.4.12 21:07

Pastelku nevím, ta mě nikdy nezaujala, ale disana fakt je obří. Zuzu, podívej - je to hned druhá fotka, nevím, proč odkaz nefunguje rovnou, fakt pastelka je ještě větší? A to tam má uvnitř tuším jen vkládačku a separačku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure