Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Peťko: My prostě nemůžeme vyjet tak, aby spala. To by babička nerozdýchala. Už takhle divně kouká, že druhý den jedeme po 12h, aby dítě spalo. A jít Stela spát mezi 16-17, tak nejde spát večer a to zase já chci mít od osmi svatý klid.
Taky spí jednou denně. No holt buď koupím clonu a nebo budu mít v záloze plínu a když slunce bude hodně vadit, tak nebude holt chvíli koukat ven. ![]()
@Flyingfrog No u nás je jedno jestli jde po obědě ve 13 nebo v 17h, dřív jak po 21h, spíše k 22h nezaleze, ona totiž čeká večer na tátu
a ten někdy (často
) chodí domů až kolem 21h (dnes ještě nedorazil a malá tady sedí se mnou u stolu) a nechce jít spát, pořád říká táta táta. Takže tím to vůbec neřeším v kolik chodí spát přes den.
Peťko: Stela má krásně pevný režim, který já nerada (kvůli sobě) bourám.
U nás chodí tatínek brzo a když není, tak není. Hlavně, že je maminka.
Teď už hodinu chrupká. ![]()
Holky co jste rodily nedávno (nebo i ostatní, pokud si to pamatujete) dostaly jste při odchodu z porodnice propouštěcí zprávu na sebe? Já myslela, že ji dostanu, ale nic… ![]()
@pomeranca Dostala jsem dvě, jednu pro svého doktora, jedna pro mě.
@pomeranca já jsem dostala i svoji i pro malého. Každou zvlášť. I když sem rodila malou, tak to tak bylo.
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Já režim nezavedla, mě je šumák co kdy děláme.
Hurá, spřízněná anarchistická duše! ![]()
@pomeranca píše:
Holky co jste rodily nedávno (nebo i ostatní, pokud si to pamatujete) dostaly jste při odchodu z porodnice propouštěcí zprávu na sebe? Já myslela, že ji dostanu, ale nic…
Ne, dávali mi jen pro doktora, dětskou i z porodnice…
@pomeranca píše:
Holky co jste rodily nedávno (nebo i ostatní, pokud si to pamatujete) dostaly jste při odchodu z porodnice propouštěcí zprávu na sebe? Já myslela, že ji dostanu, ale nic…
dostala jsem v porodnici i od PA.
Taky jsem dostala pro sebe i pro malého… Jinak malý si vyřešil slunko po svém - otočil hlavu na druhou stranu a koukal ven druhým oknem
Ale v létě to bude něco jiného… Loni jsem vozila plínku v okně-ale to byl ještě ve vajíčku a nekoukal ven. Letos asi koupím nějakou tu obrázkovou clonku…
Tak jsem volala do porodnice, ze jsem nedostala tu zpravu a pry jsem ji ani dostat nemela, ze ji poslou mji gyndr
Tak snad jo, asi nejaka novinka. Akorat mam resit s praktickou dr, jestli mam dost zeleza, tak nevim, jestli to nebude potrebovat ![]()
A dokonce jsme neplatili za otce u porodu
vyslo to presne, od 6.4. se u nich neplati ![]()
@pomeranca píše:
Tak jsem volala do porodnice, ze jsem nedostala tu zpravu a pry jsem ji ani dostat nemela, ze ji poslou mji gyndrTak snad jo, asi nejaka novinka. Akorat mam resit s praktickou dr, jestli mam dost zeleza, tak nevim, jestli to nebude potrebovat
A dokonce jsme neplatili za otce u porodu
vyslo to presne, od 6.4. se u nich neplati
Já dostala jednu pro sebe, druhou posílali na gyndu oni. ![]()
Nechápu v čem mají problém, dát jednu zprávu rodičce. ![]()
@Flyingfrog Tak my jezdíme k rodičům vlastně co 14 dní (k mým nebo manželovým), oboje máme přes 100km a vždycky to udělám tak aby spala - ona spí jednou denně, a buď jedeme hned po obědě, kolem 13h a usne, anebo jí nedám po obědě, jedeme třeba v 16-17h a to zase usne, protože po obědě jí nedám spát.
Je fakt že teď už nikam nepojedeme, nejdřív v půlce června když bude vše v pohodě.
No a malá pojede do Chorvatska v červnu, a to jsem nepřemýšlela jak to řešit