Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
12.4.12 10:35
@pomeranca píše:
tak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…

Ty nožičky! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
12.4.12 10:38
@pomeranca píše:
sem si chtěla objednat tréningáče na patentky, a než se moje dítě rozhodlo, že bude hodné, tak byly fuč… no tak snad příštětak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…

Nožičky jak kostičky :* To je děs, jak už ta Jula vyrostla, nedávno byla taky taková mrňavá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.4.12 10:51

jj,hrozně to letí,jak ty mimina rostou… To mi je na tom hrozně líto… mi se tak ty malé uzlíčky líbí a jsou takové malinkaté jen chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.4.12 10:52

@Brokianaa A za chvíli už nám ty uzlíčky budou do všeho krafat, co? :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
12.4.12 10:53

Jo, mě už druhý den bylo líto, že vypadá jinak, než první den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
12.4.12 10:58
@pomeranca píše:tak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…

Rozkosnak :D A propos-jakou velikost bodycka na ty Anavky potrebujes ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.4.12 11:00

To je bobek mala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.4.12 11:07
@Jaja157 píše:
Rozkosnak :D A propos-jakou velikost bodycka na ty Anavky potrebujes ? :)

Je to 56 (ale teda mám doma i různě velké body velikosti 56 :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
12.4.12 11:09
@Jaja157 píše:
Rozkosnak :D A propos-jakou velikost bodycka na ty Anavky potrebujes ? :)

Hele já nikdy nepochopila, jak se všude píše, že se přes látkovky musí dávat větší oblečení, já přes ty balíky v pohodě zapnula body vel. 50 :-), s extendorem jsme ho používali do dvou měsíců :-) Teď máme 62 a taky vše v pohodě zapnu a rukávky nejsou dlouhý ani to nikde neplandá a extendor používám jen na 56 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.4.12 11:36
@Brunifid píše:
@Brokianaa A za chvíli už nám ty uzlíčky budou do všeho krafat, co? :twisted: :mrgreen:

No u malého řeč nějak rychle nehrozí. Zastavil se na tata a tím to hasne. Zato se naučil vztekat se :cert: Holky to je děs…říkám mu,že je to malý anarchista. Fakt,jak není po jeho a nemá volnost tak je to děs… Přebalit ho je nadlidský úkon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
12.4.12 11:44
@pomeranca píše:
Je to 56 (ale teda mám doma i různě velké body velikosti 56 :think: )

To by me zajimalo, jak dlouho vam vydrzi. Mala byla dobik a 56 jsme svlekaly az v 5.mesici :D, ale my byli tenkrat jeste na jednorazovkach. V latkovkach ji casto nedopnu 62 :( Koupila jsem i ten extender a on pasuje jen na nektery body, takze investice celkem k nicemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
12.4.12 11:46
@Svandu píše:
Hele já nikdy nepochopila, jak se všude píše, že se přes látkovky musí dávat větší oblečení, já přes ty balíky v pohodě zapnula body vel. 50 :-), s extendorem jsme ho používali do dvou měsíců :-) Teď máme 62 a taky vše v pohodě zapnu a rukávky nejsou dlouhý ani to nikde neplandá a extendor používám jen na 56 :-)

No, tak to se picnu-ja fakt docela s dopinanim bojuju :zed: Zacala jsem nechavat nektery body rozepla, jinak by v tom Nelca, chudak , nemohla ani ruce zvednout a zarezavalo by se ji to do stehynek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.4.12 12:27
@Brunifid píše:
@Brokianaa A za chvíli už nám ty uzlíčky budou do všeho krafat, co? :twisted: :mrgreen:

Kdyby jen za chvíli. :cert:

Chjo, já tady mlsně koukám na ty novinky a ruka mě svrbí. Přišel mi už ten vyšší rodičák… Hm. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.4.12 12:27
@pomeranca píše:
sem si chtěla objednat tréningáče na patentky, a než se moje dítě rozhodlo, že bude hodné, tak byly fuč… no tak snad příštětak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…

Je krásný, drobek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.4.12 12:28
@Svandu píše:
Hele já nikdy nepochopila, jak se všude píše, že se přes látkovky musí dávat větší oblečení, já přes ty balíky v pohodě zapnula body vel. 50 :-), s extendorem jsme ho používali do dvou měsíců :-) Teď máme 62 a taky vše v pohodě zapnu a rukávky nejsou dlouhý ani to nikde neplandá a extendor používám jen na 56 :-)

Tohle asi záleží na proporcích dítěte, já obvykle musela použít větší velikost. Ale teda hlavně u kalhot. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure