Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pomeranca píše:
sem si chtěla objednat tréningáče na patentky, a než se moje dítě rozhodlo, že bude hodné, tak byly fuč… no tak snad příštětak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…
Nožičky jak kostičky
To je děs, jak už ta Jula vyrostla, nedávno byla taky taková mrňavá ![]()
jj,hrozně to letí,jak ty mimina rostou… To mi je na tom hrozně líto… mi se tak ty malé uzlíčky líbí a jsou takové malinkaté jen chvíli…
Jo, mě už druhý den bylo líto, že vypadá jinak, než první den ![]()
@pomeranca píše:tak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…
Rozkosnak
A propos-jakou velikost bodycka na ty Anavky potrebujes ? ![]()
@Jaja157 píše:
RozkosnakA propos-jakou velikost bodycka na ty Anavky potrebujes ?
Je to 56 (ale teda mám doma i různě velké body velikosti 56
)
@Jaja157 píše:
RozkosnakA propos-jakou velikost bodycka na ty Anavky potrebujes ?
Hele já nikdy nepochopila, jak se všude píše, že se přes látkovky musí dávat větší oblečení, já přes ty balíky v pohodě zapnula body vel. 50
, s extendorem jsme ho používali do dvou měsíců
Teď máme 62 a taky vše v pohodě zapnu a rukávky nejsou dlouhý ani to nikde neplandá a extendor používám jen na 56 ![]()
@Brunifid píše:
@Brokianaa A za chvíli už nám ty uzlíčky budou do všeho krafat, co?![]()
No u malého řeč nějak rychle nehrozí. Zastavil se na tata a tím to hasne. Zato se naučil vztekat se
Holky to je děs…říkám mu,že je to malý anarchista. Fakt,jak není po jeho a nemá volnost tak je to děs… Přebalit ho je nadlidský úkon ![]()
@pomeranca píše:
Je to 56 (ale teda mám doma i různě velké body velikosti 56)
To by me zajimalo, jak dlouho vam vydrzi. Mala byla dobik a 56 jsme svlekaly az v 5.mesici
, ale my byli tenkrat jeste na jednorazovkach. V latkovkach ji casto nedopnu 62
Koupila jsem i ten extender a on pasuje jen na nektery body, takze investice celkem k nicemu ![]()
@Svandu píše:
Hele já nikdy nepochopila, jak se všude píše, že se přes látkovky musí dávat větší oblečení, já přes ty balíky v pohodě zapnula body vel. 50, s extendorem jsme ho používali do dvou měsíců
Teď máme 62 a taky vše v pohodě zapnu a rukávky nejsou dlouhý ani to nikde neplandá a extendor používám jen na 56
No, tak to se picnu-ja fakt docela s dopinanim bojuju
Zacala jsem nechavat nektery body rozepla, jinak by v tom Nelca, chudak , nemohla ani ruce zvednout a zarezavalo by se ji to do stehynek ![]()
@Brunifid píše:
@Brokianaa A za chvíli už nám ty uzlíčky budou do všeho krafat, co?![]()
Kdyby jen za chvíli. ![]()
Chjo, já tady mlsně koukám na ty novinky a ruka mě svrbí. Přišel mi už ten vyšší rodičák… Hm. ![]()
@pomeranca píše:
sem si chtěla objednat tréningáče na patentky, a než se moje dítě rozhodlo, že bude hodné, tak byly fuč… no tak snad příštětak aspoň fotka novorozeněte v jednovelikostních flísákách…
Je krásný, drobek. ![]()
@Svandu píše:
Hele já nikdy nepochopila, jak se všude píše, že se přes látkovky musí dávat větší oblečení, já přes ty balíky v pohodě zapnula body vel. 50, s extendorem jsme ho používali do dvou měsíců
Teď máme 62 a taky vše v pohodě zapnu a rukávky nejsou dlouhý ani to nikde neplandá a extendor používám jen na 56
Tohle asi záleží na proporcích dítěte, já obvykle musela použít větší velikost. Ale teda hlavně u kalhot. ![]()
Ty nožičky!