Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Flyingfrog píše:
pomerančo: Máš to doma veselé.
Rekla bych, že to takhle bude už pořád. Akorát časem si na to zvyknu. ![]()
to je taková nádhera, ty čerstvý miminka
Aňulka má dva měsíce, a už je táák veliká
i když na délku má stejně jako tohle čerstvý ![]()
@careynka Jééé to je ještě slizounek ![]()
@Broučkovka Ale vypadá. A taky tatínek vypadá dobře
![]()
Ahoj holky
Omlovuám se že vám vstupuji do diskuze, chtěla bych jen vaši radu ![]()
Koupila jsem si na zkoušku jednu plenu Ecobu jednovelikostní, máme ji poiprvé na sobě dneska, zatím jsem spokouená, nicméhně mi jen nejde věc do hlavy ![]()
Na šířku zadečku máme tu plenku tak akorát, a neumím si představit že se jí na šířku ten zadeček tam vejde až do těch 15ti kg
máte s tím někdo zkušenost? Jo je to AIO plena děkuji za odpovědi ![]()
@loka píše:
Ahoj holky
Omlovuám se že vám vstupuji do diskuze, chtěla bych jen vaši radu
Koupila jsem si na zkoušku jednu plenu Ecobu jednovelikostní, máme ji poiprvé na sobě dneska, zatím jsem spokouená, nicméhně mi jen nejde věc do hlavy
Na šířku zadečku máme tu plenku tak akorát, a neumím si představit že se jí na šířku ten zadeček tam vejde až do těch 15ti kgmáte s tím někdo zkušenost? Jo je to AIO plena děkuji za odpovědi
Z touhle plínou zkušenost nemám, ale třeba mám AIO jednovelikostní POP In a sedí stále i na 11kg dítě. ![]()
A po 3 hodinach mi protekla kolem nozicek,s pop in se ti to stava?
@loka píše:
A po 3 hodinach mi protekla kolem nozicek,s pop in se ti to stava?
Zatím jednou. Ale to neměla ani tři hodiny (zato musela pustit megadávky čůrání). Hm, tři hodiny látkovku obvykle nenechávám, minimálně po hodině kontroluju. ![]()
ja myslim, ze kazda AIO po 3 hodinach protece,ne?
zalezi teda jak deti curaji, ale ja i kalhotovy pliny menim max po tech 3hodinach ![]()
@loka Vypadá podobně jako PopIn, a tu dávám na 12kg holkou ve 20m. Ovšem tři hodiny - no nám vydrží teď jedno čůrání (ale malá čůrá jednorázově ve velkých dávkách už). Dokud byla menší tak měla PopIn na noc - běžně 4-5h (tak do 6m) a v pohodě to teda vydržela, ale záleží jak moc ti čůrá.
Broki ta plína j enová včera
před použitím jednou vypraná. No takže látkovky je nutný po hodině přebalovat? to ej vcelku nepraktický teda
![]()
Jinak malá čůrá docela dost, kolikrát má přes den po těch třech hodinách pampersku durch od břišní gumičky až k tý zádový nacucanou, takže někdy čůrá hodně, někdy naopak nemá skoro nic ![]()
@macinka85 píše:
loka,po hodině ne,pokud máš kvalitní savou plenu:)
no mám tam tu co byla origoš u pleny…matroš jak froté ručník ![]()
No ona se opere a pak bude i víc sát… Ale pokud ti malá hodně čůrá,tak bych přebalovala tak po dvou hodinách… No však to musíš sama tak nějak vypozorovat. Ale ecobu je řekla bych savostí jako popin je to taky bambuska,ne? Řekla bych,že až se opere,tak bude ok. Ale tři hoďky je dost na „permanentně“ čůrající dítě…