Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pomeranca píše:
nejmenší disaní vlňáčky na novorozenci
Bobek malý
- tak látkovky šetří prachy
- dáš jedny Disany a nepotřebuješ další oblečení. ![]()
No teď hlavně šetřím tak, že Matouš nosí plinky po Šimonovi. Takže náklady jsou nula. (No vlastně ty vlňáky jsem kupovala nové, ale to spíš pro radost, než že bych je nutně potřebovala)
Já disany musím koupit nové. Jsem je loni s chutí prodala, že na co mi tady budou zavazet, haha. ![]()
Zkusila jsem si uvázat wiggle proof na záda a jipipííí, to musím vypilovat a budu nosit, když budem potřebovat na nějakou kratší trasu s miminem. ![]()
pomerančo: Už jsi Matouše vázala?
@pomeranca píše:
nejmenší disaní vlňáčky na novorozenci
Vypadá úžasně. Hlavně nemá mega zadek. Do máš vevnitř?
Holky do mám dát do novorozeneckého skladu? Zdenda spí cca 2 hodky a hrozně se vždycky počůrá. A já ho nechci budit, jsem ráda, že si zdřímnu taky. Když tam dám další čtverec na čtvrtiny, a přes to svrchnáky, tak má mega zadek
Je hrozně hubený ![]()
Vkládačky, jako jsou do AIO?
@Broučkovka píše:
Vypadá úžasně. Hlavně nemá mega zadek. Do máš vevnitř?Holky do mám dát do novorozeneckého skladu? Zdenda spí cca 2 hodky a hrozně se vždycky počůrá. A já ho nechci budit, jsem ráda, že si zdřímnu taky. Když tam dám další čtverec na čtvrtiny, a přes to svrchnáky, tak má mega zadekJe hrozně hubený
Vkládačky, jako jsou do AIO?
Malé mimi prostě bude mít obří zadek. Já dávala na takhle malé mimi vázačku, do toho vkládačku a navrch disaní vlňáky.
Asi bych tam dala nějakou tenkou vkládačku. Já začínala na froté.
@Broučkovka Já do novoskladu dávám vkládačky anavy, co mám z kalhotkových plín. Když jde spát, tak poskládanou dlouhou, když ne, tak stačí ta malá.
je tam jenom jeden čtverec na novosklad. (mimochodem, první novosklad co jsem vázala dopadl děsně
)
@Flyingfrog píše:
Zkusila jsem si uvázat wiggle proof na záda a jipipííí, to musím vypilovat a budu nosit, když budem potřebovat na nějakou kratší trasu s miminem.pomerančo: Už jsi Matouše vázala?
Právě teď… konečně mám vypraný a vyžehlený šátek
No vypadá to hrozně, už jsem vázání dopředu nějak zapomněla ![]()
@pomeranca píše:
Ale Matouš konečně usnul, tak se mu to asi líbí
Paráda. .-) A kolébka? Já právě nevázala hned od porodu, jsem byla lenivá se kolébku učit, takže až pak časem kříž s kapsou uvnitř.
Teď chci vypilovat úvaz na záda na holku a pak se začnu učit asi kolébku.
zkusila jsem kříž s kapsou… ale má tam asi moc zalomenou hlavu ![]()
@elfans píše:
@Broučkovka Já do novoskladu dávám vkládačky anavy, co mám z kalhotkových plín. Když jde spát, tak poskládanou dlouhou, když ne, tak stačí ta malá.
Tu jsem dala taky. Dlouhou z kalhotkovky. Ale za hodinu co spal ji pročůral :-/