Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
18.4.12 22:07
@Kdoule píše:
Myslíš, že to přežije pár měsíců používání? Ptám se jako :jazyk: pako, ale pořád mám pocit, že je ten PUL prostě mechanicky poničitelný, tak jen aby ty AIO třeba úplně neodešly… :oops:

Delala jsem to takhle cca 13m (teda delam, ale uz davam plinky jen na spani), neproteka mi zadna (a to jsem jela predevsim v AIO plenkach).

• Citovat
  • Upravit
Any11
18.4.12 22:11

Plus je pred pranim macham, to sice davam co nejnizsi odstredovani, ale i tak to na 400 vetsinou jelo.

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
18.4.12 22:30

@Anielkha , dík :kytka: Asi si teda udělám radost :lol: Jsem už asi taky šílená… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
19.4.12 14:28

Prosím ještě jednou, nevíte někdo, jestli IV StayDry můžou do perkarbonátu? :think: Počítám koupit 4 kousky, ale oba starší tolikrát denně kadili, že to asi bude nutné občas projet od té stoličky (to nebyla vaječina, ale tekutá oranžová stříkavá stolička dítěte kojeného hodně tučným mlíkem).
Jinak doufám, že mi 4 kousky budou stačit, Moira schne rychle, ale to znečištění to trochu ovlivňuje :think:

• Citovat
  • Upravit
Any11
19.4.12 14:35
@Kdoule píše:
Prosím ještě jednou, nevíte někdo, jestli IV StayDry můžou do perkarbonátu? :think: Počítám koupit 4 kousky, ale oba starší tolikrát denně kadili, že to asi bude nutné občas projet od té stoličky (to nebyla vaječina, ale tekutá oranžová stříkavá stolička dítěte kojeného hodně tučným mlíkem).
Jinak doufám, že mi 4 kousky budou stačit, Moira schne rychle, ale to znečištění to trochu ovlivňuje :think:

Ja kdyz jsem hledala neco vic, tak jsem se jen docetla, ze u umelych materialu obcas zpusobuje sednuti. Ale to si nemyslim, ze je u tohohle problem. Treba jeste neco poradi, ale ja bych to v nem prala.

• Citovat
  • Upravit
3780
19.4.12 15:03
@Kdoule píše:
Jinak doufám, že mi 4 kousky budou stačit, Moira schne rychle, ale to znečištění to trochu ovlivňuje :think:

já teda perkarbonát nepoužívám, ale případné žluté fleky po vyprání my vybělilo sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.4.12 15:59

Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.4.12 16:00
@suricata píše:
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě :,(

a jakej je matros u pokozky mimca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.4.12 16:06

@careynka
separační vložka disana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.4.12 16:06
@suricata píše:
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě :,(

jo zezacatku brecela, pak si zvykla ;)

• Citovat
  • Upravit
6638
19.4.12 16:10

@Anielkha
a to jsi ji nechala v té plince plakat nebo jsi na začátku častěji přebalovala? neumím si to moc představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.4.12 16:11

@suricata Prebalovala jsem casto a zvykala jsem ji.. ja jsem byla i rada, nechtela jsem, aby by byla v mokrem.. pozdeji brecet prestala. Nekdy mi to i chybelo. :)

• Citovat
  • Upravit
6638
19.4.12 16:16

@Anielkha
aha, super, tak já ho budu pomalu zvykat, to mám radost, že to není ztracený, koupím víc těch vnitřků a budu prostě často měnit, stejně je nejšťastnější, když má holou prdelku, už se těším na léto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.4.12 16:21

@suricata Zacala jsem latkovat, kdyz bylo male cca 3-4m… taky jsem latkovky nejdriv zahodila, ze to nepujde, ale pak jsem to nevydrzela a najednou to slo. :) Uvidis. :) Kdyz tak jdou sehnat separacky Stay dry pro vetsi pocit sucha nebo dat flisove.. ale ja jela bez nich a taky to slo. :)

• Citovat
  • Upravit
6638
19.4.12 16:29

@Anielkha děkuju za rady :kytka:
ještě jen tak pro zajímavost, kdy holčičce přestalo vadit, že není v suchém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure