Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Plus je pred pranim macham, to sice davam co nejnizsi odstredovani, ale i tak to na 400 vetsinou jelo.
Prosím ještě jednou, nevíte někdo, jestli IV StayDry můžou do perkarbonátu?
Počítám koupit 4 kousky, ale oba starší tolikrát denně kadili, že to asi bude nutné občas projet od té stoličky (to nebyla vaječina, ale tekutá oranžová stříkavá stolička dítěte kojeného hodně tučným mlíkem).
Jinak doufám, že mi 4 kousky budou stačit, Moira schne rychle, ale to znečištění to trochu ovlivňuje ![]()
@Kdoule píše:
Prosím ještě jednou, nevíte někdo, jestli IV StayDry můžou do perkarbonátu?Počítám koupit 4 kousky, ale oba starší tolikrát denně kadili, že to asi bude nutné občas projet od té stoličky (to nebyla vaječina, ale tekutá oranžová stříkavá stolička dítěte kojeného hodně tučným mlíkem).
Jinak doufám, že mi 4 kousky budou stačit, Moira schne rychle, ale to znečištění to trochu ovlivňuje
Ja kdyz jsem hledala neco vic, tak jsem se jen docetla, ze u umelych materialu obcas zpusobuje sednuti. Ale to si nemyslim, ze je u tohohle problem. Treba jeste neco poradi, ale ja bych to v nem prala.
@Kdoule píše:
Prosím ještě jednou, nevíte někdo, jestli IV StayDry můžou do perkarbonátu?Počítám koupit 4 kousky, ale oba starší tolikrát denně kadili, že to asi bude nutné občas projet od té stoličky (to nebyla vaječina, ale tekutá oranžová stříkavá stolička dítěte kojeného hodně tučným mlíkem).
Jinak doufám, že mi 4 kousky budou stačit, Moira schne rychle, ale to znečištění to trochu ovlivňuje
já teda perkarbonát nepoužívám, ale případné žluté fleky po vyprání my vybělilo sluníčko
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě ![]()
@suricata píše:
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě
a jakej je matros u pokozky mimca?
@suricata píše:
Tak se na vás zkušené látkařky obracím, koupila jsem popinku AIO, jsem z ní nadšená, ale malý (3 měsíce) si do ní hned načůral a řval jak tur, když jsem ho pak přebalila do papíru, byl klid, hrozně mě to mrzí, chtěla bych dát popince ještě šanci, ale nechci, aby byl malý nespokojený, nesetkaly jste se s tím? řvou ty děti, když mají plínečku mokrou? Já bych musela přebalovat po 10 minutách. Asi je to tím, že jsem začla pozdě
jo zezacatku brecela, pak si zvykla ![]()
@Anielkha
a to jsi ji nechala v té plince plakat nebo jsi na začátku častěji přebalovala? neumím si to moc představit
@suricata Prebalovala jsem casto a zvykala jsem ji.. ja jsem byla i rada, nechtela jsem, aby by byla v mokrem.. pozdeji brecet prestala. Nekdy mi to i chybelo. ![]()
@Anielkha
aha, super, tak já ho budu pomalu zvykat, to mám radost, že to není ztracený, koupím víc těch vnitřků a budu prostě často měnit, stejně je nejšťastnější, když má holou prdelku, už se těším na léto ![]()
@suricata Zacala jsem latkovat, kdyz bylo male cca 3-4m… taky jsem latkovky nejdriv zahodila, ze to nepujde, ale pak jsem to nevydrzela a najednou to slo.
Uvidis.
Kdyz tak jdou sehnat separacky Stay dry pro vetsi pocit sucha nebo dat flisove.. ale ja jela bez nich a taky to slo. ![]()
@Anielkha děkuju za rady ![]()
ještě jen tak pro zajímavost, kdy holčičce přestalo vadit, že není v suchém?
Delala jsem to takhle cca 13m (teda delam, ale uz davam plinky jen na spani), neproteka mi zadna (a to jsem jela predevsim v AIO plenkach).