Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
21.4.12 09:41

@rosslyn Já podle situace, podle toho jak to budeme všechno zvládat atd. S malou jsme začali na den ve 4týdnech, na noc až od 3m. Tak teď se uvidí jak to půjde, jak bude malá hodná nebo protivná atd. Prát bych musela denně asi, a vzhledem k tomu že čtverce žehlím a prcka chci jen ve čtvercích mít tak by se muselo žehlit, no uvidíme. Snad začneme co nejdřív. Mám jen 80plínek první velikosti, pak nemám už nic, jen 4-5 velikost.

• Citovat
  • Upravit
2064
21.4.12 09:49
@loka píše:
Zuzu já mám toži holčinu a má teďkon 7,5 kg skoro 8) takže těžko říct kolik bujde mít ve dvou letech :lol: ale ona je teda hodně dlouhá, ej velká jako půlroční děti v mým okolí 8o

Ha, tak to je obřík tedy :-).

Jo, prodávám i tyto plíny, mám obchod s plínama totiž. Tak pokud je malá už tak velká, taky bych opravdu zkusila klidně ty PopnGročka a Tots Bots budou určo taky pěkně sedět. Naší Máju třeba i ve 4kg narvat do PopnGro, tak se mi v něm ztratí :lol: …ona je vyžle štíhlé a malé - nemá být po kom velká, já mám 169cm a taťulda 171cm, tak to je i o tom.

Fly - ha, ha…no ta Karkula je tak krásná, že jsem ji sem prostě dát musela :* ..Ale neboj, ona už určitě nebude :twisted: ..Byla jen jedna a podařilo se mi ji lapit.
Aviváže mám občas ráda, ale některé ty maminy jich tam lijí asi jako v reklamě lijí na skvrny Vanish :D …jinak si ten smrad neumím vysvětlit teda.

Tak to já s Májou látkovala hned a hned i v noci - nemohla jsem se šíleně dočkat. Celkem vás obdivuju že to vydržíte..Já se chodila s plínkama ňuhňat do skříně už dva měsíce před porodem..No a teď? Teď to asi nebude jiné, jak znám svoji mánii…To mi tak připomnělo, že bych asi pomalu měla začít ze skladu vybírat plíny :lol: …Nějak mě to netankuje jak to mám pořád na očích, ale nachystáno bych asi mít něco měla..Chci vyzkoušet i novorozenecké a vv - ty jsem u Máji neměla…

Příspěvek upraven 21.04.12 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.4.12 09:51

@PetkaK Mám jen 80plínek první velikosti, pak nemám už nic, jen 4–5 velikost. - tomuhle nerozumím?

Já novoše taky na čtvercích a taky poctivě celou dobu budu žehlit:) No, jsme na to zvědavá:)Já začala látkovat hned další den po šestinedělí - přesně, jak jsem si naplánovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 09:57

@zelazuzu No jo, ale ty jsi měla už plíny, kdežto já měla před porodem nachystané jen čtverce, kalhotky, a 3 PopIn - takže žádná sláva.

@rosslyn Jakože mám doma 80 jednorázovek v té velikosti 1 a pak mám až 4 a 5 :) - takže až dojde 80 jednorázovek (což je tak plus mínus 10 dnů i míň), tak už musíme začít látkovat :)

• Citovat
  • Upravit
5009
21.4.12 10:03

@PetkaK jo táák! já mám teď program - látková plenka a můj systém my neumožnil přejít na program - papírová plenka :mrgreen: Jsme pořád přemýšlela, cože to máš za čtverce:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 10:04
@rosslyn píše:
@PetkaK jo táák! já mám teď program - látková plenka a můj systém my neumožnil přejít na program - papírová plenka :mrgreen: Jsme pořád přemýšlela, cože to máš za čtverce:D
:mrgreen:

To víš já už jsem přepnutá i na papírové když už jsem je musela koupit do té porodnice :)

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
21.4.12 10:08

Holky, jsem teda moc velká idealistka, když si myslím, že budu látkovat hned z porodnice? :oops: Tedy kluci krásně v noci spali, tak počítám, že noční jednorázovku budu odbourávat podle situace, ale jinak si myslím, že je potřeba tu kůžičku zvykat co nejdřív, v létě navíc bude snadný rozbalovat… Jen jestli si to moc nemaluju, když vás čtu, jak jste první látkovaly po šestinedělí nebo dýl… :oops: Já teda budu mít doma oba velký kluky (prázdniny), takže vaření praní a tak bude, ale jinak bude mímo spíš jako jedináček, myslela jsem, že z porodnice nasadím látkovou a pojedem…

• Citovat
  • Upravit
2064
21.4.12 10:09
@PetkaK píše:
@zelazuzu No jo, ale ty jsi měla už plíny, kdežto já měla před porodem nachystané jen čtverce, kalhotky, a 3 PopIn - takže žádná sláva.@rosslyn Jakože mám doma 80 jednorázovek v té velikosti 1 a pak mám až 4 a 5 :) - takže až dojde 80 jednorázovek (což je tak plus mínus 10 dnů i míň), tak už musíme začít látkovat :)

No ale teď už máš plíny nachystané taky ne :mrgreen: ?? No jo, já jsem měla nakoupeno…Hážu odkaz na svoji plenkovou výbavičku - pak ještě něco málo přibylo, ale toto byl takový základ. Měla jsem nakoupeno z MMB od holčiny co látkování vzdala, takže plínečky použité asi 5× - no krása :-) http://www.mojetehotenstvi.cz/…y-svrchnacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
21.4.12 10:10
@Kdoule píše:
Holky, jsem teda moc velká idealistka, když si myslím, že budu látkovat hned z porodnice? :oops: Tedy kluci krásně v noci spali, tak počítám, že noční jednorázovku budu odbourávat podle situace, ale jinak si myslím, že je potřeba tu kůžičku zvykat co nejdřív, v létě navíc bude snadný rozbalovat… Jen jestli si to moc nemaluju, když vás čtu, jak jste první látkovaly po šestinedělí nebo dýl… :oops: Já teda budu mít doma oba velký kluky (prázdniny), takže vaření praní a tak bude, ale jinak bude mímo spíš jako jedináček, myslela jsem, že z porodnice nasadím látkovou a pojedem…

Já látkovala hned! A to jsi si nepřečetla asi :,( …Na noc Baby Lucy bamboo a Tots Bots balboo..a taky Babyidea noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
21.4.12 10:13

A tady mám Máju v Anavách :-) http://www.mojetehotenstvi.cz/…ni-na-snapku - kruciš mám nějakou nostalgickou náladu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
21.4.12 10:14
@zelazuzu píše:
Já látkovala hned! A to jsi si nepřečetla asi :,( …Na noc Baby Lucy bamboo a Tots Bots balboo..a taky Babyidea noční.

To jsem dočítala až teď… já mám trochu problém, že se mi občas některé příspěvky nezobrazují a nevím proč. Potom když otevřu znova, tak mezi dvěma, co jsem četla, je další, který jsem nečetla - a není nový :think:
Ale PetkaK píše, že měla jako důvod nedostatek plen - čč, 3× vrchní a Pop-iny, já tedy nic víc mít určitě nebudu… AIO určitě jen tu jedinou (jestli teda Ivuška nehodí na trh další Karkulky, to by se mi kolena podlomily bleskově), jinak čč, zavazovačky a svrchňáky… To ale není překážka plného a okamžitého látkování, že ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
2064
21.4.12 10:18
@Kdoule píše:
To jsem dočítala až teď… já mám trochu problém, že se mi občas některé příspěvky nezobrazují a nevím proč. Potom když otevřu znova, tak mezi dvěma, co jsem četla, je další, který jsem nečetla - a není nový :think:
Ale PetkaK píše, že měla jako důvod nedostatek plen - čč, 3× vrchní a Pop-iny, já tedy nic víc mít určitě nebudu… AIO určitě jen tu jedinou (jestli teda Ivuška nehodí na trh další Karkulky, to by se mi kolena podlomily bleskově), jinak čč, zavazovačky a svrchňáky… To ale není překážka plného a okamžitého látkování, že ne? ;)

Hele a není to tím, že nejsi registrovaná? Nebo jak tu přispíváš? Vidím vždycky jenom přezdívku Kdoule, ale kolik jsi napsala příspěvků a odkaz na odeslání SZ u Tebe nevidím :nevim: .
No jasně že to není překážka v látkování, ale já jsem to holt měla snažší - ono když máš nakoupené vícevelikostní plíny, tak to je snažší než s těmi vázačkama a jednovelikostníma které jsou na pidimimi prostě obří. Nebo pokud nechceš investovat, tak bych určitě nakoupila vv plíny v Sku - některé maminy jedou od narození jen v nich a na kalhotkovky najíždí až později - no a rozhodně to pobere víc než čtvercovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 10:18

@zelazuzu No teď už výbava je, ale zase je k tomu Alžbětka :) - nezavrhuju to úplně, a povím vám za chvilku jo? (Teda snad za chvilku)

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
21.4.12 10:21
@zelazuzu píše:
A tady mám Máju v Anavách :-) http://www.mojetehotenstvi.cz/…ni-na-snapku - kruciš mám nějakou nostalgickou náladu!!

Krásný… :srdce: a bubáková AIO nemá chybu, tu bych taky nepřehlídla :)

Ale jestli zadelka mýho dítěte látku snese, budu zamilovaně koukat i na fotku ve vázačce, to mi můžete věřit! Asi by stačilo, kdyby nebyla tak ukakaná jako bráchové, ta jejich stolka byla od pohledu celkem agresivní a měli to tam pořád. Ale co, jsem odhodlaná a celkem mě snad nemá co zaskočit, po těch zkušenostech, co už mám. Můžeme to jedině vyhrát, všechny ostatní varianty důvěrně známe.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
21.4.12 10:22

@zelazuzu Ten bryndák jste dostali od obce? http://www.mojetehotenstvi.cz/…ooc-chutnaji - My máme totiž stejný pro malou, jen jiný název města.

Kdoule - ne že bych jich měla málo, ale já reagovala na Zuzku, že psala, jak se s těma plínama muchlovala, jak jsou parádní a jak se těšila. Ale s 12let starýma čtvercema se moc muchlovat nedá :) a tak nějak jsem stále nevěřila tomu že látkování propadnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí