Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
21.4.12 21:43

Fly: já chci 6 dětí. Ale uvidíme. 4 minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 21:44

Malá dneska byla v jednorázu na výletě :) - a většinou když jedeme k babičkám na víkend tak má jednorázky.

• Citovat
  • Upravit
14106
21.4.12 21:51

Peťko: Aaaano, jména vybraná, pro holku mám jméno vybrané a to jsem ještě ani nebyla těhule a pro kluka jsme vybrali včera. :-) Jména jsou to dost odlišná, ale já si potrpím jak na krásu a vhodnost k příjmení, tak na význam. :-)

Já tahám obvykle i ty látkovky s sebou na výlety, ale jen u našich mám kyblík, plus mamka mi plíny sem tam vypere. :-)

pomeranco: Máš můj obdiv. Já bych to nedala, teda rodit asi jo (to šlo pěkně), ale starat se, už ne. Mám pocit, že mám čím dál méně sil a čím dál méně toho vydržím. :zed: Plus peníze a prostor. U nás je číslo dva cílová meta. :-)

alchemilko: Jasný, nezabijeme, ale prostě občas mám blbý pocit. :-) I z toho balíku babylove, co si občas táhnu domů. :)

Příspěvek upraven 21.04.12 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 21:52

Výsledky ANKETY PLENA ROKU 2012

PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy ČTVERCOVÁ PLENA ROKU 2012 - Pleny Extra kvality Libštát
KALHOTKOVÁ PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy
SVRCHNÍ KALHOTKY ROKU 2012 - Kalhotky PUL Haipa daipa
PLENA VŠE V JEDNOM ROKU 2012 - Jednovelikostní plena Anavy Easy
PLENA SYMPATIE ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy

:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
14106
21.4.12 21:52
@PetkaK píše:
Výsledky ANKETY PLENA ROKU 2012

PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy ČTVERCOVÁ PLENA ROKU 2012 - Pleny Extra kvality Libštát

Juuuu, to je paráda! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 21:54

@Flyingfrog Já taky tahala i na výlety, ale od té doby co nebereme sporťák, a máme jen golfky, tak mi plíny prostě překážejí - koš v golfkách je pidi, tam dám dvě plíny a šmitec, no a plus v batohu jídlo, převlečení atd.

I když dneska teda jsme mohli mít tunu plínek v tom kočáru, malá do něj vůbec nesedla :( - hlavně že jsme ho protáhli cleou ZOO.

• Citovat
  • Upravit
2064
21.4.12 22:01
@PetkaK píše:
Výsledky ANKETY PLENA ROKU 2012

No já jsem ani nic jiného nečekala :P :mrgreen: :P

Ivo gratulujúúúú!!!! Už tedy podruhé :mrgreen: , ale zasloužíš si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.4.12 22:02
@zelazuzu píše:
No já jsem ani nic jiného nečekala :P :mrgreen: :PIvo gratulujúúúú!!!! Už tedy podruhé :mrgreen: , ale zasloužíš si to :hug:

No já taky ne :)

• Citovat
  • Upravit
10713
21.4.12 22:12

Fly: no z toho starání mám noční můry… Ale ono to nějak půjde. Prostor máme momentálně na max 4 děti, peníze na žádné :-D (teda na plně kojené a látkované dítě v pohodě :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.4.12 22:14

Ivi: taky gratuluju ;-) pro mě teda plena sympatie je anavy na snapku, sedí skvěle i novošovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.4.12 22:15
@pomeranca píše:
Fly: já chci 6 dětí. Ale uvidíme. 4 minimálně

Ty seš vtipná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.4.12 22:16
@zelazuzu píše:
No já jsem ani nic jiného nečekala :P :mrgreen: :PIvo gratulujúúúú!!!! Už tedy podruhé :mrgreen: , ale zasloužíš si to :hug:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.4.12 22:18
@pomeranca píše:
Fly: no z toho starání mám noční můry… Ale ono to nějak půjde. Prostor máme momentálně na max 4 děti, peníze na žádné :-D (teda na plně kojené a látkované dítě v pohodě :-P )

Jo tak já bych prostorově asi uskladnila děti tři, látkované a plně kojené by se taky zvládnout daly, ale moje psychika a výdrž víc nedá. :-)
Už takhle sakruju, když se plazím do toho našeho čtvrtého patra. Holka vyjde maximálně dvoje schody, pak natáhne ručičky a „mámo nes mě.“ :-)

Peťko: Stela se sice ráda projde, ale kočár nevzdává, asi pochopila, že chůze není tak super nenáročná, jak se jí zdálo. :-) Ale je fakt, že já téměř na žádnou kočárkovou procházku plínu neberu. Do Zoo jsem tehdá teda brala (ale to byla malá Zoo u Hluboké), byl to docela adrenalin přebalovat, teď si to nedokážu představit. Tak uvidím, jestli taky nakonec nebude jednorázovka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.4.12 22:19

Ivuško: Taky gratuluju. :kytka:

Hlavně už se těším, až časem objednám novorozeneckou plínu. :-) Dneska jsem to chlapovi jen tak mezi řečí sdělila, haha, ani neprotestoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.4.12 22:20
@pomeranca píše:
Fly: no z toho starání mám noční můry… Ale ono to nějak půjde. Prostor máme momentálně na max 4 děti, peníze na žádné :-D (teda na plně kojené a látkované dítě v pohodě :-P )

No já bych měla dětí klidně 10. Když nejsou nemocné, nejsem nemocná já a když mají dobrou náladu. Ale minulý týden, jak jsem měla tu střevní chřipku, to byla jízda. A to byla Klárka celou dobu u babičky. V takových chvílích mě opravdu elán opouští :oops: Dokonce jsem tu měla nachystanou pixli s UM, kdybych to kojení zároveň s průjmem nezvládla, naštěstí jsem nezvracela a tak jsem to zvládla bez hedydratace. Nakonec jsem sice s infuzí na pohotovosti zkončila, ale „jen“ na oživení, dehydrovaná jsem dle rozboru krve nebyla. A ty křeče střev, to bych raději znova rodila, dva dny bez spánku, porozeno bylo pokaždé do 6 hodin :zed: :zed: Dle stěru nakonec kampylobakter, nikdy více! :evil: Manžel se staral na 100 %, já jsem fakt jen kojila, kdybych ho neměla, tak už se houpu někde na stromě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure