Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Malá dneska byla v jednorázu na výletě
- a většinou když jedeme k babičkám na víkend tak má jednorázky.
Peťko: Aaaano, jména vybraná, pro holku mám jméno vybrané a to jsem ještě ani nebyla těhule a pro kluka jsme vybrali včera.
Jména jsou to dost odlišná, ale já si potrpím jak na krásu a vhodnost k příjmení, tak na význam. ![]()
Já tahám obvykle i ty látkovky s sebou na výlety, ale jen u našich mám kyblík, plus mamka mi plíny sem tam vypere. ![]()
pomeranco: Máš můj obdiv. Já bych to nedala, teda rodit asi jo (to šlo pěkně), ale starat se, už ne. Mám pocit, že mám čím dál méně sil a čím dál méně toho vydržím.
Plus peníze a prostor. U nás je číslo dva cílová meta. ![]()
alchemilko: Jasný, nezabijeme, ale prostě občas mám blbý pocit.
I z toho balíku babylove, co si občas táhnu domů. ![]()
Příspěvek upraven 21.04.12 v 21:52
Výsledky ANKETY PLENA ROKU 2012
PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy ČTVERCOVÁ PLENA ROKU 2012 - Pleny Extra kvality Libštát
KALHOTKOVÁ PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy
SVRCHNÍ KALHOTKY ROKU 2012 - Kalhotky PUL Haipa daipa
PLENA VŠE V JEDNOM ROKU 2012 - Jednovelikostní plena Anavy Easy
PLENA SYMPATIE ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy
@PetkaK píše:
Výsledky ANKETY PLENA ROKU 2012PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy ČTVERCOVÁ PLENA ROKU 2012 - Pleny Extra kvality Libštát
PLENA SYMPATIE ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy![]()
![]()
Juuuu, to je paráda!
![]()
@Flyingfrog Já taky tahala i na výlety, ale od té doby co nebereme sporťák, a máme jen golfky, tak mi plíny prostě překážejí - koš v golfkách je pidi, tam dám dvě plíny a šmitec, no a plus v batohu jídlo, převlečení atd.
I když dneska teda jsme mohli mít tunu plínek v tom kočáru, malá do něj vůbec nesedla
- hlavně že jsme ho protáhli cleou ZOO.
@PetkaK píše:
Výsledky ANKETY PLENA ROKU 2012PLENA ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy ČTVERCOVÁ PLENA ROKU 2012 - Pleny Extra kvality Libštát
PLENA SYMPATIE ROKU 2012 - Jednovelikostní bambusová plena Anavy![]()
![]()
No já jsem ani nic jiného nečekala
![]()
Ivo gratulujúúúú!!!! Už tedy podruhé
, ale zasloužíš si to ![]()
@zelazuzu píše:
No já jsem ani nic jiného nečekala![]()
![]()
, ale zasloužíš si to
No já taky ne ![]()
Fly: no z toho starání mám noční můry… Ale ono to nějak půjde. Prostor máme momentálně na max 4 děti, peníze na žádné
(teda na plně kojené a látkované dítě v pohodě
)
Ivi: taky gratuluju
pro mě teda plena sympatie je anavy na snapku, sedí skvěle i novošovi ![]()
@pomeranca píše:
Fly: já chci 6 dětí. Ale uvidíme. 4 minimálně
Ty seš vtipná
![]()
@zelazuzu píše:
No já jsem ani nic jiného nečekala![]()
![]()
, ale zasloužíš si to
Díky ![]()
@pomeranca píše:
Fly: no z toho starání mám noční můry… Ale ono to nějak půjde. Prostor máme momentálně na max 4 děti, peníze na žádné(teda na plně kojené a látkované dítě v pohodě
)
Jo tak já bych prostorově asi uskladnila děti tři, látkované a plně kojené by se taky zvládnout daly, ale moje psychika a výdrž víc nedá. ![]()
Už takhle sakruju, když se plazím do toho našeho čtvrtého patra. Holka vyjde maximálně dvoje schody, pak natáhne ručičky a „mámo nes mě.“ ![]()
Peťko: Stela se sice ráda projde, ale kočár nevzdává, asi pochopila, že chůze není tak super nenáročná, jak se jí zdálo.
Ale je fakt, že já téměř na žádnou kočárkovou procházku plínu neberu. Do Zoo jsem tehdá teda brala (ale to byla malá Zoo u Hluboké), byl to docela adrenalin přebalovat, teď si to nedokážu představit. Tak uvidím, jestli taky nakonec nebude jednorázovka. ![]()
Ivuško: Taky gratuluju. ![]()
Hlavně už se těším, až časem objednám novorozeneckou plínu.
Dneska jsem to chlapovi jen tak mezi řečí sdělila, haha, ani neprotestoval.
@pomeranca píše:
Fly: no z toho starání mám noční můry… Ale ono to nějak půjde. Prostor máme momentálně na max 4 děti, peníze na žádné(teda na plně kojené a látkované dítě v pohodě
)
No já bych měla dětí klidně 10. Když nejsou nemocné, nejsem nemocná já a když mají dobrou náladu. Ale minulý týden, jak jsem měla tu střevní chřipku, to byla jízda. A to byla Klárka celou dobu u babičky. V takových chvílích mě opravdu elán opouští
Dokonce jsem tu měla nachystanou pixli s UM, kdybych to kojení zároveň s průjmem nezvládla, naštěstí jsem nezvracela a tak jsem to zvládla bez hedydratace. Nakonec jsem sice s infuzí na pohotovosti zkončila, ale „jen“ na oživení, dehydrovaná jsem dle rozboru krve nebyla. A ty křeče střev, to bych raději znova rodila, dva dny bez spánku, porozeno bylo pokaždé do 6 hodin
Dle stěru nakonec kampylobakter, nikdy více!
Manžel se staral na 100 %, já jsem fakt jen kojila, kdybych ho neměla, tak už se houpu někde na stromě.