Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
23.4.12 10:00
@eust píše:
inak ani neviem o tom, ze ma patentky. ono ani s toho zelandu to netrvalo dlho.

Já jsem z toho NZ dělala před několika lety hromadku, je to celkem dobrý zdroj, byli tam milí a fungovalo to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
23.4.12 10:01
@ivuska.h píše:
Já jsem z toho NZ dělala před několika lety hromadku, je to celkem dobrý zdroj, byli tam milí a fungovalo to dobře.

kebyze najdem nejaky lacny zdroj na patentky niekde inde, tak objednam z inakadial. budem vdacna za rady a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.4.12 10:11
@eust píše:
z inakadial

To je překlep nebo se to takhle fakt píše? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8345
23.4.12 10:31
@Brunifid píše:
To je překlep nebo se to takhle fakt píše? :mrgreen:

inakade - spisovne, inakadial - hovorovo. ale pise sa to takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
23.4.12 10:32
@ivuska.h píše:
No já bych měla dětí klidně 10. Když nejsou nemocné, nejsem nemocná já a když mají dobrou náladu. Ale minulý týden, jak jsem měla tu střevní chřipku, to byla jízda. A to byla Klárka celou dobu u babičky. V takových chvílích mě opravdu elán opouští :oops: Dokonce jsem tu měla nachystanou pixli s UM, kdybych to kojení zároveň s průjmem nezvládla, naštěstí jsem nezvracela a tak jsem to zvládla bez hedydratace. Nakonec jsem sice s infuzí na pohotovosti zkončila, ale „jen“ na oživení, dehydrovaná jsem dle rozboru krve nebyla. A ty křeče střev, to bych raději znova rodila, dva dny bez spánku, porozeno bylo pokaždé do 6 hodin :zed: :zed: Dle stěru nakonec kampylobakter, nikdy více! :evil: Manžel se staral na 100 %, já jsem fakt jen kojila, kdybych ho neměla, tak už se houpu někde na stromě.

Ivi tak střevní chřipku bych nepřála nejhoršímu nepříteli… To s tím porodem jsem říkala taky - radši dvakrát rodit než jeden den se střevním hnusem - já bohužel zvracela a před měsícem díky těhu skončila na týden ve špitále a díky těhu cukrovce mě nemohli pak srovnat… co jsem měla za obludu nevím, ale malá i já jsme to měli dvakrát a manžel jednou (ale ten mě stejně podezírá, že jsem ho chtěla otrávit rajskou :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.4.12 10:44
@eust píše:
inakade - spisovne, inakadial - hovorovo. ale pise sa to takto.

To je boží slovo :palec:

• Citovat
  • Upravit
16492
23.4.12 11:49
@Flyingfrog píše:
To slovo mi vadí. :-) Že budu mít případného kluka a tím pádem od obojího pohlaví jeden vzorek, to mi nevadí. :-) Ale předpoklad těch lidí, že toužím po „párečku.“

U nás taky nikdo nemohl pochopit, že si moc přejeme druhou holku. Byli jsme divní, že nechceme páreček :roll: .
A teď když někoho potkáme, tak jen slyšíme, jak nám to hezky vyšlo, že máme páreček. Když řekneme, že jsme chtěli radši holku, tak se ba nás dívají jako na blázny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.4.12 13:52

My první chtěli holku (oba), teď je mi to jedno a chlap chce kluka. Takže tím pádem já chci spíš holku, protože pak by mohl následovat ještě jeden platný pokus 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14106
23.4.12 21:11
@Brunifid píše:
My první chtěli holku (oba), teď je mi to jedno a chlap chce kluka. Takže tím pádem já chci spíš holku, protože pak by mohl následovat ještě jeden platný pokus 8) :mrgreen:

My chtěli prvního kluka. :-) Teď já zase holku, že jsem zvyklá, ale ve finále mi to bude fuk, chlap by rád chlapa. :-)
Kdyby holka, tak u nás teda chlap má tvrdě smůlu. :jazyk:

Jsem teda zvědavá, co porodíme, vy se taky necháváte překvapit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.4.12 07:42
@Flyingfrog píše:
Jsem teda zvědavá, co porodíme, vy se taky necháváte překvapit, že?

No jasně, stejně jako poprvé. :palec:
Ale já ten třetí platnej pokus stejně ukecám :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5986
24.4.12 07:49
:mavam:

Kdoule to sis teda užila s tím přebalováním 30× denně 8o :hug: to jsem ani nevěděla, že skoro všechny mastičky obsahují ořechy :think: By mě zajímalo, co dělaly naše maminky, když měly stejný problém jako ty s klukama, když tehdy nebyla jiná možnost, než látka…

Ad hračky, asi moc neporadím, u nás frčí hlavně auta všeho druhu a mašinky, ale měl strašně rád tuhle knížku to byl fakt kup století. A celkově má rád knížky, kde se dá něco posouvat ( třeba tato ) anebo odklápět. Ale mám zkušenost, že každé dítě baví něco jiného, takže to berte s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.4.12 07:53
@alchemilka píše:
ale měl strašně rád tuhle knížku to byl fakt kup století.

Ta vypadá krásně. To je z normálního papíru nebo z toho tvrdého?

• Citovat
  • Upravit
5986
24.4.12 08:06

Bruni, je to z tvrdého papíru, okýnka jsou trošku tenčí a častým prohlížením se pak začnou jakoby loupat, já to zalepila průhlední páskou pak, ale u nás fakt jela ta knížka. A malý si ji prohlížel často i sám, tak to je jasný, že nevydrží bez úhony. Pak mají ještě stejný princip knížku V divočině, tam jsou zas jiná zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.4.12 09:37

@Brunifid tak to já bych třetí chtěla jen v případě, že to bude holka, protože chlapi jsou táááák umrčení a věčně nespokojení! Jo a nejdříve tak za 8let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.4.12 09:42

@M-a-j-a No jo, za osm let by to teda chtělo zas dvě děti po sobě, jinak to bude jedináček. Tenhle model se mi nelíbí.
A já bych brala tři ať je to co je to 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí