Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, nedával tu někdo náhodou odkazna takové sedátko jakoby na korbičku pro druhé dítě? Někde jsem to zahlídla a teď to vůbec nemůžu dohledat!
Prosím pěkně, kdo kupujete adeps lanae v lékárně, tak v jaké konkrétně? Myslím název. Dneska v Dr. Max mi řekla, že to nemá na skladě. ![]()
@Flyingfrog Dr. Max jsou lékarny v nákupních centrech ne? Tam bych se ani neptala. Asi musíš jít do těch co jsou u nemocnic/poliklinik.
Já chodím do Europharm, máme to u polikliniky 5minut od baráku.
@rosslyn píše:
Holky, nedával tu někdo náhodou odkazna takové sedátko jakoby na korbičku pro druhé dítě? Někde jsem to zahlídla a teď to vůbec nemůžu dohledat!
http://www.annaviktorie.cz/…o-druhe-dite treba.. maji to i v malviku.. a dal.. staci dat do googlu pridavne sedatko.
@Anielkha buggypod znám, tohle byl odkaz snad na německý ebay a bylo to sedátko, co se přidělalo na korbičku jakoby zezhora, takový pultík u nohou mimina.
@rosslyn To asi nebylo tady na diskuzi, to bych si asi pamatovala, a fakt netuším o čem mluvíš.
Já teď našla bazarový skate na náš kočárek, a pořád váhám, já mám pocit že u nás to nebude vůbec třeba, a pak mě někdy přepadne že zase jo, a pak zase ne. Já vlastně nevím.
My už kočár nevedeme v podstatě od roka, jen sem tam když usne v autě a pak jí vezu domů, nebo dneska jsme byli v Tescu na nákup, tak tam byla v kočárku, ale jinak do něj nechce. Chodí všude sama. Jen bych asi potřebovala nějaké vodítko jak na psa, protože jinak nevím jestli jí uhlídám.
@PetkaK Emmka ještě nechodí, rozdíl budeme mít 17 měsíců a já neřídím, takže nakonec koupíme sourozenecký.
@rosslyn Aha. Taky jsem to tady nevidela, ale nekdy minuly tyden jsem to videla nazivo, takze asi vim… Ale nikde na netu jsem to nevidela.
Rosslyn my máme rozdíl 17,5m. Malá začala chodit 14dní po 1. narozeninách a teď už sama ujde celkem kus. Chodíme k mým rodičů a ujde cestu tam i zpět a je to tak 1,5km. Sice to jdeme 45min, ale zvládne to
Jinak chodíme s manželem a každý máme jeden kočárek. V létě plánuju, že budu mít malého třeba v manduce a malé vezmu kočárek.
To je super počasí… pověsila jsem plínky a skoro jsem je mohla začít zase sbírat, jak rychle to schlo
(mám tedy na mysli čtverce)
Jo a abych se nenudila, tak se na mě kluci domluvili a pokadili se ve stejnou chvíli ![]()
@pomeranca ani nevíš..jsem vyprala tři pračky a mám to rovnou suché - i plíny. Takže zase koš na žehlení..když já prostě s tím bříškem v těch vedrech se pořád převlíkám, přijdu si uleptaná..pak nestíhám prát…
@M-a-j-a když já neřídím a hodně se pohybuju mhd a i pěšo a to celkem svižně, takže na prochajdu relaxační pak s manželem můžeme vzít odrážedlo apod. ale když budu potřebovat na kroužek, k doktorce, do nákupáku, tak nebude zrovna ideální se brodit hodinu sněhem…
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Dr. Max jsou lékarny v nákupních centrech ne? Tam bych se ani neptala. Asi musíš jít do těch co jsou u nemocnic/poliklinik.Já chodím do Europharm, máme to u polikliniky 5minut od baráku.
Jojo, Max je u Kauflandu zrovna. Tak to zkusím zítra u našich, tam jsou tři lékárny mimo centra.
Jinak ad kočár a chůze… Stela toho moc nenachodí, dost se vozí, ale vzhledem k tomu, že k doktorce je to kousek, tak kdyžtak pak dám Stelu do šátku, dítě do kočáru, případně se zeptám kámošky, jestli ke kočáru, co mi bude dávat, nemá skejt.
Počasí na plíny super, na můj krk už horší, ale taky jsem prala várku a je sucho krásně. ![]()
@pomeranca píše:
To je super počasí… pověsila jsem plínky a skoro jsem je mohla začít zase sbírat, jak rychle to schlo(mám tedy na mysli čtverce)
Závidím. Nemám jich pokaděných tolik, aby mi to dalo na pračku. Asi až zítra. Ale má být taky hezky, tak snad to vyjde ![]()
@Broučkovka píše:
Závidím. Nemám jich pokaděných tolik, aby mi to dalo na pračku. Asi až zítra. Ale má být taky hezky, tak snad to vyjde
No Matouš dává velmi hlasitě najevo, že má mokrou plinku. Takže přebaluju skoro pořád a peru každý den. Dnes jsem napočítala 20 plinek za jeden den (přesněji za asi 26 hodin)
No vidis.. a skaldino s temi nasivkami je zas fakt krasne