Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
28.4.12 15:03

@mimi0608 Peru v ořeších a pere mi to. Raději mám gel než slupky.

Občas peru v normálním prášku - DenkMit na bílé prádlo z DM.

• Citovat
  • Upravit
14106
28.4.12 17:16

Peťko: Koukám ti na metřík, jak se ti to hezky krátí. :-)

A zjistila jsem, že chudák moje dítě nemá na tohle počasí kalhoty, všechny tepláky jsou silné, tak jsem vyhrabala jedny jediné kalhoty, lehké, které jí jsou, uf. Mívala jsem od kamarádky, ale do těch nenarve zadek. :zed: Doufám, že příští léto tohle řešit nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.4.12 17:24
@mimi0608 píše:
Omlouvám se, že narušuji diskuzi, ale přečíst skoro3tis. stránek nezvládám :zed: .
Můžete mi někdo poradit v čem perete plenky? Zkoušela jsem mýdlové ořechy ve formě prášku i gelu, ale v naší tvrdé vodě nic moc. Pokaděné plíny se mi nevyperou, ani když je předtím vemu žlučákem?
Perete někdo i v normálním prášku? Na oblečení mám Persil sen., ale někde jsem četla, že plíny se v klas. prtášku prát nemají … :nevim:

Tak v klasických ořeších (slupky) neperu - ale peru v prášku na bílé prádlo z mýdl. ořechů a spokojenost http://www.veselepleny.cz/…-ucinkem-5kg - v gelu z mýdl ořechů peru jen barevné. Také peru v Dedře http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a také spokojenost a hodně si holky chválí i prášek z DM, ten jsem zatím nevyzkoušela. Každopádně plenku od hovínka vždy přeperu ve žlučáku z DM a poté opět natřu žlučákem a skalduji v kýbli na sucho - skvrny se našich plín až na výjimky nedrží. Občas je něco agresivního co ani ten žlučák hned napoprvé nezvládne, ale po více vypráních je to pryč taky. Peru teď už většinou na 40st s předpírkou, kdy do hlavního praní dávám od Bambina Mia Mio fresh a prádlo je krásně čisté :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.4.12 18:29

Já peru v Dedře dětské oblečení někdy i plíny,pokud tam neni kakanec http://ekopleny.cz/…l154757.html
a Plínky peru v Tots Bots prášku http://ekopleny.cz/…l154865.html.
Měla jsem vzorky gelu Ulrich a myslím,že je tak nejlepší…plínky jsou po něm i měkčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.4.12 20:00

@macinka85 @zelazuzu Krásné odkazy :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
28.4.12 20:00

@Flyingfrog Krátí, ale já tu budu strašit 2v1 ještě dlouho :zed:

• Citovat
  • Upravit
13376
28.4.12 20:03
@PetkaK píše:
@macinka85 @zelazuzu Krásné odkazy :lol: :lol: :lol:
že? :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.4.12 20:31

Hele ale neměly by jsme to asi přehánět :lol: :mrgreen: …Mě se jen tak strááášně nechce hledat fotky v albu, že je prostě pro mě hodit ten odkaz nejjednodušší a když nemůžu, tak je to otrava :cert: …Tak snad nedostanu ještě na čumák, že dělám reklamu Macince a ona mě…No nakonec nás admin asi vyhodí obě a bude :jazyk: . A hodit odkaz na Dedru - kterou ještě každý ani nezná a ten prášek z mýdlových ořechů na bílé je taky novinka - je prostě snazší, co si budem povídat..
Předem všem říkám, že nejsme s Macinkou nijak domluvené - to tak prostě asi nějak vyplynulo ze situace že Macinko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.4.12 20:40

@zelazuzu ano ano:)) :kytka:
kdybych musela všechno obsáhle vysvětlovat,nedělala bych nic jiného a je mi hloupé neporadit,když vím nebo mám zkušenost,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
28.4.12 20:43
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Krátí, ale já tu budu strašit 2v1 ještě dlouho :zed:

Aby ses nedivila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.4.12 20:55

Jejda toho je … :lol:
Teď nevím, co vyzkoušet. Ten prášek z mýdl. ořechů jsem zkoušela a u nás nic moc. Ta dedra pere dobře? Takže lze použít i „obyčejný“ eko prášek :nevim: ? Jen jsem se bála, aby se pak malá z těch plen neosypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.4.12 20:59
@mimi0608 píše:
Jejda toho je … :lol:
Teď nevím, co vyzkoušet. Ten prášek z mýdl. ořechů jsem zkoušela a u nás nic moc. Ta dedra pere dobře? Takže lze použít i „obyčejný“ eko prášek :nevim: ? Jen jsem se bála, aby se pak malá z těch plen neosypala.

Fakt ten prášek na bílé z mýdláků nezabral?? To jsem z toho jelen - já jsem s ním byla nadšená…Jo, v Dedře peru a pohoda. Můžeš použít jakýkoli prášek :-), jde o to, že to pak není ekologické a mimča se často osypávají. Já mám ale třeba ráda vůni Perailu sensitive, tak ikdyž není eko, tak si ho občas koupím a peru v něm - jo, ale porovnání Dedra a Persil Sensitive mi přijde na stejno - takže dobře pere odbojí s tím, že Dedra je tedy mnohem víc eko a šetrnější než Persil.
Rozhodně na skvrny od hovínek ale jdu se žlučákem vždycky, jinak by tam zůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
28.4.12 21:02

Mně se holka neosypala ani po Persilu, ani po Lovele, ani po Dedře, ani po mýdlovém slizu, ani po Ecoveru. :-) A to alergik je. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.4.12 21:05
@zelazuzu píše:
Rozhodně na skvrny od hovínek ale jdu se žlučákem vždycky, jinak by tam zůstaly.

Jo přesně tak, i když peru v těch ořeších tak to žlučákem prostě musím vzít tu pokaděnou plínu. Manžel na to párkrát zapomněl a jsou skvrnité, ani časem se nevyprali.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
28.4.12 21:06
@Flyingfrog píše:
Aby ses nedivila. :-)

No možná se budu divit, včera horečkovala malá, dneska cosik leze na mě :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat