Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5986
4.5.12 12:56

Ahoj holky :mavam:
jdu k vám na radu :D
znáte tyhle svrchní? http://www.modrykonik.cz/…over-stella/ nevíte, jak to funguje? vypadají zajímavě, ale jestli jsou funkční a nemusí se vyměňovat po každém učurnutí :think: hmm, ale 100% polyester, to není asi moc na mimča :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.5.12 13:10
@alchemilka píše:
znáte tyhle svrchní? http://www.modrykonik.cz/…over-stella/ nevíte, jak to funguje? vypadají zajímavě, ale jestli jsou funkční a nemusí se vyměňovat po každém učurnutí :think: hmm, ale 100% polyester, to není asi moc na mimča :think:

Tak mají pěkné jméno, to jako jooo. Ale neznám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.5.12 14:22
@alchemilka píše:
znáte tyhle svrchní? http://www.modrykonik.cz/…over-stella/ nevíte, jak to funguje? vypadají zajímavě, ale jestli jsou funkční a nemusí se vyměňovat po každém učurnutí :think: hmm, ale 100% polyester, to není asi moc na mimča :think:

ten materiál se jmenuje wellsoft neboli lama, používá se to na župany, mikyny atd., je to neskutečně teplé. Fungovat to bude na stejném principu jako flísáky, ale teda v životě by mě nenapadlo z toho šít svrchňáky, je to opravdu huňaté a teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.5.12 15:06
@ivuska.h píše:
Tak tady Jůla se svým praštěným bratrem… Vlněný overálek se sukýnkou.

Krááásné :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
4.5.12 16:49

@alchemilka
jojo, připojuju se k Ivušce - mám z toho materiálu župan a je fest teplý - jak jsem zmrzlík, tak teď už si ho neobleču a na rozdíl od flízu mi přijde, že to tu tekutinu tak nepojme a je to pocitově mokrý - odzkoušeno na odtékajícím mateřském mlíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
10.5.12 11:12

díky holky, jsem si myslela, že to nebude moc praktické. Taky mám vlastně župan z wellsoftu a je příjemný na zimu, ale moc nesaje. Stará dobrá vlna na plenky :)

A co Petka? už je miminko na světě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.5.12 12:06
@alchemilka píše:
díky holky, jsem si myslela, že to nebude moc praktické. Taky mám vlastně župan z wellsoftu a je příjemný na zimu, ale moc nesaje. Stará dobrá vlna na plenky :)A co Petka? už je miminko na světě? ;)

Taky jsem si na ni dnes vzpomněla, že se tu nějak nevyskytuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.5.12 15:05

@alchemilka Já jsem tu a vcelku :cert: sice to prý vypadá, ale zatím nic no. Dneska jsem byla na KO, v neděli jdu na porodní sál na KTG a rychlou KO od sloužícího doktora, a v úterý mám nástup na vyvolání :cert: Tož tak.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
10.5.12 15:39

@PetkaK Vyvolání! 8o Tak to Ti přeju, ať se do té doby rozsypeš. Drž se! Bojíš se? Já jo, a to to mám ještě za hodně dlouho. :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
10.5.12 15:43

@Brunifid No už to nesu špatně když vím že bych měla jít na vyvolání :/ a tak pořád doufám že se rozpadnu dřív.

A myslím si že zafunguje zákon schválnosti, zítra se nám po týdnu vrátí domů Alžbětka, takže o víkendu určitě pojedem, když nebudeme sami a budeme muset řešit co s dítětem :) - takže se už těším fakt. :roll: Snad to nepůjde rychle, aby stihl někdo dojet (dojezd přes hodinku a půl).

• Citovat
  • Upravit
4509
10.5.12 17:03

@PetkaK ja myslela ze uz jsi ve spitale, fakt, tak to je pesek, drzim pesti at se ti to dneska rozjede a zitra porodis ( cili dnes v noci) :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.5.12 20:57

Peťko: Vyvolání může být i v pohodě, jsem toho příklad, tak kdyby na to došlo, držím pěsti, ať je to celkem rychlé jako u mě!

Každopádně držím pěsti na rozrození. Třeba to fakt o víkendu půjde, má se ochladit, tak třeba dítko nechce do veder. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.5.12 21:29

Peťko, vyvolávání po termínu, když už je to na spadnutí, se neboj, já jsem tak rodila Klárku 10. den po TP, za 6 hodin hotovo, spustilo se to hned. Ale času ještě dost, já jsem Ondru a Julu rodila vždycky den předtím, než jsem chtěla jít do porodnice k nějakému řešení toho přenášení, u O. jsem byla na druhý den objednaná na poradnu, kde už by se mnou chtěli debatovat o vyvolání (9. den po TP) a s Julou jsem měla druhý den jít taky, objednaná jsem nebyla, ale byla taková dohoda, že když do té doby nic, tak si nechám změřit průtoky atd. Asi se vždycky děcka lekly a raději zahájily výsadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.5.12 21:32

No moje mamka rodila vyvolávaně bráchu po týdnu a byl venku za 2-3h, tak třeba to dobře dopadne. Ale stále věřím že do úterý (to budu 10dní po TP dle UTZ) se to rozjede.

• Citovat
  • Upravit
5986
10.5.12 22:17

Petka, budu držet palce ;) ale věřím, že už je to otrava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure