Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
10.5.12 22:56

Peti: pěkně mrňousovi domluv, třeba bude rozumný ;)
Já už bych chtěla bejt zase těhotná :oops: mně se tak stýská po tom těšení se na miminko a po kopancích :oops: (doufám, že mě teď vy co jste těhotné, vrátíte zase na zem 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
10.5.12 23:49

No, já jsem přesvědčená, že pod povrchem mám na břiše krvavé podlitiny, někdy dokonce naprosto vážně zvažuju, zda je možné mít kopancema a úderama a tlakem zlomená nebo přinejmenším naprasknutá žebra, jak příšerně mě bolí. Někdy se musím sama sobě smát, když se přistihnu, jak sedím a snažím se udělat si pohodlí. To totiž pak sedím jak ochmelka v hospodě, nohy doširoka roztažené. Prostě si celkově připadám srandovně. A neskutečně šťastně. A chápu tě, protože sice jsem ještě neporodila, a přitom se těším, až budu zase těhotná! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.5.12 23:59

@pomeranca Se Ti to směje, když máš porod za sebou. Já bych se obešla klidně i bez těhotnění, prostě aby přišlo mimino třeba poštou, to by bylo ideální :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.5.12 08:21
@Brunifid píše:
@pomeranca Se Ti to směje, když máš porod za sebou. Já bych se obešla klidně i bez těhotnění, prostě aby přišlo mimino třeba poštou, to by bylo ideální :oops:

Hlavně bez porodu co?

No v těch vedrech teda už opět nic moc, jinak mi to břicho nevadí, ale poslední týden je úplně stejný jako posledních 14 dní před porodem s Alžbětkou - to byli taky ty neskutečné vedra. Je to už na odstřel. Nicméně jsem na tom asi dobře, protože neotíkám, jsem i v těch vedrech relativně v pohodě (je sice pravda že se nemusím starat o dítě), ale některé maminky co jsem včera viděla v porodnici v poradně a měli termíny za měsíc za dva a nohy jak konve, ruce jak lopaty, no nechtěla bych být v jejich kůžu :(

A to jsem si říkala že jsme to ještě naplánovali dobře na ten květen, že nebudou hice a prd :poblion: počasí se prostě zbláznilo.

• Citovat
  • Upravit
5502
11.5.12 09:01

Jj, nejlepší je duben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Kdoule
11.5.12 09:10
@PetkaK píše:
Hlavně bez porodu co?

No v těch vedrech teda už opět nic moc, jinak mi to břicho nevadí, ale poslední týden je úplně stejný jako posledních 14 dní před porodem s Alžbětkou - to byli taky ty neskutečné vedra. Je to už na odstřel. Nicméně jsem na tom asi dobře, protože neotíkám, jsem i v těch vedrech relativně v pohodě (je sice pravda že se nemusím starat o dítě), ale některé maminky co jsem včera viděla v porodnici v poradně a měli termíny za měsíc za dva a nohy jak konve, ruce jak lopaty, no nechtěla bych být v jejich kůžu :(

A to jsem si říkala že jsme to ještě naplánovali dobře na ten květen, že nebudou hice a prd :poblion: počasí se prostě zbláznilo.

Je mi líto, že jste pořád 2v1, ale co člověk nadělá. Snad má mimi rozum a pořád mu opakuj, že vylézt samo je prostě potřeba. A budeš mít doma aspoň chlapa, až malá dojede? To už se líp řeší, co s dítětem, spousta lidí to taky udělá tak, že si pro starší dítě dojede do porodnice, kde už rodiče jsou dojetí…

Jinak vedro… u nás žádné extra vedro není, v úterý pravda vylezlo slunko, ale bylo do 15st. a vítr, teď už je přes 20, ale vítr trvá, takže žádná hrůza. Včera navečer už komplet zataženo, takže jsem radši sundavala ne úplně doschlé (slunko k nám na balkon svítí až úplně navečer, což včera smůla) prádlo, aby v noci nechytilo dávku deště. A dneska je pod mrakem… Když jsem byla poprvé těhu, tak pamatuju, že jsem byla v poradně 30.4. a to bylo po týdenních vedrech, kdy jsem nosila regulérní těhu letní šaty a stejně byl člověk rád, když byl doma do deseti dopoledne… narodil se v červnu a celkem bylo i pak hezký léto, takže ono to asi není divný, když je hezky i na jaře, to jen že my víme, že hezký jaro teď rovná se žádný léto :roll:

• Citovat
  • Upravit
22590
11.5.12 09:13

Tak nakukuji zda uz Petka porodila a nic :hug: :kytka: nechej si to na zitrek,ma se ochladit ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.5.12 09:22
@PetkaK píše:
Hlavně bez porodu co?

No právě. :oops:
Mně neotýká nic a konečně jsem zdolala metu 60kg, takže nic strašnýho, co by nešlo unést :mrgreen: Jako těhotenství mi nevadí, ale že bych z toho byla denně v auforii, to nejsem, prostě normálka.

• Citovat
  • Upravit
1962
11.5.12 09:29
@Brunifid píše:
No právě. :oops:
Mně neotýká nic a konečně jsem zdolala metu 60kg, takže nic strašnýho, co by nešlo unést :mrgreen: Jako těhotenství mi nevadí, ale že bych z toho byla denně v auforii, to nejsem, prostě normálka.

60kg? 8o A kolik jsi mela pred tim? Ja nabrala v tehu 18kg :zed: , nastesti je to dole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.5.12 09:34
@Jaja157 píše:
60kg? 8o A kolik jsi mela pred tim? Ja nabrala v tehu 18kg :zed: , nastesti je to dole :D

Tak v 6.měsíci už by se to slušelo, ne? :mrgreen:
Před prvním jsem měla cca 57kg, nabrala jsem nějakých 12, magickou sedmdesátku jsem nepokořila. Před druhým jsem měla míň, nějakých 55-56 no a nějak to nejde nahoru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.5.12 09:44

Já mám nahoře teď 5kg, s první jsem měla 7kg (ani za jedno těhotenství jsem nepokořila 100 :) )

• Citovat
  • Upravit
5502
11.5.12 09:44

Já měla před porodem 85kg :zed: 8o Ale za měsíc to bylo bez tří kil dole…Njn…voda :roll: Ale teď to co leze nahoru je tuk :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.5.12 09:47
@Mirii píše:
Tak nakukuji zda uz Petka porodila a nic :hug: :kytka: nechej si to na zitrek,ma se ochladit ;) :kytka:

Na co čekat na zítřek, po 17h přijede Alžbětka, tak pak pojedeme rodit :) :zed:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.5.12 09:49

Kdoule - jo chlap je doma, v tom problém není. Tcháni na telefonu od dnešního odpoledne drží pohotovost do neděle přes den, přes noc, za hodinku jsou u nás když budeme potřebovat, takže logisticky je to tak nějak připraveno, tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
22590
11.5.12 10:25

Petko tak prece si to nenecha mala ujit :nevim: :jazyk:

Ja u obou tehotenstvi nabrala tak kolem 20 a vic kilo, prestala jsem se vazit u 19 :mrgreen: ale shodila jsem obe,takze zadnej stres 8) normalne vazim kolem 58 …jo a otekla jsem si neprisla,ale asi jo kdyz hned po porodu jsem vazila o 13 kg min :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure