Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
12.5.12 10:28

Ad KP - mám kamarádku PA,jejíž muž je porodník… A taky mi nedoporučili rodit KP přirozeně. Ono to může být úplně v pohodě,ale taky se to může hodně posr… Ostatně jako každý porod,že? Já si ale vybrala cestu neriskování,už jen proto,že prostě vím co vše se může stát… A ne,že bych se na CS nějak cítila připravena,nebo se bála méně,ale tak nějak jsem si říkala,že tam už je nějak člověk víc pod kontrolou…Ale samo jsem taky viděla všechny komplikace. Jsem dosti ovlivněna příběhy z por.sálu od té moji kamarádky…
K přetočení- Edík se přetočil někdy v polovině třetího měsíce 8o a to v době kdy dostal Marwell široké balení-což je snad ještě horší (tvrdší) než látkovky - takže neřekla bych,že plenky brzdí…Ale je pravda,že než jsem je začala používat,tak jsem byla taky toho názoru :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.12 11:12

Mne taky gynekolozka rikala, ze je spatne, ze se ted hromadne KP resi CS… horsi je, ze hlavne uz to mladi doktori neumi odrodit. :?

• Citovat
  • Upravit
14106
12.5.12 12:50
@ivuska.h píše:
No víš jak to porodníci prezentují… Pro průměrně informovanou matku je to jasná volba, nechce riskovat ohrožení dítěte a doktoři to zkrátka podají tak, že je to šílené riziko a blablabla. Zvlášť u prvorodičky.

Asi záleží na doktorovi no. A na ženské. Já měla zase příkladnou hrůzu z císaře. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.5.12 15:03
@Flyingfrog píše:
Asi záleží na doktorovi no. A na ženské. Já měla zase příkladnou hrůzu z císaře. :oops:

To já taky, ale co uděláš, když Ti to podají tak, že normální porod je daleko větší riziko pro dítě?

• Citovat
  • Upravit
8651
12.5.12 19:16

Holky, držte palce Klárce, v noci se budila s bolením břicha, pak přes den dobré a odpoledne to zase začlo, brečela bolestí… Tak s ní jel manžel na pohotovost a vypadá to prý na vchlípené střevo (střevo jakoby zasunuté samo do sebe), takže ji nejspíš čeká operace :? Ještě ale nemáme konečný verdikt a prý je ji teď zase líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.5.12 19:18

@ivuska.h Bobek malý. Držím všechny palce :hug: Pak dej vědět co a jak :hug:

• Citovat
  • Upravit
5502
12.5.12 19:25

Chuděrka malá,držím moc palce ať je brzo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.12 19:31

@ivuska.h Drzim moc palce!

• Citovat
  • Upravit
13376
12.5.12 19:35

Ivi, ať je Klárka statečná :hug: :hug: :hug: Myslím na ni :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.5.12 20:05

Ivi: držím palce ať to je v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.5.12 20:09

@ivuska.h jejda, chuděrka malá :-( tak to na ní taky moc budeme myslet a držet všechny palečky a pěstičky co máme, tohle není žádná sranda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.5.12 20:10

Se musím pochlubit… Dostala jsem hacku :dance: teď jen musím vymyslet, kam ji dáme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
12.5.12 20:14

@ivuska.h , moc držím palce. Dobře že se na ni nevrhli ihned, ale hlavně ať to správně rozpoznají, snad to tak nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.5.12 21:05

@ivuska.h taky držím palce ať operace není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.5.12 21:05
@ivuska.h píše:
Holky, držte palce Klárce, v noci se budila s bolením břicha, pak přes den dobré a odpoledne to zase začlo, brečela bolestí… Tak s ní jel manžel na pohotovost a vypadá to prý na vchlípené střevo (střevo jakoby zasunuté samo do sebe), takže ji nejspíš čeká operace :? Ještě ale nemáme konečný verdikt a prý je ji teď zase líp :nevim:

Držím pěsti a myslím na vás. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí