Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
11.5.12 13:40
@kvetinka56 píše:
Divala jsem se na odkaz, asi by mi stacilo, kdyby nejaka z tech asistentek vedla muj porod a brala do uvahy, co potrebuji. PA u meho prvniho porodu byla docela nekompetentni, co jsem bohuzel zjistila az pozde, kde diky jeji peci a peci Dr. jsem rodila akutnim CS. Kdybych nebyla po CS, tak bych i premyslela nad domacim porodem

Jana má smlouvu s porodnicí Vyškov a může tam vést porody svých klientek, Laďka smlouvu nemá a doprovází jen v pozici duly, ale i tak samozřejmě poskytne druhý názor na navrhované zákroky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.5.12 13:47
@ivuska.h píše:
Neuvažovala jsi o dule nebo vlastní PA u porodu?

Hele já nevím. Říkám, mám z čehokoliv, co jakkoliv zavání „chocho“ osypky a tohle mi tak zavání :oops:
Možná by to bylo dobrý, jenže to by mě musela najít sama a vnutit se mi, což nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
8651
11.5.12 14:04
@Brunifid píše:
Hele já nevím. Říkám, mám z čehokoliv, co jakkoliv zavání „chocho“ osypky a tohle mi tak zavání :oops:
Možná by to bylo dobrý, jenže to by mě musela najít sama a vnutit se mi, což nehrozí.

PA ani dula nemá s žádnou psychologií co do činění, aspoň takto formálně, protože samozřejmě při porodu pracuje s psychikou, ta je tam totiž zásadní. No je to ve tvých rukách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.5.12 14:11

@pomeranca No však zítra taky bude 10st, další výhled nevím, no aby manžel nemusel hledat a vytahovat nějaké kombinézky po Alžbětce až pro nás pojede :)

• Citovat
  • Upravit
9847
11.5.12 17:17

Holky, jestli některá háčkujete a máte ráda vlněné kalhotky přes plenky, tak tu jsem dala dohromady návod na háčkované vlňáčky ve kterých drří i plenky na rovné sklady a nikam neujedou ;) patlala jsem se s tím 3 večery, tak snad někomu poslouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.5.12 20:29

Tak mám důkaz, že látkovky neomezují v pohybu. Jula se dnes naučila přetáčet na břicho, na bok už zvládá tak měsíc, dneska už to vypilovala a celý den se jen obracela, i když už na břiše řvala a byla unavená, stejně se furt točila :zed: Stala se tímto naším sportovně nejnadanějším dítětem, váží taky o půl kila míň, než Ondra v jejím věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.5.12 20:32

Bruni: Jenže já se jaksi na ty křečáky vykašlat nechci, bude se to horšit, když nebudu nosit stahovací punčocháče případně punčochy, takže prostě dlouhé kalhoty nebo sukně. Chci ty nohy po porodu mít zase pěkné. Beztak už jsem bílá jak stěna, natož ještě vystouplé modré žíly.

Jinak ten porod. Malá měla špatnou polohu nebo váhu, že jsi se neodhodlala rodit vaginálně? Dle mě se KP příšerně straší, nevím no. Stela byla jednu dobu KP a s doktorem jsem byla domluvená, že to porodit chci. Asi jsem v tomhle málo paranoidní, že co všechno se u porodu může stát. :oops: :nevim:

@Mysicka31 píše:
Holky, jestli některá háčkujete a máte ráda vlněné kalhotky přes plenky, tak tu jsem dala dohromady návod na háčkované vlňáčky ve kterých drří i plenky na rovné sklady a nikam neujedou ;) patlala jsem se s tím 3 večery, tak snad někomu poslouží ;)

Jsou pěkné, škoda, že u nás nikdo neháčkuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.5.12 20:34
@ivuska.h píše:
Tak mám důkaz, že látkovky neomezují v pohybu. Jula se dnes naučila přetáčet na břicho, na bok už zvládá tak měsíc, dneska už to vypilovala a celý den se jen obracela, i když už na břiše řvala a byla unavená, stejně se furt točila :zed: Stala se tímto naším sportovně nejnadanějším dítětem, váží taky o půl kila míň, než Ondra v jejím věku.
Šikula, gratuluju. :-) A je po ležícím miminku.  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.5.12 20:37
@Flyingfrog píše: Šikula, gratuluju. :-) A je po ležícím miminku. :mrgreen:

Zatím leží :)) I když jak uviděla Ondrovo auto na dálkové ovládání, tak to vypadalo, že začne hned i lézt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.5.12 21:12
@ivuska.h píše:
Tak mám důkaz, že látkovky neomezují v pohybu. Jula se dnes naučila přetáčet na břicho, na bok už zvládá tak měsíc, dneska už to vypilovala a celý den se jen obracela, i když už na břiše řvala a byla unavená, stejně se furt točila :zed: Stala se tímto naším sportovně nejnadanějším dítětem, váží taky o půl kila míň, než Ondra v jejím věku.

Vojta se mi otočil na den ve 4 mesicich,ale my cvičili vojtu. Taky hodí od 10 mesicu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.5.12 21:26

@Flyingfrog Poloha KP.

• Citovat
  • Upravit
14106
11.5.12 21:42
@Brunifid píše:
@Flyingfrog Poloha KP.

No já vím, ale i ta se dá porodit, proto se ptám, zda měla špatnou, páč když jsou napřed nohy, je císař, jinak by to šlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.5.12 22:31
@Flyingfrog píše:
No já vím, ale i ta se dá porodit, proto se ptám, zda měla špatnou, páč když jsou napřed nohy, je císař, jinak by to šlo. :nevim:

No víš jak to porodníci prezentují… Pro průměrně informovanou matku je to jasná volba, nechce riskovat ohrožení dítěte a doktoři to zkrátka podají tak, že je to šílené riziko a blablabla. Zvlášť u prvorodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.5.12 08:18
@ivuska.h píše:
No víš jak to porodníci prezentují… Pro průměrně informovanou matku je to jasná volba, nechce riskovat ohrožení dítěte a doktoři to zkrátka podají tak, že je to šílené riziko a blablabla. Zvlášť u prvorodičky.

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
523
12.5.12 09:40

Mysicko, děkuju za předpis, jsem háčkující budoucí maminka, takže jistojistě využiju! Děkuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure