Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
12.5.12 21:07

Ivusko drzim primo pesti :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.5.12 21:07
@Brunifid píše:
To já taky, ale co uděláš, když Ti to podají tak, že normální porod je daleko větší riziko pro dítě?

Netuším no. Můj doktor mi tohle neudělal, když byla holka KP. Spíš říkal, co a jak, kdybych začla rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.5.12 21:42

Díky moc všem :kytka: Aktuální info – čekají na další ultrazvuk, aby se chirurg rozhodl, jak dál. Cca dvě hodiny byla bez bolestí, teď zase zase začínají. Přístup v brněnské dětské prý zatím super, dostali samostatný pokoj, protože je tam manžel celkem exot, s dětma jinak jezdí maminky (prý jestli nemůže maminka, tak manžel řekl, že leda i s kojencem :lol: ) a nechtěli dát chlapa k ženským :roll: No co, dobře pro nás, aspoň mají klid a soukromí. Hospitalizace s dítětem prý naprosto automatická věc, aspoň v tomto věkovém rozpětí. Tak uvidíme, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.5.12 21:43
@ivuska.h píše:
Díky moc všem :kytka: Aktuální info – čekají na další ultrazvuk, aby se chirurg rozhodl, jak dál. Cca dvě hodiny byla bez bolestí, teď zase zase začínají. Přístup v brněnské dětské prý zatím super, dostali samostatný pokoj, protože je tam manžel celkem exot, s dětma jinak jezdí maminky (prý jestli nemůže maminka, tak manžel řekl, že leda i s kojencem :lol: ) a nechtěli dát chlapa k ženským :roll: No co, dobře pro nás, aspoň mají klid a soukromí. Hospitalizace s dítětem prý naprosto automatická věc, aspoň v tomto věkovém rozpětí. Tak uvidíme, co dál.

Kamarád byl před dvěma lety taky v nemocnici s klukem, páč doma manželka s kojencem a taky za exota.
Myslím na Klárku. Chuděrka malá. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.5.12 21:52

Taky na vas myslim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
12.5.12 21:59

Moc držím palce a at to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
13.5.12 09:44

Drzim pesti! Jsem nervozni za vas, holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.5.12 10:42
@ivuska.h píše:
Díky moc všem :kytka: Aktuální info – čekají na další ultrazvuk, aby se chirurg rozhodl, jak dál. Cca dvě hodiny byla bez bolestí, teď zase zase začínají. Přístup v brněnské dětské prý zatím super, dostali samostatný pokoj, protože je tam manžel celkem exot, s dětma jinak jezdí maminky (prý jestli nemůže maminka, tak manžel řekl, že leda i s kojencem :lol: ) a nechtěli dát chlapa k ženským :roll: No co, dobře pro nás, aspoň mají klid a soukromí. Hospitalizace s dítětem prý naprosto automatická věc, aspoň v tomto věkovém rozpětí. Tak uvidíme, co dál.

Jééjda Ivule co to čtu :? ?? Tak hlavně ať to malé dobře dopadne..Z čeho se to kruciš stane taková věc?? Držím palce ať je Klárka v pohodě a co nejmíň ji to bolí.
Je super že dnes jsou hospitalizace s rodičem normální. Já si ještě teď vybavuji když jsem ve 3letech měla spálu a byla v nemocnici bez maminky, jak jsem brečela a jak nám denně píchali injekce - no je to stres pro dítě jak sviňa :,( ..Tak aspoň v tomto jsme na tom lépe než za komárů.

Týýý brďo! Tak teď se dívám, že už jsem ve 34tt :-O :roll: !!! No abych začala chystat výbavičku…Ani plíny na prcka nemám vyprané…A nalanolinovat vlňáky!!! No kovářova kobyla holt chodí bos :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.5.12 10:49

Jupíííííí!!! :dance: :dance: :dance: Tak se mi dostalo velké cti, nabonzovat tady jednu úžasnou zprávu :lol: :lol: :lol: . Že neuhádnete jakou????

Tak PetkaK má holčičku Danielku!!! Narodila se dnes v 6.15hod a váží 4260gr a měří 50cm!! Posíláme velkééééé gratulace a Danielce přejeme krásný a pohodový narozeninový den :kytka: :kytka: :kytka: .
No a mamince přejeme hlavně hodně sil :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Peťka se prý zkusí večer připojit na net, tak třeba podá více referencí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.5.12 10:53
@zelazuzu píše:
Jupíííííí!!! :dance: :dance: :dance: Tak se mi dostalo velké cti, nabonzovat tady jednu úžasnou zprávu :lol: :lol: :lol: . Že neuhádnete jakou????

Tak PetkaK má holčičku Danielku!!! Narodila se dnes v 6.15hod a váží 4260gr a měří 50cm!! Posíláme velkééééé gratulace a Danielce přejeme krásný a pohodový narozeninový den :kytka: :kytka: :kytka: .
No a mamince přejeme hlavně hodně sil :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Peťka se prý zkusí večer připojit na net, tak třeba podá více referencí ;)

Jeeeeeeeeeee gratuluju, ta je teda velika.. a krasne jmeno vybrali… :dance: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8651
13.5.12 10:56

Peťce moc gratuluju, Danielka je teda kus! A asi to byl celkem dobrý porod, když ještě 11 hodin předtím tu psala :lol:

Jinak Klárce zatím žádný zákrok nedělali, večer nemohl další doktor to vchlípení najít, viděl jen otok střev, v noci měla sice bolesti, ale menší a ráno ji dovolili něco sníst, podle toho se uvidí, jak střeva zareagují, další sono budou dělat někdy během dne. Jinak je tam pry děsná nuda, nemocniční hernu už prozkoumala a dále ji nezajímá :lol: Tak zbývají pohádky z notebooku případně jestli manžel vymůže propustku na vycházku, kousek od špitálu je celkem hezký park. K snídani prý kakao z vody, to odmítla, že chutná divně, ale chleba s čímsi snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.5.12 11:17
@ivuska.h píše:
Peťce moc gratuluju, Danielka je teda kus! A asi to byl celkem dobrý porod, když ještě 11 hodin předtím tu psala :lol:Jinak Klárce zatím žádný zákrok nedělali, večer nemohl další doktor to vchlípení najít, viděl jen otok střev, v noci měla sice bolesti, ale menší a ráno ji dovolili něco sníst, podle toho se uvidí, jak střeva zareagují, další sono budou dělat někdy během dne. Jinak je tam pry děsná nuda, nemocniční hernu už prozkoumala a dále ji nezajímá :lol: Tak zbývají pohádky z notebooku případně jestli manžel vymůže propustku na vycházku, kousek od špitálu je celkem hezký park. K snídani prý kakao z vody, to odmítla, že chutná divně, ale chleba s čímsi snědla.

No tak nakonec to bude ještě v pohodě :-). Tak to je fajn. A pokud je Klárka už v takové pohodě že se nudí a chutná jí, tak to snad dopadne i bez zákroku :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.5.12 11:27

@ivuska.h , palečky se drží dál, je to jak vidět pořád potřeba… Ono je to s dětmi taky těžký, někdy řeknou, že bříško bolí a někdy zase ne… On „otok střeba“ musí mít taky nějaký důvod, tak ať má kočička radši nějaký nevinný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.5.12 11:29
@zelazuzu píše:

Tak PetkaK má holčičku Danielku!!! Narodila se dnes v 6.15hod a váží 4260gr a měří 50cm!! Posíláme velkééééé gratulace a Danielce přejeme krásný a pohodový narozeninový den :kytka: :kytka: :kytka: .

Paráda :kytka: Tak ať obě hezky odpočinou a potom … Danielka bude mít asi hlad pořád a velký, tak nejlíp kdyby se spustily proudy mlíka… To Petka asi nebude moc potřebovat novorozenecké velikosti plínek, že? ;) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.5.12 11:32
@zelazuzu píše:
No tak nakonec to bude ještě v pohodě :-). Tak to je fajn. A pokud je Klárka už v takové pohodě že se nudí a chutná jí, tak to snad dopadne i bez zákroku :palec: :palec: :palec:

Ono mezi těmi jednotlivými záchvaty bolesti jí bylo dobře i včera… to bolení vždy trvá pár minut a pak zas třeba půl hodiny nic. To je právě typické tady pro to vchlípení, že to nebolí pořád, jako třeba slepák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure