Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
14.5.12 14:08

Broki: Takhle stačí? Fotila jsem teda fakt jen kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.5.12 14:18

@analoja děkuju,ani nevím,jestli jsem chtěla slyšet,že jsou na kruhových jehlicích :think: moc se mi do nich nechce,něco jsem tady zkoušela z nějaké umělotiny na 5ti jehlicích a je to děs,ale vyzkouším,vypadají moc pěkně,na objednání vlny už se chystám,jsem ve 24.týdnu,tak abych to vůbec do porodu zvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.5.12 14:23

@analoja Potřebovala bych právě tu část která nejde vidět,ale i tak moc děkuji :-) Potřebuju vidět jak zhruba je vysoko kotník a jak „plochá“ je nožka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.5.12 14:24

@Brokianaa Malé děti jsou ploskochodci, ne?  :think:

• Citovat
  • Upravit
5502
14.5.12 14:27

@Flyingfrog Jé,super,to jsem přesně chtěla :hug:
Děti s DS mají v podstatě plochou nohu na furt…Tak jen řeším jestli to má nějaké hodně,nebo ne…A taky jak moc nízko má kotník…Ono ta hypotonie je mrcha…Člověk ani nechápe za co vše může hypotonie jako taková. Třeba ta plochá noha - svaly prostě nedrží ty kůstky nohy tak jak mají…Nebo mezižeberní svaly - nemají při kašli takovou sílu,proto jsou častější komplikace při bronchitidách…Břicho má jak somálec vypouklé,protože to prostě nedrží svaly,má i malinkatou kýlu - nemá prostě pupík dovnitř…No jsem se zas rozepsala… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.5.12 14:28

@blanche44
tak je to Ruby, 2. jakost, už jsem ji tam nenašla, ale mám nakoupenou ještě Baby - to je taky 100% vlna. Ono to jde klidně i na dvou jehlicích, akorát budeš muset sešívat a to mně se zas nechce ;) takhle sešiješ jen ten kousíček mezi nožkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.5.12 15:00

@analoja určitě to zkusím na kruhových,vypadá to určitě líp,vlnu už jsem objednala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.5.12 15:37
@analoja píše:
@blanche44
tak je to Ruby, 2. jakost, už jsem ji tam nenašla, ale mám nakoupenou ještě Baby - to je taky 100% vlna. Ono to jde klidně i na dvou jehlicích, akorát budeš muset sešívat a to mně se zas nechce ;) takhle sešiješ jen ten kousíček mezi nožkama

Prosím tě, Baby mám taky a byla jsem hrozně rozčarovaná, když mi přišla a přečetla jsem si, že je Superwash(oni to na VLNAPu nemají uvedené) - už z ní vlňáky máš -vadí, nevadí na protékání? Já z ní upletu, ale vyzkoušení je ještě daleko… :roll:
A Ruby tam je, je v mimořádných akcích, už se asi doprodává. Ta je označená jako superwash už na těch jejich stránkách… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.5.12 15:53

@Kdoule Mám jedny vlňáky ze superwash vlny a jsou v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
15730
14.5.12 16:06
@Brunifid píše:
@Kdoule Mám jedny vlňáky ze superwash vlny a jsou v pohodě.

Dík :kytka: Už to psalo víc lidí, ale taky občas někdo píše, že to protéká, tak mi to přijde jako sázka do loterie. Vlnu každopádně nevyhodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.5.12 16:33

no, já mám vyzkoušené pletené vlňáky zatím jen z přírodní šumavské vlny - ty jsou super a z té Ruby a Baby budu teprve zkoušet. Ale taky jsem četla, že to nevadí, tak tomu věřím ;)
ono u té Baby je psané,že je to merino - a to je taky nějak upravené, tak jsem s tím počítala - zas je na omak jemnější, co vím, tak z toho hodně pletou nohavičky - citlivějších dětí, aby je to nekousalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.5.12 18:38
@Brokianaa píše:
@Flyingfrog Jé,super,to jsem přesně chtěla :hug:

Stačilo pustit Krtka a stála v zásadě jak přikovaná. :-)
A pomohlo ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.5.12 18:47

Šimon si sám sedl na nočník a vyčural se. Akorát si zapomněl sundat slipy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.5.12 18:48
@pomeranca píše: Šimon si sám sedl na nočník a vyčural se. Akorát si zapomněl sundat slipy… :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.5.12 19:41

Ahoj holky, čtu ale nestíhám regovat.

Ivuš to je dobře, že už máte Klárku doma. Hlavně ať už je vše v pořádku :kytka: :kytka:

HOlky tak u nás odplínkování probíhá asi tak - Když malou nechám lítat bez plíny jen s holou dupou, tak si sedne a do nočníku se vyčůrá. Jakmile jí nasadím gaťky, tak čůrá do nich a na nočník nejde. :zed:
Hovňouse dělá do plíny. Někam zaleze, pos… se a poté zamnou příjde a oznámí, že dělala ba a u toho udělá prase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure