Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Mysicka31 píše:
Kdoule, ta směs vlna+alpaka by měla být jemnější a kvalitnější než jen čistá vlnataky máme a malá i když má potvrzený atopický ekzém a po papírovkách se osypala do půl hodiny, tak na tohle žádnou rekaci neměla
Takže za mě „směle do toho“
Mysicko díky
, já alpaku (kromě tý živý lamy) neznám a vyvolávalo to ve mně dojem něčeho jako mohér, a ten kouše strašlivě. Tak to povedu v patrnosti a jestli mímo zvládne látkovky, tak se na podzim rozmazlím ![]()
@PetkaK malá je fakt nádherná a úžasná
moc gratulujeme
a krásně to doma zvládněte
![]()
@ivuska.h píše:
Začlo to v době, kdy se narodil Ondra a tudíž v noci začal ke Klárce vstávat manžel a i přes den si ji bral na starosti, když jsem kojila a tak. Nebo jsem prostě jen krkavčí matka![]()
U nas take tak, jak sem se musela venovat druhemu,tak prilnula k tatinkovi
ale ja jsem rada,aspon mam klid ![]()
Ja jeste nedocitala tak nevim co s Klarkou, dle letmeho proletnuti operace byt nemusela,ze ![]()
Aaa tak uz docitam a vim proc se bavite o Klarce a tatinkovi ![]()
U nas teda ale zase kdyz je tatinek doma moooc dlouho,tak uz ztraci nervy a Deniska zase tihne ke mne ![]()
Peťko: Krásné fotky!
Holkám to sluší. ![]()
Hm holky, to se nějako furt měří, kolik dítě vypije? Přiznám, že jen jedenkrát v porodnici jsem zjistila, že dítě vypije 30ml (a pak to zase vypustí
) a to bylo vše. ![]()
@nepřihlášená Fly píše:
Peťko: Krásné fotky!Holkám to sluší.
Hm holky, to se nějako furt měří, kolik dítě vypije? Přiznám, že jen jedenkrát v porodnici jsem zjistila, že dítě vypije 30ml (a pak to zase vypustí
) a to bylo vše.
jj, vazi se prcek ![]()
Mne Viky uz v porodce pila pres stovku (pak uz jsem nevazila) a stejne nijak extra nepribyvala, takze ja bych nerekla, ze je to uplne o mnozstvi.
my teď v porodnici nic nevážili, jak prcek moc nehubne, tak to neřešej
ale pro změnu jsme čárkovali kakání ![]()
vážila jsem kdysi před 14-ti lety tu nejstarší ![]()
@Mirii píše:
Aaa tak uz docitam a vim proc se bavite o Klarce a tatinkoviU nas teda ale zase kdyz je tatinek doma moooc dlouho,tak uz ztraci nervy a Deniska zase tihne ke mne
Ona má Klárka asi nějaký stockholmský syndrom, protože tatínkovi ujede ruka o dost častěji než mě, případně ji aspoň seřve o dost hrozivěji, než já, ale stejně je to pořád její mazlíček
Při uspávání vyžaduje škrabání na zadečku nebo lechtání na bříšku
![]()
@Mirii píše:
U nas take tak, jak sem se musela venovat druhemu,tak prilnula k tatinkoviale ja jsem rada,aspon mam klid
Ja jeste nedocitala tak nevim co s Klarkou, dle letmeho proletnuti operace byt nemusela,ze
Jojo, spravilo se to samo. Ale od návratu má horečky, bolest břicha už žádná, ale prý ji bolí hlava a trochu v krku, tak nevím. Doktor říkal, že se máme kdyžtak ukázat v pátek, kdyby to nepřešlo, ale dnes už byla lepší, nespala tolik a teplota max. 38.
@nepřihlášená Fly píše:
Peťko: Krásné fotky!Holkám to sluší.
) a to bylo vše.
Nás nutili vážit, akorát to stresuje
Mě pila zas pro změnu moc, prý se jí roztráhne žaluek a doktorka radila šidit čajem ![]()
@ivuska.h píše:
Nás nutili vážit, akorát to stresujeMě pila zas pro změnu moc, prý se jí roztráhne žaluek a doktorka radila šidit čajem
Mířeno proti dr. nic proti tobě Ivus… to si jako myslí že když se roztáhne žaludek, tak jenom mlíkem a čajem ne
nějaká padlá na hlavu ne? No, já nevím jak to bylo když jsem měla Kiki páč měla žloutenku a byla v inkubátoru a nosili mi ji jen na kojení
ale myslím že snad každé dítě pije kolik potřebuje ne?
jenomže oni mají holt na všechno ty pitomý TABULKY a chtějí aby dítě co má 2500g pilo stejně jako to co má třeba 5000g
v tomhle mě děsně tankujou
![]()
Vedle mě byla maminka, její holčička neměla ani 2kg a oni po ní chtěli aby dítko pilo min. 60ml při každém kojení
![]()
Hanule - nějak to tu zapadlo - gratulace k miminku
Hoď taky nějaký portrét ![]()
PetkaK - celá maminka
Slaďoučké miminko ![]()
@Mysicka31 píše:
Mířeno proti dr. nic proti tobě Ivus… to si jako myslí že když se roztáhne žaludek, tak jenom mlíkem a čajem nenějaká padlá na hlavu ne? No, já nevím jak to bylo když jsem měla Kiki páč měla žloutenku a byla v inkubátoru a nosili mi ji jen na kojení
ale myslím že snad každé dítě pije kolik potřebuje ne?
![]()
jenomže oni mají holt na všechno ty pitomý TABULKY a chtějí aby dítě co má 2500g pilo stejně jako to co má třeba 5000g
![]()
![]()
v tomhle mě děsně tankujou
![]()
![]()
Vedle mě byla maminka, její holčička neměla ani 2kg a oni po ní chtěli aby dítko pilo min. 60ml při každém kojení![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, ja bych o tom mohla vypravet
… Vazeni je desny stres, ale napr. mala se narodila o mesic driv a opravdu vubec nepila a nepribirala (coz je u nedonosencu normalni) a trvalo skoro 2mesice, nez zacala pribirat. Vazili jsme i doma jeste prvni 2 tydny (takze od narozeni celkem 3) a kdyz clovek vidi, ze vypije kolikrat 20, max.nekdy 80ml-je to strasny pocit. Ale bez vazeni bychom tenkrat ani nevedeli, jestli je neco spatne, nebo ne. Ono je to individualni. Kdyz je na diteti videt, ze evidentne prospiva, vazeni nema cenu, macx. obcas, aby clovek vedel, kolik vypije, alejinak je to fakt extremni zatez na psychiku ![]()