Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivuska.h , ježiš
co to zase vidím… To se nemohl jít ten virus od Klárky poflakovat někam jinam??
To mají oba tví chlapi za sebou veselou noc… snad už bude malému dobře a skončí to tam rychle.
Já jsem byla v půlce tohoto těhu se starším na akutním slepáku, byli jsme doma sami bez muže, pytlila jsem to s mladším jak se dalo. Bylo to akutní později večer, tak jsem ho dovedla na sál a doufala jsem, že doma uložím mladšího a potom se přijedu podívat… ještě než mladší zalehl, volala mi sestra, že se nějak špatně probírá z narkozy a že mám přijet na noc. No bylo to hodně krkolomný k řešení, ale píšu to proto, že je to přesný opak - žádné, dítě bez rodiče bude víc v klidu, naopak. A staršímu bude 11…
@Kdoule píše:
@ivuska.h , ježišco to zase vidím… To se nemohl jít ten virus od Klárky poflakovat někam jinam??
To mají oba tví chlapi za sebou veselou noc… snad už bude malému dobře a skončí to tam rychle.
Já jsem byla v půlce tohoto těhu se starším na akutním slepáku, byli jsme doma sami bez muže, pytlila jsem to s mladším jak se dalo. Bylo to akutní později večer, tak jsem ho dovedla na sál a doufala jsem, že doma uložím mladšího a potom se přijedu podívat… ještě než mladší zalehl, volala mi sestra, že se nějak špatně probírá z narkozy a že mám přijet na noc. No bylo to hodně krkolomný k řešení, ale píšu to proto, že je to přesný opak - žádné, dítě bez rodiče bude víc v klidu, naopak. A staršímu bude 11…
No ono asi nejsou rádi, když se jim tam ti rodiče tak bezprizorně poflakují, sedí různě po křeslech a leží na zemi
Co jsem slyšela zkušenosti z dětské, tak hodně rodičů se nechá vyhodit po návštěvní době na ubytovnu, protože nevědí, že mají právo s dítětem být a personál jim to podá tak, že to právo mají jen v návštěvních hodinách. Slyšela jsem i takové histroky, že dítě zkončilo přivázané na posteli a nikdo si ho moc nevšímal ![]()
@ivuska.h píše:
No ono asi nejsou rádi, když se jim tam ti rodiče tak bezprizorně poflakují, sedí různě po křeslech a leží na zemiCo jsem slyšela zkušenosti z dětské, tak hodně rodičů se nechá vyhodit po návštěvní době na ubytovnu, protože nevědí, že mají právo s dítětem být a personál jim to podá tak, že to právo mají jen v návštěvních hodinách. Slyšela jsem i takové histroky, že dítě zkončilo přivázané na posteli a nikdo si ho moc nevšímal
No to snad ne. To je hrozné! Některé lidi střílet ![]()
Já byla s nejstarší na operaci kýly - měla těsně před šestýma narozeninama a nedovedu si představit, že by tam byla sama - jednak je celkem hysterka a pak to probouzení z narkózy bylo dost náročný - ještě o sobě nevěděla, ale mrskala sebou tak, že jsem měla co dělat, abych ji na posteli udržela.
Já byla v nemocnici sama nějak kolem 4 let a začala jsem se prý znova počurávat - si tak nějak mlžně vzpomínám, že mně nějaká sestřička vynadala, že jsem se vyčůrala do nočníku, co jsem měla u postele ![]()
@Brunifid píše:
@ivuska.h To je jak když v porodnici měli striktní zákaz vzít si dítě do postele.
Jo… To mi taky vadilo, ale bylo mi to fuk, nejlíp se mi kojilo vleže. Na konci jsme měly vyplnit dotazník s čím jsme byly spokojené a s čím ne, tak jsem si stěžovala na to, že jsem měla postel bez zábran, tak jsem nemohla mít mimino v posteli
(myšleno pořád, na to kojení jsem ho tam měla)
@pomeranca
já když jsem rodila před dvěma lety, tak nám mimčo do postele zakazovali, když jsem rodila letos, tak už mi to nikdo neřekl - Aňuli jsem měla víc ve své, než v její
naštěstí jsem měla postel u zdi, takže spala u ní, aby nemohla spadnout - no tedy, spala spíš uprostřed a z postele jsem padala já ![]()
@pomeranca píše:
Na konci jsme měly vyplnit dotazník s čím jsme byly spokojené a s čím ne
Dotazník jsem nevyplňovala, buď ho v té porodnici neměli nebo dobře věděli, komu ho nedávat ![]()
@ivuska.h píše:
No ono asi nejsou rádi, když se jim tam ti rodiče tak bezprizorně poflakují, sedí různě po křeslech a leží na zemiCo jsem slyšela zkušenosti z dětské, tak hodně rodičů se nechá vyhodit po návštěvní době na ubytovnu, protože nevědí, že mají právo s dítětem být a personál jim to podá tak, že to právo mají jen v návštěvních hodinách. Slyšela jsem i takové histroky, že dítě zkončilo přivázané na posteli a nikdo si ho moc nevšímal
Asi nejsou zrovna rádi, ale balit to do komentářů, že je tam malému dítěti líp nebo že je klidnější…
Já jsem taky proseděla noc u postele, jinak by to ani nešlo, protože měl strašně neklidnou noc a pořád se ujišťoval, že tam jsem. A to už je fakt velkej. Primář mi ještě ráno poděkoval, že jsem přišla, prý operační rána potřebuje co nejvíc klidu, což přítomnost matky podpořila ![]()
Jinak podobně to probíhá právě v naší spádové fakultce ohledně mimin, tam přes všechna práva nemá prakticky nikdo přístup a než si něco vyběháš, je dítě dřív propuštěné ![]()
Ona je taková potíž s tím, že dřív to prostě moc běžné nebylo a dle mě personál opravdu neví, co s rodiči, každopádně blbé komentáře si můžou nechat na dobu mezi sebou. ![]()
ivuško: Ať je Ondrovi brzy dobře!
Tak už jsme taky na světě
Hyneček se narodil 14.5.2012 v 9:58 (byl to fofrporod za 4h a 58 minut bylo po všem
) a vážil 3490g a měřil 49cm…
bohužel máme vrozenou vadu nožičky
jmenuje se to pes equinovarus a bohužel jsme v pondělí dostali na nožičku sádru a takto nás po 7mi dnech čekají ještě minimálně 3 další
takže na tu dobu mám s látkovkama zatím utrum
@mabis Moc gratuluju. Neboj, látkovek si ještě užiješ
. A přeju, ať se to brzo spraví ![]()
Neboj v dnešní době se PE krásně léčí… Hlavně,že jen na jedné nožce… Moje známá to měla jako miminko na obou a hrooozně dlouho. Bude to ok
Užívej miminka,gratuluju k krásnému chlapečkovi ![]()
@Brokianaa děkuji
no aspoň že tak
ale ty specielní boty bude muset mít pak na obou ![]()
@ivuska.h Tak doufám že už bude líp.