Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@mabis píše:
Tak už jsme taky na světěHyneček se narodil 14.5.2012 v 9:58 (byl to fofrporod za 4h a 58 minut bylo po všem
) a vážil 3490g a měřil 49cm…
bohužel máme vrozenou vadu nožičkyjmenuje se to pes equinovarus a bohužel jsme v pondělí dostali na nožičku sádru a takto nás po 7mi dnech čekají ještě minimálně 3 další
takže na tu dobu mám s látkovkama zatím utrum
Moc gratuluju a ať se nožka brzo srovná!
jéé, další miminko! Hrozně moc gratuluju! Nožička se určitě srovná. Držím palce!
Holky šátkařky, myslíte že můžu už dát malou (9dní) do šátku? A do jakého úvazu? Chci to začít pomalu zkoušet, ať můžeme chodit venku dál než za barák na písek ![]()
@mabis
Tady se to mnozi!
Moc gratuluji k Hyneckovi, a at se nozicka brzy zpravi ![]()
@PetkaK píše:
Holky šátkařky, myslíte že můžu už dát malou (9dní) do šátku? A do jakého úvazu? Chci to začít pomalu zkoušet, ať můžeme chodit venku dál než za barák na písek
Zkusila bych kolíbku, pokud ji umíš. Já ne, tak jsem hned navázala vertikál. Poprvé právě v těch 9 dnech…
@PetkaK píše:
@pomeranca No neumím nic, budu to vázat podle videa z youtube.
tak to zkus radši vertikál. Odborník nejsem, ale kolíbky jsou prý na správné navázání těžší. Pokud kolíbku tak dobrá je tato: http://www.youtube.com/watch?…
@PetkaK píše:
Holky šátkařky, myslíte že můžu už dát malou (9dní) do šátku? A do jakého úvazu? Chci to začít pomalu zkoušet, ať můžeme chodit venku dál než za barák na písek
Zkusila bych taky raději vertikál, jmenovitě kříž s kapsou uvnitř nebo kříž s kapsou venku, pokud bys měla elastický šátek.
@PetkaK píše:
@ivuska.h Co u Vás? Kdy Ondru pustí?
Snad zítra dopoledne, dnes to ještě neklaplo, ač nález byl dobrý, stále tam byl otok a jedl až odpoledne, na to se taky čekalo, jak bude snášet stravu.
velka gratulace k miminku!!
![]()
ivusko, u vas se to teda mele, snad uz to bude vse ok, hlavne aby nejmensi se to vyhlo, tuk tuk tuk, drzim pesti ![]()
Mabis: taky moc gratuluju k miminku, a hezký denicek.
Ivushko: držím pěsti ať jsou děti brzo v pořádku!
@mabis My taky musíme furt nosit nějaké speciální botky,ortézy a tak…Aspoň ušetříš za boty a budeš je mít „na pojišťovnu“
Hlavně,že je jinak zdravý ![]()