Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14105
23.5.12 20:25
@ivuska.h píše:
Klárka teď často kreslí zvířátka, jak zrovna rodí, kadí nebo čůrají, ale dnes to dovedla k dokonalosti. Toto je prosím žirafa, které se zrovna rodí miminko (za vemínkem) a na znázornění bobků použila hrozinky :mrgreen:

To je dokonalé. :-D Šikula. :-D

Bruni: Stačí šum z rádia nebo tak něco, každopádně u nás jel fén asi 2× a vysavač leda ve chvíli, kdy jsem opravdu vysávala. :lol:

Broki: Mno, maso má tak 3× týdně. Jinak u nás se vaří tak, že dělám hustou polévku a má to klidně na tři dny. Zeleninovou s jíškou, no a teď bude mít tak na tři dny bramborový guláš s červenou čočkou. :-)
Ale já teda přiznávám, že kuchařka nejsem, nikdy jsem nebyla a nebudu. Hodně jídel vaří chlap. :-) Já raději umíchám těsto na bábovku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.5.12 20:25

Ivus tak fajn ze uz je Ondra doma a ze je vesvem zivlu :mrgreen:
Dite na stul mi neleze :think: ale asi je to tim ze ja ji nikdy nesundavala ze zidli a ona nema pocit zakazaneho ovoce :think: ja mam to stesti ze Deniska je docela kldine dite a nema takove napady,tudiz Izi kopiruje spoustu jinych veci ale lezeni na stul ji moc nebere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
23.5.12 21:32

@Mirii ale stála za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.5.12 21:35

Mabis no o tom bez debat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.5.12 22:58

@ivuska.h , prima že je malý doma, dostáváš tedy pěkně zabrat, hlavně aby z toho všeho něco nesejmulo tebe :hug: Moc přeju, ať se postupně všichni vzpamatujete, vybrali jste si…

@mabis gratuluju k miminku, nožíčka se mu určitě spraví, to jen že člověk ví, že je to nadlouho… Ale tohle zvládnete :kytka:

Páni, tady je dneska naplkáno… registruju tip s vysavačem nebo fénem, nikdy jsem to neslyšela, tak kdoví, jestli se to nebude hodit ;)
Včera večer mi odešlo napájení noťasu, byla jsem z toho tumpachová. Všechno vypadalo, že odešel adaptér, tak jsem vysolila 1000 za nový a nic… už mi bylo ouvej a najednou se to samo chytlo, vůbec nevím, co s tím bylo… Hlavně že neodešla základová deska, ale tisícovka mohla padnout radši na plíny než na další krám, který není kam dát… Tak aspoň už si vás můžu přečíst. Doplétám jedny vlňáky, ale jsou nějaké obří, další radši menší, ať to můžeme zkusit hned na novouškovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.5.12 08:04
@Flyingfrog píše:
teď bude mít tak na tři dny bramborový guláš s červenou čočkou. :-)

Dala bys recept?
Taky hodně dělám polévky. Husté masové - vývar, zelenina, nudle, vejce. Odeberu pro dítě, sobě přidám masox, neb jsem čuně :oops:

• Citovat
  • Upravit
8651
24.5.12 09:34
@Brokianaa píše:
Teď jsem dávala na svačinu s jogurtem a moc se netvářil,akorát měl fakt hlad tak to snědl :lol: Chudák totiž jedl naposledy ve 12,hrozná matka :roll: A to ještě jen přesnídávku,protože jsme byli ve městě…
Jo a ty zeleninovo sýrové karbenátky děláš jaké? To zní zajímavě :palec:

Nejlepší je asi brokolice nebo květák, výborná je i mrkev. Brokolici a květák předem udělám v páře, aby byly tak z půlky uvařené. Pak lze na drobno nakrájet nebo projet tyčovým mixérem, mrkev nevařenou najemno nastrouhám. Pak smíchám s nastrouhaným (nahrubo) eidamem cca 1:1, přidám vajíčko či dvě, od oka :lol: , přisypu trochu drcených ovesných vloček a dohustím strouhankou. Samozřejmě osolit, ke květáku přidávám ještě muškátový oříšek. No a pak plácat placičky, ty trošku obalit ve strouhance a smažit. Dělám toho vždy víc a část zmrazím na příště (neusmažené). Podávám s bramb. kaší, tu mají z bramborových příloh nejraději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.12 09:46

No já mám taky nejradši kaši :lol: Navíc te´d máme už ve sklepě nic moc brambory - letos bylo vesklepě nějak teplo :nevim: Takže jsou i naklíčené,ale vyhodit škoda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.5.12 10:02

Jůla v další vlňáko-sukýnce, včera bylo teplo, tak se větrala na dece, starší byli v bazéně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.12 11:00

@ivuska.h No to je paráda :palec: Julča má hrozně hezké nožky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.5.12 11:22
@Brokianaa píše:
@ivuska.h No to je paráda :palec: Julča má hrozně hezké nožky :D

No jo, štíhlé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
24.5.12 12:18
@Brunifid píše:
Dala bys recept?
Taky hodně dělám polévky. Husté masové - vývar, zelenina, nudle, vejce. Odeberu pro dítě, sobě přidám masox, neb jsem čuně :oops:

Ehm, dám, až přijde chlap. Vařil to on. :oops: Já to neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
24.5.12 12:20
@ivuska.h píše:
Jůla v další vlňáko-sukýnce, včera bylo teplo, tak se větrala na dece, starší byli v bazéně.

Závidím bazének (teda jakože ne pro sebe, ale pro Stelu, páč ta by si to užila). A Jůla je nádherná. :srdce:

Já se dneska přemohla a dvě hodiny jsem strávila s dítětem na hřišti (máme naštěstí opravdu malý kousek od baráku). Ale začíná na něj svítit slunko až tak kolem té jedenácté a do té doby jsem málem zmrzla, jak foukalo. 8o A co udělala malá potvora??? Samozřejmě jsem nedala separačku, takže se do plíny pořádně pokadila. A jí je to fakt naprosto ukradené, protože podle zaschlosti to čerstvé nebylo a jak pobíhala, tak jsem ani já nic necítila. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.5.12 15:18

Já mám zas dost – https://www.emimino.cz/…roku-110606/… pro roční děcko 4 hnusky na den :poblion: To se panečku vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.5.12 16:09
@ivuska.h píše:
Já mám zas dost – https://www.emimino.cz/…roku-110606/… pro roční děcko 4 hnusky na den :poblion: To se panečku vyplatí :palec:

podstatné je přece, že za hnusky utratí méně než za látkovky (abychom na just neměly pravdu :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure