Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
25.5.12 20:25
@ivuska.h píše:
No nazdar, nazdar :cert: Naštěstí od tebe bude snad cca za 5 týdnů na chvíli pokoj :jazyk: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :twisted: :twisted: :twisted: - na Tebe miláčku, si čas vždycky najdu :mavam: :pankac: :mavam: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.5.12 20:45

PetkaK - jj,šestinedělka… To je k pláči všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.5.12 20:45

Já nevím no, podle mě dospělý člověk by si snad svačinu mohl udělat sám. A když už ji teda někdo dělá za něj a jednou není a to ze sakra dobrého důvodu, tak má sklapnout. :nevim:

macinko: Večeře u nás podobné. :-D Navíc já si teď dát něco teplého, tak se asi pozvracím, večer už teď teplé jídlo fakt nemůžu.

Ale i s obědama přiznávám, že jsem rozmazlená, vaří víc chlap, já spíš takové blbůstky pro sebe a dítě. :oops: Jako například dneska spousta mražené zeleniny, pro holku filé, pro mě tuňák a k tomu těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.12 21:00

Já chlapovi taky chystám svačiny. Ale jen pokud je čas. Pokud nemůžu, nemá problém obsloužit se sám… Asi to někomu bude k smíchu, ale my si navzájem chystáme i pastu na kartáček. Ale to teda proto, že Šimon vyžaduje abychom si čistili zuby všichni naráz, tak holt jeden z nás chystá kartáčky pro všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.5.12 21:13
@pomeranca píše:
Já chlapovi taky chystám svačiny. Ale jen pokud je čas. Pokud nemůžu, nemá problém obsloužit se sám… Asi to někomu bude k smíchu, ale my si navzájem chystáme i pastu na kartáček. Ale to teda proto, že Šimon vyžaduje abychom si čistili zuby všichni naráz, tak holt jeden z nás chystá kartáčky pro všechny…

To je moc miléééé s těmi kartáčky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.5.12 21:13

Peťko, měl by se šestinedělkou zacházet trochu obezřetněji, mě rozbrečelo skoro všechno, natož pak taková výtka :lol:

Pomeranco – Klárka taky stoupla Ondrovi na hlavu, když byl mimino :lol: Následky pozorujeme dodnes :mrgreen:

Dneska mi zas dala kapky moje babička, co k nám chodí 2× týdně za děckama, ale ty řeči, co musím poslouchat… Např. na velikonoce jsem dostala sprda, že nemám napečeno a na svůj svátek, že nic neservíruju hostům :zed: No a dnes jsme se dozvěděla, že děcka měly ty problémy se střevem proto, že mají zácpu, že jim dávám málo pít (kadí 2-3 denně). A gradovalo to výtkou, proč mi v předsíni už od úterka leží kufr, co měli s věcma ve špitále :cert: Zato když jsem během její návštěvy uklidila kuchyň, vysála a vytřela celý byt, pochvaly jsem se nedočkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.5.12 21:14
@pomeranca píše:

K smíchu mi to není (mně ani ty svačiny, spíš k nepochopení no), jen si to nedokážu vůbec představit. Já a dítě máme kartáčky volně ložené, chlap v takovém držátku a dítě spíš odchytávám na čištění. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.5.12 21:17
@ivuska.h píše:
Dneska mi zas dala kapky moje babička, co k nám chodí 2× týdně za děckama, ale ty řeči, co musím poslouchat… Např. na velikonoce jsem dostala sprda, že nemám napečeno a na svůj svátek, že nic neservíruju hostům :zed: No a dnes jsme se dozvěděla, že děcka měly ty problémy se střevem proto, že mají zácpu, že jim dávám málo pít (kadí 2-3 denně). A gradovalo to výtkou, proč mi v předsíni už od úterka leží kufr, co měli s věcma ve špitále :cert: Zato když jsem během její návštěvy uklidila kuchyň, vysála a vytřela celý byt, pochvaly jsem se nedočkala :nevim:

Uíííí a to jsi reagovala jak? Já jsem jak čert z krabice poslední dobou, já bych se rozječela, fakt jo.

Jeeeej, jak jsem ráda, že mně nikdo do ničeho nekecá. Mamka i tchýně poslouží akorát vyprávěním, jak to bylo za nich a to je tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.5.12 21:24
@Flyingfrog píše:
Uíííí a to jsi reagovala jak? Já jsem jak čert z krabice poslední dobou, já bych se rozječela, fakt jo.Jeeeej, jak jsem ráda, že mně nikdo do ničeho nekecá. Mamka i tchýně poslouží akorát vyprávěním, jak to bylo za nich a to je tak vše.

Obvykle se jí zeptám, jestli má dojem, že mám málo práce (to na to pečení) a na ten kufr, že jsem se holt k tomu zatím nedostala :nevim: Já už jsem rezignovala, ječet na ni neumím a ona mě stejně neposlouchá. To mi víc pije krev, jaké výchovné metody používá na děcka, snažím se to korigovat, ale bere mi to hodně sil, když vidím, že ona se ani nesnaží pochopit můj postoj… Klárka ji naprosto nerespektuje, ale já jsem ta špatná, že moje dítě „neumí poslouchat“. Přitom moje rady, jak s ní komunikovat, odmítá. Tchyně i moje máti jsou v pohodě, do ničeho nekecají, vpodstatě se mnou ve všem souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.5.12 21:29
@ivuska.h píše:
Obvykle se jí zeptám, jestli má dojem, že mám málo práce (to na to pečení) a na ten kufr, že jsem se holt k tomu zatím nedostala :nevim: Já už jsem rezignovala, ječet na ni neumím a ona mě stejně neposlouchá. To mi víc pije krev, jaké výchovné metody používá na děcka, snažím se to korigovat, ale bere mi to hodně sil, když vidím, že ona se ani nesnaží pochopit můj postoj… Klárka ji naprosto nerespektuje, ale já jsem ta špatná, že moje dítě „neumí poslouchat“. Přitom moje rady, jak s ní komunikovat, odmítá. Tchyně i moje máti jsou v pohodě, do ničeho nekecají, vpodstatě se mnou ve všem souhlasí.

Achjo. To nerespektování a neposlouchání je otřes. :-( Asi bych měla chápat, že stáří má své mouchy, ale…
Popřeju ti pevné nervy. Ačkoli, to už je asi musíš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.5.12 21:38
@Flyingfrog píše:
Achjo. To nerespektování a neposlouchání je otřes. :-( Asi bych měla chápat, že stáří má své mouchy, ale…
Popřeju ti pevné nervy. Ačkoli, to už je asi musíš mít.

Já se to právě snažím brát tak, že už v jejím věku nemůže moc měnit zaběhlé názory a zvyklosti. Zas děcka ji mají rády a kdy nedojde na nějaký konflikt, tak si s nima vyhraje, čte jim atd., na to zas já moc nemám buňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Kdoule
26.5.12 13:39
@PetkaK píše:
No mě teď s tím docela chlap nasral, neudělala jsem mu svačinu do práce, a řekl mi to takovým tónem že jsem prostě začala bulet jak malé děcko že nestíhám, že to nezvládám atd. :zed: Já bych chtěla vidět jeho, jak by zvládl dvě děti, přes den se nezastavit a ještě dělat večeři a svačinu.

Podle mě to teda na pěst je, v šestinedělí by ženská takový zápřah mít prostě neměla, správně by se měla starat jen o sebe a novorozeně, i servis kolem jídla by měl nějaký být, natož starší dítě a ještě k tomu nesamostatný manžel… (samozřejmě chápu, že ne tak úplně, to jen ve smyslu toho jeho komentáře). Když už to takhle je a nejde to nijak jinak (žádná babička, která doveze navařeno na 3 dny nebo tak něco), tak by chlap měl držet ústa a krok zejména - tím způsobem, že po návratu z práce upotí nějakou tu práci i doma. Je mi jasný, že jsou utahaní, ale ženský v šestinedělí rozhodně víc - hormony si vybírají daň, když se něco přežene. :hug: :hug: Doufám, že ses z toho vyspala (že byl i nějaký spánek) a že o víkendu trošku vydechneš… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
26.5.12 16:46

Kdoule - naštěstí jde jen o to jídlo. Servis domácnosti nedělám už roky, to dělá manžel (od pomývání nádobí, přes mytí podlah, žehlení atd. - opravdu z velké části to dělá on), já jen jídlo a dítě (teď děti) a nákupy.

S jídlem od babiček počítat nemůžu :( - ale nikdy není problém si tady moji mamku nastěhovat, kdybych nezvládala, zatím to opravdu nebylo potřeba, sama jsem to čekala horší, zvlášť když jsem do rána do 19-20h sama na holky, ale zvládnout to jde, a máme s Alžbětkou dokonce denně navařeno :palec:

A spánek mám luxusní :P

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
26.5.12 17:06
@PetkaK píše:
Kdoule - naštěstí jde jen o to jídlo. Servis domácnosti nedělám už roky, to dělá manžel (od pomývání nádobí, přes mytí podlah, žehlení atd. - opravdu z velké části to dělá on), já jen jídlo a dítě (teď děti) a nákupy.

Teď jsi pro změnu naštvala mne! :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
26.5.12 17:14
@Brunifid píše:
Teď jsi pro změnu naštvala mne! :twisted: :mrgreen:

No já vím, nemám si na co stěžovat že? A bez řečí ty svačiny dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí