Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já mám ty Anavy PULky zelené a je to fakt nádherná zelená,vypadají super!!! A Macinko, já mám teď u Zuzky objednané šesté,nebo sedmé PULky (sama už ani nevím
) a to nepočítám dvoje IV ze kterých už vyrost a ty co nepoužívám
Takže PULek není nikdy dost
![]()
@Brokianaa Tak na tebe nemám..a já si myslím,že se 3 jich mám ažaž:))Ale tak,flísáčky, vlňáčky,…tak se to naskládá.
Jeee, holky, tak to me uklidnujete
Ja si objednala ted sesty PULky a strachovala jsem se, ze uz jsem „zavislacka“
Ale ctvery z toho jsou BM, coz ani vlastne jako klasiku PULky neberu ![]()
@Flyingfrog píše:
Teda já na ten Zuzčin web vůbec neměla lézt, vždyť tam jsou vzory AIO, co jsem neviděla.Hm a do rodičáku zbývá ještě hodně dní, achjooooo.
Tebe ta mánie ještě neopustila?
Co malá začala kloudně chodit a udělalo se hezky, tak mám novou. Oblečení. ![]()
Holky ukazte mi tu krakulku ci o cem se to tu furt mele, ja co uz pleny skoro nepouzivam ponovinkach necucim ![]()
@Mirii píše:
Holky ukazte mi tu krakulku ci o cem se to tu furt mele, ja co uz pleny skoro nepouzivam ponovinkach necucim
Jj, tak po te slintam od te doby, co jsem ji tu u nekoho videla, ale na webu jsem ji uz nikde nenasla
![]()
@rosslyn píše:
Tu je:) Mám ji doma:)
Jj, to Ty jsi ta provokaterka ![]()
@Jaja157 píše:
Jj, tak po te slintam od te doby, co jsem ji tu u nekoho videla, ale na webu jsem ji uz nikde nenasla![]()
No já jeden kus mám
, ale patentkovou..
Hele já nenašeptávám
..říkám všechno na přímo
.
Bruni závidím že jsi přešla na mánii jinou…Mě ta moje asi neopustí
..Já ty plíny můžu furt…už teď si nějak nemůžu představit, co budu dělat, až mi odroste i mladší prcek plínám a já je nebudu mít na kom testovat
..Asi pak prodám e-shop, bo se jinak zblázním
..Ha, ha a to se ten druhý prcek ještě nenarodil..
Mě taky děsí představa,že malý přestane nosit plíny
A to už je asi na chocholouška,že? Navíc další plenkáček bude tak nejdřív za tři roky teprve vyráběn… No ale Eda se těch plenek jen tak nevzdá ![]()
Nejhorsi kombinace je kdyz nekdo ulitava na obleceni i na plinach…
a to ani nemluvim o obleceni z obchodu, ale proste zboznuju originalni site obleceni.. treba od Caramilly nebo od fram… nebo na fleru je toho hromady. iiiik
![]()
Taky myslím, že není co závidět. S příchodem nové mánie začíná vše nanovo ![]()
Já naštěstí netrvám na novém drahém oblečení.
@Anielkha píše:
Ja bych obmenovala vsechno, ale mam smulujen slintam…
tak poridte druhyho testovace ![]()
Holky, já vám to vybíráni nových plinek tak zááávidím, Klarka má plinu jen na noc, takže ty jej podědíl Oliverek, dokoupila jsem mu jen dvoje Anavy, vlnacky BI. A PŮL od Paloška a má toho až nad hlavu.
A dalšího testra neplánujem - 3 nám musí stačit