Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
27.5.12 22:22

Já mám ty Anavy PULky zelené a je to fakt nádherná zelená,vypadají super!!! A Macinko, já mám teď u Zuzky objednané šesté,nebo sedmé PULky (sama už ani nevím :roll: ) a to nepočítám dvoje IV ze kterých už vyrost a ty co nepoužívám :lol: Takže PULek není nikdy dost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
27.5.12 22:27

@Brokianaa Tak na tebe nemám..a já si myslím,že se 3 jich mám ažaž:))Ale tak,flísáčky, vlňáčky,…tak se to naskládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.5.12 22:36

Jeee, holky, tak to me uklidnujete :hug: Ja si objednala ted sesty PULky a strachovala jsem se, ze uz jsem „zavislacka“ :D Ale ctvery z toho jsou BM, coz ani vlastne jako klasiku PULky neberu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.5.12 08:02
@Flyingfrog píše:
Teda já na ten Zuzčin web vůbec neměla lézt, vždyť tam jsou vzory AIO, co jsem neviděla. :zed:Hm a do rodičáku zbývá ještě hodně dní, achjooooo.

Tebe ta mánie ještě neopustila?
Co malá začala kloudně chodit a udělalo se hezky, tak mám novou. Oblečení. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
28.5.12 09:12

Holky ukazte mi tu krakulku ci o cem se to tu furt mele, ja co uz pleny skoro nepouzivam ponovinkach necucim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
28.5.12 09:16
@Mirii píše:
Holky ukazte mi tu krakulku ci o cem se to tu furt mele, ja co uz pleny skoro nepouzivam ponovinkach necucim :oops:

Jj, tak po te slintam od te doby, co jsem ji tu u nekoho videla, ale na webu jsem ji uz nikde nenasla :,( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
28.5.12 09:44

Tu je:) Mám ji doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.5.12 09:55

Tak ta je moooc pekna :palec: ;) Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
28.5.12 10:12
@rosslyn píše:
Tu je:) Mám ji doma:)

Jj, to Ty jsi ta provokaterka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.5.12 10:53
@Jaja157 píše:
Jj, tak po te slintam od te doby, co jsem ji tu u nekoho videla, ale na webu jsem ji uz nikde nenasla :,( :)

No já jeden kus mám :mrgreen: , ale patentkovou..
Hele já nenašeptávám :P :P ..říkám všechno na přímo :D .

Bruni závidím že jsi přešla na mánii jinou…Mě ta moje asi neopustí :oops: ..Já ty plíny můžu furt…už teď si nějak nemůžu představit, co budu dělat, až mi odroste i mladší prcek plínám a já je nebudu mít na kom testovat :roll: ..Asi pak prodám e-shop, bo se jinak zblázním :mrgreen: ..Ha, ha a to se ten druhý prcek ještě nenarodil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.5.12 11:00

Mě taky děsí představa,že malý přestane nosit plíny :zed: A to už je asi na chocholouška,že? Navíc další plenkáček bude tak nejdřív za tři roky teprve vyráběn… No ale Eda se těch plenek jen tak nevzdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 11:04

Nejhorsi kombinace je kdyz nekdo ulitava na obleceni i na plinach… :roll: :roll: :roll: a to ani nemluvim o obleceni z obchodu, ale proste zboznuju originalni site obleceni.. treba od Caramilly nebo od fram… nebo na fleru je toho hromady. iiiik :,( :,( :,( :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
28.5.12 11:12

Taky myslím, že není co závidět. S příchodem nové mánie začíná vše nanovo :oops:
Já naštěstí netrvám na novém drahém oblečení.

• Citovat
  • Upravit
19494
28.5.12 11:21
@Anielkha píše:
Ja bych obmenovala vsechno, ale mam smulu :( jen slintam…

tak poridte druhyho testovace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
28.5.12 11:37

Holky, já vám to vybíráni nových plinek tak zááávidím, Klarka má plinu jen na noc, takže ty jej podědíl Oliverek, dokoupila jsem mu jen dvoje Anavy, vlnacky BI. A PŮL od Paloška a má toho až nad hlavu.
A dalšího testra neplánujem - 3 nám musí stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí