Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
30.5.12 15:28
@Flyingfrog píše:
Tak už mám doma PULky tyrkysové a hned jak se dítko probudí, vyzkouším. Jsem ráda, že mám na kom. Dneska slítla ze schodů takovým způsobem, že jsem se bála, že mám po dítěti. :?

Než mu je dáš, přeper je ve vodě. Mně na nich barvila gumička. Mám je přeprané a zatím to vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.5.12 17:14
@Flyingfrog píše:
Tak už mám doma PULky tyrkysové a hned jak se dítko probudí, vyzkouším. Jsem ráda, že mám na kom. Dneska slítla ze schodů takovým způsobem, že jsem se bála, že mám po dítěti. :?

co delala proboha? Vojta kdyby spadl z nasich schodu, tak je mrtvej…jsou hrozne prudky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
30.5.12 17:45
@careynka píše:
co delala proboha? Vojta kdyby spadl z nasich schodu, tak je mrtvej…jsou hrozne prudky

Naše bohužel taky. 10 prudkých dřevěných schodů. Pomalu spíš takové jaké bývají na půdy.
Chtěla jít první, já už ruku natahovala, když brkla o bačkoru a letěla po hlavě a s kotrmelcema dolů. Volala jsem sestře k doktorce, co dělat, tak říkala, ať přijdem. Naštěstí se dítě tváří OK. Nemá ani bouli. 8o

@Broučkovka píše:
Než mu je dáš, přeper je ve vodě. Mně na nich barvila gumička. Mám je přeprané a zatím to vypadá dobře.

Já už zkusila dát i bez přeprání , ale půjdu je ještě přeprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.5.12 18:58
@Flyingfrog píše:
Já už zkusila dát i bez přeprání , ale půjdu je ještě přeprat.

jezisi, to musel byt sok videt svoje dite letet 8o mne takhle spadl pes z hradu, c hytla jsem ho za ocas ale neudrzela, nastesti dole byl nasep, tak spadl do mekkyho, ale aspon jsem ho za ten ocas srovnala, ze se nepretocil a nezlomil si vaz :| bylo to asi 8 metru, horsi pocit jsem nikdy nezazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.5.12 19:08
@careynka píše:
jezisi, to musel byt sok videt svoje dite letet 8o mne takhle spadl pes z hradu, c hytla jsem ho za ocas ale neudrzela, nastesti dole byl nasep, tak spadl do mekkyho, ale aspon jsem ho za ten ocas srovnala, ze se nepretocil a nezlomil si vaz :| bylo to asi 8 metru, horsi pocit jsem nikdy nezazila

Kristepane :-O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
30.5.12 19:29

někdy mi přijde, že ti prcci jsou neuhlídatelní - eště, že se nic nestalo

ten můj koumes právě leze přes houpacího koně na výsuvnou polici pc-stolku ;) a to jsme před chvilkou absolvovali výstup do sedmýho patra (bydlíme v prvním) a čtvrt hodinky ho hlídala dcera s kámoškou (14) - měli jít na chvilku na písek za barák - po čtvrthodině ho dovedla domů, že je z něj zničená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.12 21:10

Caryenko gratuluji :kytka: Hezky se tady množíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.5.12 21:13
@M-a-j-a píše:
Caryenko gratuluji :kytka: Hezky se tady množíme :D

Dekuju :-) @Brunifid ale mama to jeste nevi, tak pssst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.5.12 22:46

@careynka jůůůů to je super. Moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.5.12 08:00

@careynka Ještě že ti psi mají ocas, co? :mrgreen:
S mámou (Tvojí) jsem si nepsala asi tak sto let, to jsem ještě byla mladá a blbá, dneska už nejsem mladá :roll: Takže ode mne únik informací nehrozí, i kdybych chtěla :mrgreen: A gratuluju!

• Citovat
  • Upravit
22590
31.5.12 09:13

Jeeee Careynko gratuluji tez :kytka: se tu pekne rozmnozujete :P :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
31.5.12 12:26
@careynka píše:

Plně chápu. Já myslela, že mě mrtvice raní. Bylo to hrozný, hlavně já už ji nestačila zachytit. A te´d pokaždé, když z těch schodů jdu, tak to vidím před očima a je mi do breku. :?

A velká gratulace k očekávanému miminu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.5.12 13:46
@Flyingfrog píše:
Plně chápu. Já myslela, že mě mrtvice raní. Bylo to hrozný, hlavně já už ji nestačila zachytit. A te´d pokaždé, když z těch schodů jdu, tak to vidím před očima a je mi do breku. :?

když ony ty schody prcky tak fascinujou ;-) ber to jako upozornění :hug:
já nedávno Honzíka chytla pod hlavou těsně před dopadem na hranu betonovýho schodu a to jeho „horolezení“ mně taky nenechá polevit v pozornosti - doufám, že ve zdraví přežijeme oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.5.12 14:06

No já mám z toho taky hrůzu… Malý nevleze jen tam kde to fakt nejde - jinak má právě období kdy miluje všechny výšky a nejradši stojí na stole :roll: No a schody máme přímo v obýváku :roll: Je na nich sice branka,ale je jen otázkou času než příjde na to jak ji otevřít. Je tam totiž jen takové klasické zavírání - ne na kliku,ale takový zobáček zezadu…A schody on miluje - je za pár vteřin nahoře… Myslíte,že je aspoň částečně prevence když se prostě to dítě naučí po nich sejít? Jako malý to umí - nahoru i dolů v podstatě leze. Teda nahoru leze a dolů asi taky ale to jsem zkoušela jen dva schůdky zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.5.12 14:10

@Brokianaa já myslím, že určitě - já s prckem včera šla až do sedmého patra - moc ho to bavilo ;) myslím, že budeme takhle trénovat častěji - ovšem dolů jsme jeli výtahem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure