Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Flyingfrog píše:
Tak už mám doma PULky tyrkysové a hned jak se dítko probudí, vyzkouším. Jsem ráda, že mám na kom. Dneska slítla ze schodů takovým způsobem, že jsem se bála, že mám po dítěti.
Než mu je dáš, přeper je ve vodě. Mně na nich barvila gumička. Mám je přeprané a zatím to vypadá dobře.
@Flyingfrog píše:
Tak už mám doma PULky tyrkysové a hned jak se dítko probudí, vyzkouším. Jsem ráda, že mám na kom. Dneska slítla ze schodů takovým způsobem, že jsem se bála, že mám po dítěti.
co delala proboha? Vojta kdyby spadl z nasich schodu, tak je mrtvej…jsou hrozne prudky
@careynka píše:
co delala proboha? Vojta kdyby spadl z nasich schodu, tak je mrtvej…jsou hrozne prudky
Naše bohužel taky. 10 prudkých dřevěných schodů. Pomalu spíš takové jaké bývají na půdy.
Chtěla jít první, já už ruku natahovala, když brkla o bačkoru a letěla po hlavě a s kotrmelcema dolů. Volala jsem sestře k doktorce, co dělat, tak říkala, ať přijdem. Naštěstí se dítě tváří OK. Nemá ani bouli. ![]()
@Broučkovka píše:
Než mu je dáš, přeper je ve vodě. Mně na nich barvila gumička. Mám je přeprané a zatím to vypadá dobře.
Já už zkusila dát i bez přeprání , ale půjdu je ještě přeprat.
@Flyingfrog píše:
Já už zkusila dát i bez přeprání , ale půjdu je ještě přeprat.
jezisi, to musel byt sok videt svoje dite letet
mne takhle spadl pes z hradu, c hytla jsem ho za ocas ale neudrzela, nastesti dole byl nasep, tak spadl do mekkyho, ale aspon jsem ho za ten ocas srovnala, ze se nepretocil a nezlomil si vaz
bylo to asi 8 metru, horsi pocit jsem nikdy nezazila
@careynka píše:
jezisi, to musel byt sok videt svoje dite letetmne takhle spadl pes z hradu, c hytla jsem ho za ocas ale neudrzela, nastesti dole byl nasep, tak spadl do mekkyho, ale aspon jsem ho za ten ocas srovnala, ze se nepretocil a nezlomil si vaz
Kristepane
![]()
někdy mi přijde, že ti prcci jsou neuhlídatelní - eště, že se nic nestalo
ten můj koumes právě leze přes houpacího koně na výsuvnou polici pc-stolku
a to jsme před chvilkou absolvovali výstup do sedmýho patra (bydlíme v prvním) a čtvrt hodinky ho hlídala dcera s kámoškou (14) - měli jít na chvilku na písek za barák - po čtvrthodině ho dovedla domů, že je z něj zničená
![]()
@M-a-j-a píše:
Caryenko gratulujiHezky se tady množíme
Dekuju
@Brunifid ale mama to jeste nevi, tak pssst ![]()
@careynka Ještě že ti psi mají ocas, co? ![]()
S mámou (Tvojí) jsem si nepsala asi tak sto let, to jsem ještě byla mladá a blbá, dneska už nejsem mladá
Takže ode mne únik informací nehrozí, i kdybych chtěla
A gratuluju!
@careynka píše:
jezisi, to musel byt sok videt svoje dite letetmne takhle spadl pes z hradu, c hytla jsem ho za ocas ale neudrzela, nastesti dole byl nasep, tak spadl do mekkyho, ale aspon jsem ho za ten ocas srovnala, ze se nepretocil a nezlomil si vaz
Plně chápu. Já myslela, že mě mrtvice raní. Bylo to hrozný, hlavně já už ji nestačila zachytit. A te´d pokaždé, když z těch schodů jdu, tak to vidím před očima a je mi do breku. ![]()
A velká gratulace k očekávanému miminu. ![]()
@Flyingfrog píše:
Plně chápu. Já myslela, že mě mrtvice raní. Bylo to hrozný, hlavně já už ji nestačila zachytit. A te´d pokaždé, když z těch schodů jdu, tak to vidím před očima a je mi do breku.
když ony ty schody prcky tak fascinujou
ber to jako upozornění ![]()
já nedávno Honzíka chytla pod hlavou těsně před dopadem na hranu betonovýho schodu a to jeho „horolezení“ mně taky nenechá polevit v pozornosti - doufám, že ve zdraví přežijeme oba
No já mám z toho taky hrůzu… Malý nevleze jen tam kde to fakt nejde - jinak má právě období kdy miluje všechny výšky a nejradši stojí na stole
No a schody máme přímo v obýváku
Je na nich sice branka,ale je jen otázkou času než příjde na to jak ji otevřít. Je tam totiž jen takové klasické zavírání - ne na kliku,ale takový zobáček zezadu…A schody on miluje - je za pár vteřin nahoře… Myslíte,že je aspoň částečně prevence když se prostě to dítě naučí po nich sejít? Jako malý to umí - nahoru i dolů v podstatě leze. Teda nahoru leze a dolů asi taky ale to jsem zkoušela jen dva schůdky zatím…
@Brokianaa já myslím, že určitě - já s prckem včera šla až do sedmého patra - moc ho to bavilo
myslím, že budeme takhle trénovat častěji - ovšem dolů jsme jeli výtahem ![]()