Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
3.6.12 09:11
@Summer píše:
Holky prosím v čem perete plenky? Mám POP IN BAMBOO. Děkuji za odpovědi..Klidně i SZ :kytka:

Já peru v Dedře, v prášku z mýdlových ořechů na bílé prádlo a občas i v něčem komerčním - jak mám náladu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
3.6.12 09:25

Já peru v Tots Bots dezinfekční prášku na pleny, Ulrich gelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
3.6.12 09:56
@Summer píše:
Holky prosím v čem perete plenky? Mám POP IN BAMBOO. Děkuji za odpovědi..Klidně i SZ :kytka:

Sliz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
3.6.12 11:05

Sliz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.6.12 11:07
@Summer píše:

Ulrich a persil ;)

• Citovat
  • Upravit
5502
3.6.12 11:18

Persil sensitive…No a vůbec to co je sensitive ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.6.12 13:06

Ulrich a Denk Mit z DM, ten mě teda fakt překvapil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.6.12 13:06
@Brokianaa píše:

V čem má ta senzitivnost vlastně spočívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.6.12 13:40

To já nevím :lol: :lol: :lol: Persil už mi leze krkem (resp.pění pračkou :lol: ) tak už se jen těším až ho doberu… Vím,že je to blbé,ale komerční prášky kupuju hlavně kvůli ceně…Eko jsou moc drahé a komerční bývají v akci za pěknou cenu…Teď jsem ale přišla právě na ty Denk mit a ty se mi dost líbí,tak budu asi postupně kupovat hlavně je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
3.6.12 13:45
@Brokianaa píše:

Broki, ty v nem peres i plinky? Mam ho taky, ale bala jsem se ho pouzit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
3.6.12 13:57

Tak děkuji holky,jste hodné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.6.12 14:09
@Jaja157 píše:
Broki, ty v nem peres i plinky? Mam ho taky, ale bala jsem se ho pouzit. :think:

Jj,peru…Akorát mi při 60ti stupních když ho dám víc jak 30ml přepění pračku a teče mi pěna přes kastlík ven… Já jsem barbar - prala jsem plíny i v Arielu :oops: ale malý nemá absolutně problém a už je velký… A teď peru na program skin care,který by měl dostat co nejvíc prášku z prádla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
3.6.12 16:04
@Brokianaa píše:
Jj,peru…Akorát mi při 60ti stupních když ho dám víc jak 30ml přepění pračku a teče mi pěna přes kastlík ven… Já jsem barbar - prala jsem plíny i v Arielu :oops: ale malý nemá absolutně problém a už je velký… A teď peru na program skin care,který by měl dostat co nejvíc prášku z prádla…

A peres v tom i kalh.plenky a svrchnaky? :think: Ja zacala davat gelove prasky rovnou to bubnu k pradlu, bo jak se to v tech cestach usazovalo, tak mi taky zacal pretekat zasobnik. Prolili jsme to varici vodou, a pomohlo to, ale stejne uz jsem zustala u toho „primeho davkovani“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.6.12 16:29

Já dávám všechno do bubnu - za prvé je to lepší pro pračku a za druhé ani nemám na výbeř jelikož mám pračku v kuch.lince a musí být zastrčená,a nemá dost dlouhý zásobník… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
3.6.12 16:34
@Brokianaa píše:
Já dávám všechno do bubnu - za prvé je to lepší pro pračku a za druhé ani nemám na výbeř jelikož mám pračku v kuch.lince a musí být zastrčená,a nemá dost dlouhý zásobník… :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí