Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1196
5.6.12 13:30

Používáte někdo prosím ten prací prášek z DM , tu jejich značku, Sensitive?
Dnes jsem na ni koukala, a má označení Dráždivý! 8o
Docela jsem nechápala, vždyť to má být pro mimina (teda alespoň je na obalu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.6.12 13:48
@Alka píše:
Používáte někdo prosím ten prací prášek z DM , tu jejich značku, Sensitive?
Dnes jsem na ni koukala, a má označení Dráždivý! 8o
Docela jsem nechápala, vždyť to má být pro mimina (teda alespoň je na obalu).

To se asi myslí přímo na kůži, je v tom soda a podobně a to prostě je na kůži dráždivé. Při praní se to musí vymáchat… Jinak mě by obecně zajímalo, co je na těch sensitive prášcích sensitivního, krom toho, že někdy mají slabší parfemaci (ideálně ovšem žádnou), ovšem takový Persil voní i skrz ten pytel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
5.6.12 13:51

Dráždivý je opravdu přímo na kůži nebo dokonce na sliznice, ne ři praní po vymáchání. Ale s tímhle konkrétním přáškem zkušenost nemám, takže neporadím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
5.6.12 13:55

Aha, díky za vysvětlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
5.6.12 14:29

Pouzivam ho a dcerka nema suchou kuzi,kdyz jsem sypala do prani ariel profesional prasek,tak problem byl (sucha kuze) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.6.12 08:54

Stal se zázrak! Ondráš měl ráno suchou plínku, nechal se posadit na nočník a úspěšně se vyčůral 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.6.12 09:06
@ivuska.h píše:
Stal se zázrak! Ondráš měl ráno suchou plínku, nechal se posadit na nočník a úspěšně se vyčůral 8o
:pankac: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.6.12 09:14

@ivuska.h :palec: :palec: :palec:
mně se to poštěstilo dvakrát, jen po odpoledním spaní, ale musela jsem mu k tomu dát do ruky pití a pustit reklamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.6.12 09:27
@analoja píše:
@ivuska.h :palec: :palec: :palec:
mně se to poštěstilo dvakrát, jen po odpoledním spaní, ale musela jsem mu k tomu dát do ruky pití a pustit reklamu :mrgreen:

Mluvíš o mém dítěti ;) ? Jinak já jsem teď ve vou letech začala přebalovat v noci :roll: Teda…malý jde do postele kolem devíti,ale než usne,tak se stihne většinou ještě počůrat,tak kolikrát jak usne,tak ho ještě přebaluju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.6.12 09:44
@Brokianaa píše:
Mluvíš o mém dítěti ;) ? Jinak já jsem teď ve vou letech začala přebalovat v noci :roll: Teda…malý jde do postele kolem devíti,ale než usne,tak se stihne většinou ještě počůrat,tak kolikrát jak usne,tak ho ještě přebaluju… :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dáme je do kupy ;)
no, Honzíka, co máme Aňuli uspává tatínek, takže večer snad už nečůrá :think: já teda nakrmím, napojím a pak se jde porochnit do vany, kde to asi i pustí a ráno taky vstává s tátou, takže ten nekontroluje, dá snídani a já nastupuju až pak ;) ale předpokládám, že čůrá až ráno, bo plínka nesmrdí rozkládající se močí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.12 09:47
@Brokianaa píše:
Mluvíš o mém dítěti ;) ? Jinak já jsem teď ve vou letech začala přebalovat v noci :roll: Teda…malý jde do postele kolem devíti,ale než usne,tak se stihne většinou ještě počůrat,tak kolikrát jak usne,tak ho ještě přebaluju… :zed:

Nejsi v tom sama - po koupání dám plínu, pak UM, a pak si milostivá paní vzpomene že eee, a chce jít strašně moc na nočník (přes den si nevzpomene ani jednou), a když jí stáhnu plínu tak je samo už mokrá - takže teď máme spotřebu 2 noční plíny. No vzhledem k tomu že mám jen 4 tak je to na :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5502
6.6.12 10:16

No a ten můj „prevít“ :* mi teď začal dělat tohle: posadím na nočník,sedí,neudělá nic,pak mi uteče na jeho křesílko nahý,než doběhnu pro plínu a i v rámci větrání (čůrat se mu přece nechce,když se nevyčůral :lol: ), se milostivý plnou dávkou vyčůrá do křesla :cert: Ještě že mám na to dvojtě šité flanelové potahy,tak než to prosákně durch,tak to sundávám a samotné křesílko je jen vlhké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.6.12 12:33
@ivuska.h píše:
Stal se zázrak! Ondráš měl ráno suchou plínku, nechal se posadit na nočník a úspěšně se vyčůral 8o

Gratuluju. :pankac:

Holky, látkuju přes rok, ale… Ehm. PULky provlhají, když už nezvládnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.6.12 12:50
@Flyingfrog píše:
Gratuluju. :pankac:Holky, látkuju přes rok, ale… Ehm. PULky provlhají, když už nezvládnou?

Spíš protečou kolem noh, ta samotná membrána má vodní sloupec dejme tomu nějakých 10 000 mm, to jen tak neproteče, ale prostě si to najde cestu někde okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.6.12 13:16

Sakra to je nápad! Posadit na nočník u reklamy! :palec:
Dneska večer to vyzkouším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat