Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
31.5.12 15:04
@analoja píše:
@Brokianaa já myslím, že určitě - já s prckem včera šla až do sedmého patra - moc ho to bavilo ;) myslím, že budeme takhle trénovat častěji - ovšem dolů jsme jeli výtahem :mrgreen:

Kurňa ty budeš mít zadek - trénuješ na léto,co ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.5.12 15:11
@Brokianaa píše:
Kurňa ty budeš mít zadek - trénuješ na léto,co ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no, to bych to musela dát víckrát denně a ne tím tempem, co jde, nebo leze prcek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.5.12 15:16

ale uvažuju, že nacpu pod kočár brusle a na nějakém odlehlém místě to zkusím - kámoška má z bruslení o 10 cm míň přes zadek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.5.12 15:17
@analoja píše:
ale uvažuju, že nacpu pod kočár brusle a na nějakém odlehlém místě to zkusím - kámoška má z bruslení o 10 cm míň přes zadek ;)

To ho má tak sedřenej? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3780
31.5.12 15:29
@Brunifid píše:
To ho má tak sedřenej? :mrgreen:

nene, namakanej, osvalenej a odtučněnej ;) je šikovná. Ja si říkám, že když se budu držet toho svýho bytelnýho dvojkočáru, tak si třeba nenamelu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.5.12 15:54

No taky bych se sebou měla začít něco dělat - přibírám a přibírám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
31.5.12 16:01
@analoja píše:
nene, namakanej, osvalenej a odtučněnej ;) je šikovná. Ja si říkám, že když se budu držet toho svýho bytelnýho dvojkočáru, tak si třeba nenamelu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jaky mas kocarek,ja mela za sebou a to se jezdilo,ted mam golfky vedle sebe ujela jsem neco kolem 10 kilaku a pak jsem sla radsi po svych :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
31.5.12 16:17
@joanee píše:
Jaky mas kocarek,ja mela za sebou a to se jezdilo,ted mam golfky vedle sebe ujela jsem neco kolem 10 kilaku a pak jsem sla radsi po svych :oops: :mrgreen:

tenhle
jako jezdím v pohodě, na otáčení je trošku těžkopádnej, koupenej použitej, jinak mám ještě po Honzíkovi trojkombinaci, vak, šátek ,… tak to plichtím podle aktuální potřeby. Za sebou jsem nechtěla, jednak potřebuju na prcky vidět a pak bych se nevešla do výtahu - za sebou jsou myslím delší, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
31.5.12 16:34

jj za sebou jsou delsi,az ted koukam,ze nemas dvojcatka, nevim proc mela jsem te zarazenou mezi dvojmaminkama :lol: . S timhle by se ti mohlo jezdit dobre :pankac: ja mam tenhle a to prostredni kolecko me tam se.e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
31.5.12 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
31.5.12 20:27
@analoja píše:
když ony ty schody prcky tak fascinujou ;-) ber to jako upozornění :hug:
já nedávno Honzíka chytla pod hlavou těsně před dopadem na hranu betonovýho schodu a to jeho „horolezení“ mně taky nenechá polevit v pozornosti - doufám, že ve zdraví přežijeme oba

Ale ona po nich umí, nahoru i dolů, jenže teď chce chodit jako dospělá a prostě nepočkala na moji ruku. Jinak je schopná si je slézt po zadku, jak jsem ji to učila hned na začátku. Po schodech uměla ještě dřív než chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.5.12 20:38
@Flyingfrog píše:
Ale ona po nich umí, nahoru i dolů, jenže teď chce chodit jako dospělá a prostě nepočkala na moji ruku. Jinak je schopná si je slézt po zadku, jak jsem ji to učila hned na začátku. Po schodech uměla ještě dřív než chodit.

No tak já teda nevím…Jesli mi ten můj troubelín ještě spadne na hlavičku,tak nevím,nevím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
31.5.12 21:11
@Brokianaa píše:
No tak já teda nevím…Jesli mi ten můj troubelín ještě spadne na hlavičku,tak nevím,nevím :lol: :lol: :lol:

Tak se mu evidentně nestane nic, jako té mojí. :-)
Dneska jsem teda na ní objevila modřinu na zádech a pak na hlavě, obě malé.
Každopádně zábrana i dolů je objednaná a do týdne bude a holka holt bude řičet dole jak přejetá, když já půjdu pro nějakou kravinu (typu oblečení, zapomenutý mobil, plína apod.) nahoru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.5.12 22:22

No a nebo se naučí ji otevírat a bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
1.6.12 12:31

Ahoj,
s dovolením se vetřu . Poradí někdo, jak mám poskládat zavazovačky na novorozence (momentálně 14 dní, necelých 3 kg)? Starší je nosil, ale až tak od roka, tak to bylo trochu něco jinýho … někde na netu jsem viděla fotonávod s miminkem Julinkou, ale nemůžu ho najít …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí