Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
28.5.12 11:45
@zelazuzu píše:
už teď si nějak nemůžu představit, co budu dělat, až mi odroste i mladší prcek plínám a já je nebudu mít na kom testovat :roll: ..Asi pak prodám e-shop, bo se jinak zblázním :mrgreen: ..Ha, ha a to se ten druhý prcek ještě nenarodil..

Pořídíš další a další a další :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
28.5.12 11:46

Dneska cestou z obchodu jsem si vzpomněla na tu debatu o „párečku“ co tu před nějakou dobou proběhla. Potkali jsme totiž jednu paní, co nás zná od vidění, a ta ještě nevěděla, co máme za druhé dítě. Když jsem jí řekla, že je to kluk tak reakce: „ZASE kluk? Tak třetí už by mohla být holčička, ne?“ Tak jsem řekla, že holka bude až 4. (Manžel je ze 3 synů a má 3 bratrance)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.5.12 12:05
@PetkaK píše:
Pořídíš další a další a další :mrgreen:

No nevím Peti jak by jsme se pak s těma děckama vešli do toho bytu v Otrokovicích :mrgreen: …Dost možná tam skončíme, tak se těš :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 12:06
@careynka píše:
tak poridte druhyho testovace :-)

uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
28.5.12 12:09
@zelazuzu píše:
No nevím Peti jak by jsme se pak s těma děckama vešli do toho bytu v Otrokovicích :mrgreen: …Dost možná tam skončíme, tak se těš :P :P :P

Jo a kde budeš mít sklad :) na balkóně? :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
28.5.12 12:12

@pomeranca Jojo, taky už jsem to zaslechla že máme další holku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
19494
28.5.12 12:30
@Anielkha píše:
uvidime ;)

Jeeee :-D :-D prvni rok nemusis nic kupovat, vsechno budes mit po Viktorce :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 12:31
@careynka píše:
Jeeee :-D :-D prvni rok nemusis nic kupovat, vsechno budes mit po Viktorce :-D :dance:

To ja nevydrzim, uz ted mam seznam, co chci na druhyho prcka ;))) ale uz jsem se domlouvala i v praci.. ;) vypada to, ze to neni problem. :D

• Citovat
  • Upravit
19494
28.5.12 12:32
@Anielkha píše:
To ja nevydrzim, uz ted mam seznam, co chci na druhyho prcka ;))) ale uz jsem se domlouvala i v praci.. ;) vypada to, ze to neni problem. :D

no tak bomba… tak muzeme pak vozit spolu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 12:34
@careynka píše:
no tak bomba… tak muzeme pak vozit spolu :-D :-D

treba nam to nepujde ;))) uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
19494
28.5.12 12:38
@Anielkha píše:
treba nam to nepujde ;))) uvidime ;)

proc by to neslo, prosim te :-) podivej se, jak to jde nam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 12:39
@careynka píše:
proc by to neslo, prosim te :-) podivej se, jak to jde nam :-D

jenze mne je o par let vic ;) ja se na to nejak extra neupinam, nechavam tomu volny prubeh ;) ale je pravda, ze musim ted nebo uz to nebude nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit
14105
28.5.12 12:39
@pomeranca píše:
Dneska cestou z obchodu jsem si vzpomněla na tu debatu o „párečku“ co tu před nějakou dobou proběhla. Potkali jsme totiž jednu paní, co nás zná od vidění, a ta ještě nevěděla, co máme za druhé dítě. Když jsem jí řekla, že je to kluk tak reakce: „ZASE kluk? Tak třetí už by mohla být holčička, ne?“ Tak jsem řekla, že holka bude až 4. (Manžel je ze 3 synů a má 3 bratrance)
@PetkaK píše:
@pomeranca Jojo, taky už jsem to zaslechla že máme další holku. :roll:

A že to těm lidem za to stojí, vůbec pustit přes hubu takový kec! :zed:

Jinak já bych druhou holku brala, ale samozřejmě když to bude kluk, budu taky ráda. Ale ať to bude co to bude, tak se stejně dozvím buď něco o párečku nebo tak příště. Lidi si pokoj nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
28.5.12 12:40
@zelazuzu píše:
No já jeden kus mám :mrgreen: , ale patentkovou..
Hele já nenašeptávám :P :P ..říkám všechno na přímo :D .

Ty si ze me ted utahujes, ze jo 8o . Rekni, ze to neni pravda :cert: A ze je treba moc mala, nebo tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
28.5.12 12:40
@Brunifid píše:
Tebe ta mánie ještě neopustila?
Co malá začala kloudně chodit a udělalo se hezky, tak mám novou. Oblečení. :mrgreen:

A tak už to není mánie, když prošvihnu nové vzory, tak se nekácím jako před rokem. :-) Jen se mi některé líbí a docela bych je brala.

Oblečení u mě nehrozí, jsem děsná i na svoje, natož na holky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure