Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
28.5.12 12:41
@Anielkha píše:
jenze mne je o par let vic ;) ja se na to nejak extra neupinam, nechavam tomu volny prubeh ;) ale je pravda, ze musim ted nebo uz to nebude nikdy ;)

prej o par…asi o dva, ze? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 12:47
@careynka píše:
prej o par…asi o dva, ze? :-D

to dost pridej holka.. letos uz mam kulatiny ;)

• Citovat
  • Upravit
3780
28.5.12 12:52
@Anielkha píše:
jenze mne je o par let vic ;) ja se na to nejak extra neupinam, nechavam tomu volny prubeh ;) ale je pravda, ze musim ted nebo uz to nebude nikdy ;)

mně je 41, Honzík (2r.) nám trval skoro rok a Anička(4 m.) je na první ostrý pokus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.5.12 12:53
@Flyingfrog píše:
Oblečení u mě nehrozí, jsem děsná i na svoje, natož na holky. :-)

Já jsem na svoje taky vidlák. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Any11
28.5.12 12:55
@analoja píše:
mně je 41, Honzík (2r.) nám trval skoro rok a Anička(4 m.) je na první ostrý pokus ;)
:potlesk: :potlesk: Ja doufam, ze to pujde, ale proste to nejak nechci zakriknout. Prvni byla taky asi napodruhe, ale proste klepy klep :)
  • Citovat
  • Upravit
14106
28.5.12 12:57
@Brunifid píše:
Já jsem na svoje taky vidlák. :oops:

Jako já bych klidně na sebe nebyla vidlák (hezky řečeno), ale neumím vybrat dva cizorodé kusy a sladit. :-)

Plus mi přijde, že na moje dítě stejně nedělají pěkné věci (teda kalhoty, abych byla přesná, nenarvu jí nic na zadek). :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.5.12 13:10

Já na Honzíkovi nejradši džínový lacláče - kraťásky i dlouhý - plína se v pohodě vejde a střídám jen trička, košile, … a pro Andulku šatičky - když je teplo, tak naboso a jinak punčocháčky -ty se na plínu taky natáhnou - a pak mám v plánu ještě několikery dlouhý vlňáčky.
K džínům se podle mně hodí všecko a u šatiček člověk taky nemusí vymýšlet kombinace -jinak se dvěma prďolama jsem ráda, že nás obleču přiměřeně počasí - už takhle je vypravování dost náročný :mrgreen:
Pro sebe oblečení vybírám tak, aby se v tom dalo kojit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.5.12 13:10
@Anielkha píše:
Nejhorsi kombinace je kdyz nekdo ulitava na obleceni i na plinach… :roll: :roll: :roll: a to ani nemluvim o obleceni z obchodu, ale proste zboznuju originalni site obleceni.. treba od Caramilly nebo od fram… nebo na fleru je toho hromady. iiiik :,( :,( :,( :lol:

Já si naštěstí ušiju sama, ale zas mám nasysleno děsně moc látek, to taky dost leze do peněz… Mám toho plnou skříň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
28.5.12 13:31
@analoja píše:
Já na Honzíkovi nejradši džínový lacláče - kraťásky i dlouhý - plína se v pohodě vejde a střídám jen trička, košile, … a pro Andulku šatičky - když je teplo, tak naboso a jinak punčocháčky -ty se na plínu taky natáhnou - a pak mám v plánu ještě několikery dlouhý vlňáčky.
K džínům se podle mně hodí všecko a u šatiček člověk taky nemusí vymýšlet kombinace -jinak se dvěma prďolama jsem ráda, že nás obleču přiměřeně počasí - už takhle je vypravování dost náročný :mrgreen:
Pro sebe oblečení vybírám tak, aby se v tom dalo kojit ;)

No mně teda nepřijde, že všechny punčošky se na plínu vejdou. Mám dvoje od Treponu a za ty jsem ráda, nemají tu příšernou gumu v pase, ale ostatní ano a já to prostě nedokážu dítěti dát, když vidím, jak to „pruží“.
A vlastně na léto žádné punčošky pro ni stejně nemám. Ale musím koupit, bílé na svatbu.

ivuško: Umět šít, to závidím. :-) Já leda tak knoflík umím přišít a díru v oblečení zašít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.12 13:33
@ivuska.h píše:
Já si naštěstí ušiju sama, ale zas mám nasysleno děsně moc látek, to taky dost leze do peněz… Mám toho plnou skříň :lol:

Ja mam doma taky latky, neco obcas zvladnu, ale do tech lepsich latek mam strach strihnout ;)))

• Citovat
  • Upravit
13376
28.5.12 13:47
@Anielkha píše:
Nejhorsi kombinace je kdyz nekdo ulitava na obleceni i na plinach… :roll: :roll: :roll: a to ani nemluvim o obleceni z obchodu, ale proste zboznuju originalni site obleceni.. treba od Caramilly nebo od fram… nebo na fleru je toho hromady. iiiik :,( :,( :,( :lol:

Přesně tohle jsem chtěla napsat:)))Ale já už teda nemám čas sjíždět ještě fler :lol: :lol:,tak objednávám next a george atd…ale už jsem taky na fler koukala a teda..asi bych musela peníze snášet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.5.12 13:48
@Flyingfrog píše:
No mně teda nepřijde, že všechny punčošky se na plínu vejdou. Mám dvoje od Treponu a za ty jsem ráda, nemají tu příšernou gumu v pase, ale ostatní ano a já to prostě nedokážu dítěti dát, když vidím, jak to „pruží“.
A vlastně na léto žádné punčošky pro ni stejně nemám. Ale musím koupit, bílé na svatbu.ivuško: Umět šít, to závidím. :-) Já leda tak knoflík umím přišít a díru v oblečení zašít.

Však to by ses naučila, já než jsem začala, tak jsem taky nic neuměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.5.12 13:51

Ivi,týden přemýšlím,jak se naučit šít :P :P Ani ten stroj nemám…a to potřebuju notebook..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.5.12 13:52

Mně zas přijde, že není problém sehnat oblečení na látkovou plínu :nevim: Ani kalhoty (pláťáky, rifle, kraťasy), ani nic dalšího.

• Citovat
  • Upravit
Any11
28.5.12 13:54
@macinka85 píše:
Přesně tohle jsem chtěla napsat:)))Ale já už teda nemám čas sjíždět ještě fler :lol: :lol:,tak objednávám next a george atd…ale už jsem taky na fler koukala a teda..asi bych musela peníze snášet :,(

to jsme dve ;))) potrebuju vyhrat ve sportce ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí