Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Anielkha píše:
jenze mne je o par let vicja se na to nejak extra neupinam, nechavam tomu volny prubeh
ale je pravda, ze musim ted nebo uz to nebude nikdy
prej o par…asi o dva, ze? ![]()
@careynka píše:
prej o par…asi o dva, ze?
to dost pridej holka.. letos uz mam kulatiny ![]()
@Anielkha píše:
jenze mne je o par let vicja se na to nejak extra neupinam, nechavam tomu volny prubeh
ale je pravda, ze musim ted nebo uz to nebude nikdy
mně je 41, Honzík (2r.) nám trval skoro rok a Anička(4 m.) je na první ostrý pokus ![]()
@Flyingfrog píše:
Oblečení u mě nehrozí, jsem děsná i na svoje, natož na holky.
Já jsem na svoje taky vidlák. ![]()
@analoja píše:
mně je 41, Honzík (2r.) nám trval skoro rok a Anička(4 m.) je na první ostrý pokus
@Brunifid píše:
Já jsem na svoje taky vidlák.
Jako já bych klidně na sebe nebyla vidlák (hezky řečeno), ale neumím vybrat dva cizorodé kusy a sladit. ![]()
Plus mi přijde, že na moje dítě stejně nedělají pěkné věci (teda kalhoty, abych byla přesná, nenarvu jí nic na zadek). ![]()
Já na Honzíkovi nejradši džínový lacláče - kraťásky i dlouhý - plína se v pohodě vejde a střídám jen trička, košile, … a pro Andulku šatičky - když je teplo, tak naboso a jinak punčocháčky -ty se na plínu taky natáhnou - a pak mám v plánu ještě několikery dlouhý vlňáčky.
K džínům se podle mně hodí všecko a u šatiček člověk taky nemusí vymýšlet kombinace -jinak se dvěma prďolama jsem ráda, že nás obleču přiměřeně počasí - už takhle je vypravování dost náročný ![]()
Pro sebe oblečení vybírám tak, aby se v tom dalo kojit ![]()
@Anielkha píše:
Nejhorsi kombinace je kdyz nekdo ulitava na obleceni i na plinach…![]()
![]()
a to ani nemluvim o obleceni z obchodu, ale proste zboznuju originalni site obleceni.. treba od Caramilly nebo od fram… nebo na fleru je toho hromady. iiiik
![]()
![]()
![]()
Já si naštěstí ušiju sama, ale zas mám nasysleno děsně moc látek, to taky dost leze do peněz… Mám toho plnou skříň ![]()
@analoja píše:
Já na Honzíkovi nejradši džínový lacláče - kraťásky i dlouhý - plína se v pohodě vejde a střídám jen trička, košile, … a pro Andulku šatičky - když je teplo, tak naboso a jinak punčocháčky -ty se na plínu taky natáhnou - a pak mám v plánu ještě několikery dlouhý vlňáčky.
K džínům se podle mně hodí všecko a u šatiček člověk taky nemusí vymýšlet kombinace -jinak se dvěma prďolama jsem ráda, že nás obleču přiměřeně počasí - už takhle je vypravování dost náročný
Pro sebe oblečení vybírám tak, aby se v tom dalo kojit
No mně teda nepřijde, že všechny punčošky se na plínu vejdou. Mám dvoje od Treponu a za ty jsem ráda, nemají tu příšernou gumu v pase, ale ostatní ano a já to prostě nedokážu dítěti dát, když vidím, jak to „pruží“.
A vlastně na léto žádné punčošky pro ni stejně nemám. Ale musím koupit, bílé na svatbu.
ivuško: Umět šít, to závidím.
Já leda tak knoflík umím přišít a díru v oblečení zašít.
@ivuska.h píše:
Já si naštěstí ušiju sama, ale zas mám nasysleno děsně moc látek, to taky dost leze do peněz… Mám toho plnou skříň
Ja mam doma taky latky, neco obcas zvladnu, ale do tech lepsich latek mam strach strihnout ![]()
@Anielkha píše:
Nejhorsi kombinace je kdyz nekdo ulitava na obleceni i na plinach…![]()
![]()
a to ani nemluvim o obleceni z obchodu, ale proste zboznuju originalni site obleceni.. treba od Caramilly nebo od fram… nebo na fleru je toho hromady. iiiik
![]()
![]()
![]()
Přesně tohle jsem chtěla napsat:)))Ale já už teda nemám čas sjíždět ještě fler
,tak objednávám next a george atd…ale už jsem taky na fler koukala a teda..asi bych musela peníze snášet ![]()
@Flyingfrog píše:
No mně teda nepřijde, že všechny punčošky se na plínu vejdou. Mám dvoje od Treponu a za ty jsem ráda, nemají tu příšernou gumu v pase, ale ostatní ano a já to prostě nedokážu dítěti dát, když vidím, jak to „pruží“.
A vlastně na léto žádné punčošky pro ni stejně nemám. Ale musím koupit, bílé na svatbu.ivuško: Umět šít, to závidím.Já leda tak knoflík umím přišít a díru v oblečení zašít.
Však to by ses naučila, já než jsem začala, tak jsem taky nic neuměla ![]()
Ivi,týden přemýšlím,jak se naučit šít
Ani ten stroj nemám…a to potřebuju notebook..
Mně zas přijde, že není problém sehnat oblečení na látkovou plínu
Ani kalhoty (pláťáky, rifle, kraťasy), ani nic dalšího.
@macinka85 píše:
Přesně tohle jsem chtěla napsat:)))Ale já už teda nemám čas sjíždět ještě fler![]()
,tak objednávám next a george atd…ale už jsem taky na fler koukala a teda..asi bych musela peníze snášet
to jsme dve
potrebuju vyhrat ve sportce ![]()