Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
3.6.12 20:45

Peru v Ecoveru, protože sliz mi příšerně ucpával pračku. :-(

Jinak já byla na křtu s dítětem v kostele, moc se jí tam líbilo, samá svíčka, že jo. :-) Do toho ticha si tam říkala básničky. Ještě v červenci svatba a pak doufám, že už nebudu muset. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
3.6.12 21:10
@Flyingfrog píše:
Peru v Ecoveru, protože sliz mi příšerně ucpával pračku. :-(Jinak já byla na křtu s dítětem v kostele, moc se jí tam líbilo, samá svíčka, že jo. :-) Do toho ticha si tam říkala básničky. Ještě v červenci svatba a pak doufám, že už nebudu muset. :-)

V Červenci svatba?? Tvoje :-)??

No pak tam půjdeš přece s druhým děckem na křtiny ne :lol: :lol: :lol: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
4.6.12 11:35
@zelazuzu píše:
V Červenci svatba?? Tvoje :-)??No pak tam půjdeš přece s druhým děckem na křtiny ne :lol: :lol: :lol: ???

Nene, já vdaná jsem. :-) Tohle bude svatba manželova bratrance a Stela křtěná není, to jsme byli na křtu neteře, manžel šel za kmotra. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.6.12 11:39

My chodíme v zimě do jedné farnosti v Ostravě a tam je spousta dětí. U nás je to horší, tam děti moc nebývají, ale nikdy nám nikdo nic neřekl. Spíše každý říká, že je fajn, když tam jdou děti slyšet.
Teď nás čekají křtiny malého, tak jsem zvědavá jak Amálka vydrží být v klidu.

Já peru v persilu sensitiv. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
4.6.12 16:04

Já prala v Persilu sensitiv, teď v Lovele (prášek) no a párkrát jsem teď skusila tekutý Dreft a zdá se mi, že jsou v tom plínky nějaký měkčí. Jinak ten Persil mi přišel lepší než Lovela a navíc mi i voní.
Jinak vždycky dávám máchání navíc - to ale dělám u každýho prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.6.12 16:11

No ono já dávám dreft na barevné prádlo - je opravdu takové měkkčí,ale pokud jsem dobře četla,tak je v něm něco jako aviváž - tak aby to nesnižovalo savost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
4.6.12 16:57

@Brokianaa á, sakra, jdu mrknout na složení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.6.12 20:44

Dreft??? Bože větší smrad neznám!! Holky to vám nevadí jak strašně silně to „voní“? Já to jednou koupila a myslela jsem že to ani nedopoužívám :poblion: …Já jsem právě myslela že to snad ani nikdo nemůže kupovtat…No asi mám nějaký divný čuch narušený těma neparfémovanýma práškama - ale třeba Persil Sensitive mi voní..ten je jemný, ale ten dreft…Brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.6.12 22:08

Dávám malé množství a nesmrdí mi…a to jsem na vůně fest háklivá. Třeba denk mit z dm teda „smrdí“ mnohem víc… Já je střídám,protože nemůžu mít jednu vůni dlouho,tak peru týden v tom, týden v tom :lol: Aviváže zas nepoužívám vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.6.12 22:18

Persil senzitiv…že je určen pro citlivou pleť :mrgreen: :mrgreen: Já teda v zápalu ekologie :mrgreen: nakoupila mýdlové ořechy…a visí mi jich 3/4 látkového pytlíku v koupelně…občas se muž potutelně zasměje…kdy je vypoužíváš? :mrgreen: Leda tak na jeho monterky :mrgreen: Tak hnusně zaprané pleny jsem z ničeho jiného neměla :zed: Ještě když jsem k nim přidávala sůl na skvrny z DMka, tak to šlo. Takže my jsme skončili u chemické bělosti Persilu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
4.6.12 22:48

Holky,nepouzibte nekdo zabku? http://www.prozk.cz/…g-12874.html , jestli ano,kde ji prosim kupujete? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.6.12 00:50

@joanee nepoužívám, máme měkkou vodu, ale pohlídla bych se v nějaké takové té klasické drogerii, možná i Teta by to mohla mít.

No, mi ten Dreft voní, ale jak dám máchání navíc, tak to skoro necítím - cítím to z věcí, které peru v ruce a méně je vymáchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
5.6.12 10:02

@joanee drogerie teta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.6.12 10:14
@joanee píše:
Holky,nepouzibte nekdo zabku? http://www.prozk.cz/…g-12874.html , jestli ano,kde ji prosim kupujete? :mavam:

Mam ji z drogerie Martina

• Citovat
  • Upravit
3905
5.6.12 10:18

Dekuji,zajdu do tety ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat