Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
7.6.12 14:11

Vermi, ze tmavy podlahy se neuklizis pozehnane :| Kdyz vyberes nejaky „lichotivy“ vzorek-ne jen homogenni odstin, tak mas vyhrano a provozni spina na tom videt hned nebude. Fakt jsou ty dlazdice tmave, ja jsem za svetlou podlahu :D
Ale koupat se tam budes ty, to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.6.12 10:09

Ahojky, holky a co tohle? To se teda docela líbí i mě… Manžel to teda ještě neviděl - je v práci. Ta barva asi nejvíc odpovídá na tom prvním nebo druhém obrázku… I když úplně věrohodně to vyfotit nejde… Ale jsou v tom takové stříbrné kousíčky,které ladí s tím lesklým na kachlích a i nožky a úchytky na skříňkách budou stříbrné… Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.6.12 11:05

Tady je ještě ta světlejší…aky o nevypadá špatně,Ale v té tmavší je to odstín hnědé který je v té kachličce,ale ta svělá béžová jiná než béžová na kachlích a ani není obsažena v té tmavě hnědé kachli…Jestli chápete jak to myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
8.6.12 12:20
@Brokianaa píše:
Ahojky, holky a co tohle? To se teda docela líbí i mě… Manžel to teda ještě neviděl - je v práci. Ta barva asi nejvíc odpovídá na tom prvním nebo druhém obrázku… I když úplně věrohodně to vyfotit nejde… Ale jsou v tom takové stříbrné kousíčky,které ladí s tím lesklým na kachlích a i nožky a úchytky na skříňkách budou stříbrné… Co myslíte?

Vypadá to dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.6.12 12:38

@Flyingfrog dík :hug: Teď ještě aby se to líbilo i chlopkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
8.6.12 12:39
@Brokianaa píše:
@Flyingfrog dík :hug: Teď ještě aby se to líbilo i chlopkovi…

No bych mu řekla, že jelikož to stejně budu ve většině případů uklízet já, tak chci aspoň koukat na něco, co se líbí mně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.6.12 12:41

No já furt rozhoduju mezi ou světlou a tmavou a tak mu řeknu,že teda přistoupím na tu tmavou - kdyby něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
8.6.12 13:27

Ahoj holky, jsem tu ode dneška nová, ikdyž si mimino čtu už dlouho. Nevím, kam se co píše a jak to tu chodí, takže tohle je malý test :-). Potřebovala bych poradit, prosím. Používám na skoro 7měsíční dítko popolini, nyní jsem dokoupila plenky Sketch. Jsou krásně barevné, každá je z jiného materiálu (koupeno na aukru jako testovací balíčky). A teď jak s praním… na štítku je napsáno 40, na papíře 40-60. Můžu je prát dohromady s popkama na 60? Malá má po příkrmech už tužší stoličku, takže bobek vyhodím a vyperu v ruce téměř do čista. Peru v persilu expert, fleky nezůstávají. Bojím se, by se mi nějak neobarvily. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.6.12 22:37

Brokiano tak ta tmava je dobra :palec: pokud teda mluvis o te na prvnich fotkach :mrgreen: na tech druhych tu svetlou neee, ta tam nema zadny odstin z tech co uz mate pouzity v koupelne :think: jinak jak je tam o vanu oprana ta drevena tmava co jsem vcera rikala neee, tak dnes mi prijde ze by uz i sla :mrgreen: ted jde videt totiz ze mas docela dost svetle kolem vany. Nicmene pokud manzel rekne ze ta tva tmava jo,tak do ni klidne jdi :palec: doufam ze nas neukamenujes az bude hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.6.12 22:39

Marrcelko ja peru/prala vsechny pleny na 60 a nikdy jsem ani nekoukala na cedulky ;) 40 stupnu je pro me voda studena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.6.12 09:31

No tak můj úžasný manžel to prostě nechce - je to prý hnusné :cert: :cert: :cert: Tak jsem tam kde jsem byla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
9.6.12 10:07
@Brokianaa píše:
No tak můj úžasný manžel to prostě nechce - je to prý hnusné :cert: :cert: :cert: Tak jsem tam kde jsem byla :zed:

tak bych mu rekla, at si to vybere sam a hotovo…proc vlastne nedate kachle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
9.6.12 12:21
@Brokianaa píše:
No tak můj úžasný manžel to prostě nechce - je to prý hnusné :cert: :cert: :cert: Tak jsem tam kde jsem byla :zed:

Bych mu to hodila na hlavu. Ehm, jen takový trapný dotaz, proč jste vlastně dělali tmavou koupelnu a neměli k tomu rovnou podlahu? Nebo jsem něco přehlídla?

@marrcellka píše:
Ahoj holky, jsem tu ode dneška nová, ikdyž si mimino čtu už dlouho. Nevím, kam se co píše a jak to tu chodí, takže tohle je malý test :-). Potřebovala bych poradit, prosím. Používám na skoro 7měsíční dítko popolini, nyní jsem dokoupila plenky Sketch. Jsou krásně barevné, každá je z jiného materiálu (koupeno na aukru jako testovací balíčky). A teď jak s praním… na štítku je napsáno 40, na papíře 40-60. Můžu je prát dohromady s popkama na 60? Malá má po příkrmech už tužší stoličku, takže bobek vyhodím a vyperu v ruce téměř do čista. Peru v persilu expert, fleky nezůstávají. Bojím se, by se mi nějak neobarvily. Děkuji

Nemám zkušenost se sketch, ale taky peru všechny plíny na 60, barevné i bílé dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.6.12 20:44

Je to v podkroví,které bylo původně jako půda,tudíž je tam jen dřevěná podlaha,na tom OSB desky a prostě to i tak trošku pracuje a kachle by mohly popraskat… Tak proto lino. Jako nám bylo od začátku jasné,že to bude boj…Ale já se tak navnadila,že se mi tohle i líbilo,tak jsem si říkala,ha…super,vybráno… a tak se to zas odsouvá,zas budem chodit někde jak magoři a vybírat :roll:
A zas nechci něco co se mu nebude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.6.12 08:49

@Brokianaa Hele chlap tvrdí, že u dřevostaveb taky není pravidlem, že je v podlahách vždycky beton a dlažba se tam v pohodě dává a nic to nedělá.
V rozích místnosti, kde bude vlhko (koupelna) je to potřeba odizolovat tekutou lepenkou a mezi zeď a podlahu musí pod tu tekutou lepenku přijít - a teď si vzpomenout jak se to jmenuje - prostě cosi proti vlhkosti.
Jestli je ten barák celkově zděný, tak ani tolik pracovat nebude jako celá dřevostavba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí