Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
7.6.12 10:42

Broki vyberte lino ktere jde k tem svetlym kachlim ;) ta tmava podlaha je teda des :? Kdybych si tam mela vlezt a dat relax,tak dostanu depku jako hrom :nevim: rozhodne premluv muze na svetle lino :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 10:47

No tak to zas oponuju :lol: - nedostala bys,protože pokud by sis tam večer lehla do vany,tak z okna by ses dívala na hvězdy a na šikmině jsou diodky taky jako hvězdičky - romantika :lol: :lol: :lol: ale to nesouvisí s linem :lol:
Já uvidím - nemůžu říct,že by se mi to nějak výrazně nelíbilo,ale ani,že bych byla nadšená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 10:48

Ale děkuji za názory :kytka: Koupelnu dělám poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.6.12 11:51

broki: já bych taky dala světlou podlahu. ta hnědá se mi tam nelíbí, je to moc odstínů a vzorů hnědé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
7.6.12 12:16

Broki: Já bych klidně tmavou podlahu dala, ale fakt neseženete alespoň takové lino, co vypadá jako kachličky? Tohle je příšerně členité. Jinak do světlé koupelny bych se tmavých barev fakt nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.6.12 12:39
@Mirii píše:
Kdybych si tam mela vlezt a dat relax,tak dostanu depku jako hrom :nevim:

Tohle říct tomu mýmu, tak tam dá černý, abych se neválela ve vaně a něco dělala :twisted:
Teda já se ve vaně neválím ani tak, nějak mě to nebaví, a to máme podlahu světlou :lol:

• Citovat
  • Upravit
5502
7.6.12 13:00
@Brunifid píše:
Tohle říct tomu mýmu, tak tam dá černý, abych se neválela ve vaně a něco dělala :twisted:
Teda já se ve vaně neválím ani tak, nějak mě to nebaví, a to máme podlahu světlou :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aby to nevypadalo - já totiž ve vaně vydržím tak max. 15 minut…
No je to dost problém sehnat lino v kachličkách - a když už tak spíš takové kuchyňské a s šedou spárovačkou - což my máme bílou… Bavili jsme se předtím i s podlahářem jak byl u našich - ti maji v kuchyni lino kachle - ale právě takové retro… A i on říkal,že teď chtějí všichni dřevo a kachle jsou problém… :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
7.6.12 13:12

No a nepůjde teda vybrat světlé lino s menší členitostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 13:20
@Flyingfrog píše:
No a nepůjde teda vybrat světlé lino s menší členitostí?

Z těch co jsem viděla tak byl buď mramor - ale takový hodně divný - nevím jak popsat-ten by se nehodil už vůbec. A pak jakoby marmoleum,ale tom modré skvrnky ať se jednalo o jakýkoliv odstín :roll: No uvidím co zítra přiveze… Doufám,že nevezme jen ty „bambusy“ ale i něco jiného… Řeším to přes chlapa,tak doufám,že mě poslech a řekl mu ať toho přiveze víc a že ten podlahář nezapomene :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
7.6.12 13:22
@Brokianaa píše:
Z těch co jsem viděla tak byl buď mramor - ale takový hodně divný - nevím jak popsat-ten by se nehodil už vůbec. A pak jakoby marmoleum,ale tom modré skvrnky ať se jednalo o jakýkoliv odstín :roll: No uvidím co zítra přiveze… Doufám,že nevezme jen ty „bambusy“ ale i něco jiného… Řeším to přes chlapa,tak doufám,že mě poslech a řekl mu ať toho přiveze víc a že ten podlahář nezapomene :zed:

To by chtělo fakt víc vzorků. Zrovna marmoleum jich má kvanta. Zkus třeba omrknout weby a pak klidně podlaháři ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.6.12 13:28

Broki nahaz nam pak sem fotky,treba nam neco bude lahodit oku vic :kytka: ;) My mame v Oraze celou koupelnu tmave zelenou s bilyma dekorackama( mozna kremovyma ) a vypada to perfektne,ale tady z te tve fotky mi to k sobe nesedi :nevim: kombinuj a uvidis :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
7.6.12 13:33

Broki: Tady jsou marmolea v nádherných temných barvách. Bych ukázala podlahářovi, ať pěkně přiveze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 13:53

Dík :kytka: Mi už z toho vážně hrabe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.6.12 13:56
@Brokianaa píše:
Holky, prosím o názor :lol: Sháníme lino do koupelny.kachličky tam nejdou - je to dřevěná podlaha - původně půda. Žádný vzor kachliček k těm našim prostě nešel :roll: Tak jsme vzali jeden vzorek malých dřevěných destiček. Chtěla bych vědět názor ostatních - není divné mít v koupelně „dřevěnou“ podlahu a hodí se to ke kachlím? Ta deska co je u toho je část koupelnového nábytku… Moooooc děkuji za názor ;)P.s. kachličky ještě nejsou úplně umyté - má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí :lol:

Podle me to k sobe jde, jen by to zbytecne kazilo vyraznost jednoho jak druheho-bylo by to desne tmave :| Ja bych sla do svetle podlahy-to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.6.12 14:06

@Brokianaa
mně to docela ladí na těch prvních dvou fotkách - na té třetí už tolik ne - otázka je, co je reálná barva, pak se mi líbí docela i ta světlá barva betonu, či co to je - ale - mám v koupelně světlý kachlíky na zemi a je na tom vidět každý vlas - tož tak si vyber ;) z praktickýho hlediska bych asi šla do tý tmavý, depka, nedepka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure