Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Broki vyberte lino ktere jde k tem svetlym kachlim
ta tmava podlaha je teda des
Kdybych si tam mela vlezt a dat relax,tak dostanu depku jako hrom
rozhodne premluv muze na svetle lino ![]()
No tak to zas oponuju
- nedostala bys,protože pokud by sis tam večer lehla do vany,tak z okna by ses dívala na hvězdy a na šikmině jsou diodky taky jako hvězdičky - romantika
ale to nesouvisí s linem ![]()
Já uvidím - nemůžu říct,že by se mi to nějak výrazně nelíbilo,ale ani,že bych byla nadšená ![]()
broki: já bych taky dala světlou podlahu. ta hnědá se mi tam nelíbí, je to moc odstínů a vzorů hnědé
Broki: Já bych klidně tmavou podlahu dala, ale fakt neseženete alespoň takové lino, co vypadá jako kachličky? Tohle je příšerně členité. Jinak do světlé koupelny bych se tmavých barev fakt nebála.
@Mirii píše:
Kdybych si tam mela vlezt a dat relax,tak dostanu depku jako hrom
Tohle říct tomu mýmu, tak tam dá černý, abych se neválela ve vaně a něco dělala ![]()
Teda já se ve vaně neválím ani tak, nějak mě to nebaví, a to máme podlahu světlou ![]()
@Brunifid píše:
Tohle říct tomu mýmu, tak tam dá černý, abych se neválela ve vaně a něco dělala
Teda já se ve vaně neválím ani tak, nějak mě to nebaví, a to máme podlahu světlou
@Flyingfrog píše:
No a nepůjde teda vybrat světlé lino s menší členitostí?
Z těch co jsem viděla tak byl buď mramor - ale takový hodně divný - nevím jak popsat-ten by se nehodil už vůbec. A pak jakoby marmoleum,ale tom modré skvrnky ať se jednalo o jakýkoliv odstín
No uvidím co zítra přiveze… Doufám,že nevezme jen ty „bambusy“ ale i něco jiného… Řeším to přes chlapa,tak doufám,že mě poslech a řekl mu ať toho přiveze víc a že ten podlahář nezapomene ![]()
@Brokianaa píše:
Z těch co jsem viděla tak byl buď mramor - ale takový hodně divný - nevím jak popsat-ten by se nehodil už vůbec. A pak jakoby marmoleum,ale tom modré skvrnky ať se jednalo o jakýkoliv odstínNo uvidím co zítra přiveze… Doufám,že nevezme jen ty „bambusy“ ale i něco jiného… Řeším to přes chlapa,tak doufám,že mě poslech a řekl mu ať toho přiveze víc a že ten podlahář nezapomene
To by chtělo fakt víc vzorků. Zrovna marmoleum jich má kvanta. Zkus třeba omrknout weby a pak klidně podlaháři ukázat.
Broki nahaz nam pak sem fotky,treba nam neco bude lahodit oku vic
My mame v Oraze celou koupelnu tmave zelenou s bilyma dekorackama( mozna kremovyma ) a vypada to perfektne,ale tady z te tve fotky mi to k sobe nesedi
kombinuj a uvidis
![]()
Broki: Tady jsou marmolea v nádherných temných barvách. Bych ukázala podlahářovi, ať pěkně přiveze. ![]()
@Brokianaa píše:
Holky, prosím o názorSháníme lino do koupelny.kachličky tam nejdou - je to dřevěná podlaha - původně půda. Žádný vzor kachliček k těm našim prostě nešel
Tak jsme vzali jeden vzorek malých dřevěných destiček. Chtěla bych vědět názor ostatních - není divné mít v koupelně „dřevěnou“ podlahu a hodí se to ke kachlím? Ta deska co je u toho je část koupelnového nábytku… Moooooc děkuji za názor
P.s. kachličky ještě nejsou úplně umyté - má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí
Podle me to k sobe jde, jen by to zbytecne kazilo vyraznost jednoho jak druheho-bylo by to desne tmave
Ja bych sla do svetle podlahy-to nejde?
@Brokianaa
mně to docela ladí na těch prvních dvou fotkách - na té třetí už tolik ne - otázka je, co je reálná barva, pak se mi líbí docela i ta světlá barva betonu, či co to je - ale - mám v koupelně světlý kachlíky na zemi a je na tom vidět každý vlas - tož tak si vyber
z praktickýho hlediska bych asi šla do tý tmavý, depka, nedepka ![]()