Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivuska.h píše:
Spíš protečou kolem noh, ta samotná membrána má vodní sloupec dejme tomu nějakých 10 000 mm, to jen tak neproteče, ale prostě si to najde cestu někde okolo.
Aha.
No včera Stela provedla něco těm novým AIO od tebe a byly komplet mokré i vpředu. ![]()
@Flyingfrog píše:
Aha.No včera Stela provedla něco těm novým AIO od tebe a byly komplet mokré i vpředu.
To je zajímavé, no může být samozřejmě na konkrétním kuse vadný PUL, kdyby se to opakovalo, tak mi je pošli na prohlídnutí.
@ivuska.h píše:
To je zajímavé, no může být samozřejmě na konkrétním kuse vadný PUL, kdyby se to opakovalo, tak mi je pošli na prohlídnutí.
Spíš myslím, že už byla plína nacuclá a já ji pak posadila a ona pustila další nálož. Už jsem tuhle plínu na ni použila a tohle se stalo poprvé.
@Brunifid píše:
Sakra to je nápad! Posadit na nočník u reklamy!
Dneska večer to vyzkouším
No já zkusila posadit jednou u Krtka, kterého miluje a valný význam to nemělo, Krtek se nejlíp sleduje ze stoje. ![]()
@ivuska.h píše:
Stal se zázrak! Ondráš měl ráno suchou plínku, nechal se posadit na nočník a úspěšně se vyčůral
@M-a-j-a píše:![]()
Asi jsou dneska nějaké erupce na slunci, protože jsem přišla s malým od doktorky a hned mi manžel hlásil, že si Amálka sama sundala plínu a šla se vyčůrat!
No asi jak u koho.
U nás v tomhle naprosto žádná změna. ![]()
Amálka je šikula!
@Flyingfrog píše:
No já zkusila posadit jednou u Krtka, kterého miluje a valný význam to nemělo, Krtek se nejlíp sleduje ze stoje.
Alžbětka ale moc dobře ví co po ní chci - protože když přebaluju Danielku a říkám Alžbětce že se pokakala do plínky a že se to nedělá a kaká se na nočník, tak Alžbětka zdvihne ukazováček a řekne dády tytyty, eee tam (a ukáže na nočník). Ale jinak o nočník zájem nejeví.
Já, jak Honzík nemluví, tak nějak nevím jestli a co chápe
jako 100% reaguje na slovo HAMI, ale teď mně překvapil - začal Aničce nosit dudlík - akorát jí ho tedy většinou strká do oka - asi ji považuje za vkládačku ![]()
@PetkaK píše:Taky se u nás líp Krtek sleduje ve stoje, a na nočník kašle.Alžbětka ale moc dobře ví co po ní chci - protože když přebaluju Danielku a říkám Alžbětce že se pokakala do plínky a že se to nedělá a kaká se na nočník, tak Alžbětka zdvihne ukazováček a řekne dády tytyty, eee tam (a ukáže na nočník). Ale jinak o nočník zájem nejeví.
To máme holky naprosto stejné. Stela ještě je schopná si jít na ten nočník sednout a říct „čůám,“ za pět vteřin vstát a nazdar.
Ale je fakt, že zatím to prostě nechávám být, doma sem tam běhá nahatá, tak utřu louži a ona mi řekne „do nočíku“. ![]()
Holky, prosím o názor
Sháníme lino do koupelny.kachličky tam nejdou - je to dřevěná podlaha - původně půda. Žádný vzor kachliček k těm našim prostě nešel
Tak jsme vzali jeden vzorek malých dřevěných destiček. Chtěla bych vědět názor ostatních - není divné mít v koupelně „dřevěnou“ podlahu a hodí se to ke kachlím? Ta deska co je u toho je část koupelnového nábytku… Moooooc děkuji za názor
P.s. kachličky ještě nejsou úplně umyté - má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí ![]()
@Brokianaa píše:
má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí
Však jsem chtěla názor
Ono ze všech možných lín které jsme viděli tak tohle vypadalo snad nejlíp…Akorát ještě jedno by se asi hodilo,ale to jsme si blbci nevzali vzorek
Zítra tu ještě přijede podlahář s nějakými vzorky,ale je to fakt boj… Byli jsme ve třech speciálkách na podlahové krytiny…
@Brokianaa píše:
Holky, prosím o názorSháníme lino do koupelny.kachličky tam nejdou - je to dřevěná podlaha - původně půda. Žádný vzor kachliček k těm našim prostě nešel
Tak jsme vzali jeden vzorek malých dřevěných destiček. Chtěla bych vědět názor ostatních - není divné mít v koupelně „dřevěnou“ podlahu a hodí se to ke kachlím? Ta deska co je u toho je část koupelnového nábytku… Moooooc děkuji za názor
P.s. kachličky ještě nejsou úplně umyté - má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí
No podle mě je to hodně tmavé. Možná by to chtělo nějaké lino v barvě těch světlých kachliček. Nějak mi to prostě k té vaně nesedí
![]()
Já taky chtěla světlé,ale manžel zas chce tmavé,že to bude hezčí… Tím,že je tam to střešní okno,tak ten prostor je světlý a ničemu to nevadí…Já ale prostě furt nevím…Ono v originále jsou k tomu na zem tmavé kachličky v té hnědé
Škoda,že nemáme víc vzorů a nemůžem to porovnat… Doufám,že toho zítra přiveze co nejvíc…
Ono to prostě k tomu se bude víceméně všechno trošku bít - člověk je holt zvyklý,že jsou kachličky i na zemi,my prostě musíme najít kompromis…