Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
6.6.12 13:17
@ivuska.h píše:
Spíš protečou kolem noh, ta samotná membrána má vodní sloupec dejme tomu nějakých 10 000 mm, to jen tak neproteče, ale prostě si to najde cestu někde okolo.

Aha. :-) No včera Stela provedla něco těm novým AIO od tebe a byly komplet mokré i vpředu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.6.12 13:25
@Flyingfrog píše:
Aha. :-) No včera Stela provedla něco těm novým AIO od tebe a byly komplet mokré i vpředu. :-)

To je zajímavé, no může být samozřejmě na konkrétním kuse vadný PUL, kdyby se to opakovalo, tak mi je pošli na prohlídnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.6.12 13:28
@ivuska.h píše:
To je zajímavé, no může být samozřejmě na konkrétním kuse vadný PUL, kdyby se to opakovalo, tak mi je pošli na prohlídnutí.

Spíš myslím, že už byla plína nacuclá a já ji pak posadila a ona pustila další nálož. Už jsem tuhle plínu na ni použila a tohle se stalo poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.6.12 13:29
@Brunifid píše:
Sakra to je nápad! Posadit na nočník u reklamy! :palec:
Dneska večer to vyzkouším :mrgreen:

No já zkusila posadit jednou u Krtka, kterého miluje a valný význam to nemělo, Krtek se nejlíp sleduje ze stoje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.6.12 13:29
@ivuska.h píše:
Stal se zázrak! Ondráš měl ráno suchou plínku, nechal se posadit na nočník a úspěšně se vyčůral 8o
:palec: :palec:
Asi jsou dneska nějaké erupce na slunci, protože jsem přišla s malým od doktorky a hned mi manžel hlásil, že si Amálka sama sundala plínu a šla se vyčůrat! :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.6.12 13:36
@M-a-j-a píše: :palec: :palec:
Asi jsou dneska nějaké erupce na slunci, protože jsem přišla s malým od doktorky a hned mi manžel hlásil, že si Amálka sama sundala plínu a šla se vyčůrat! :-)

No asi jak u koho. :-D U nás v tomhle naprosto žádná změna. :-D

Amálka je šikula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.12 13:49
@Flyingfrog píše:
No já zkusila posadit jednou u Krtka, kterého miluje a valný význam to nemělo, Krtek se nejlíp sleduje ze stoje. :mrgreen:
:pankac: Taky se u nás líp Krtek sleduje ve stoje, a na nočník kašle.

Alžbětka ale moc dobře ví co po ní chci - protože když přebaluju Danielku a říkám Alžbětce že se pokakala do plínky a že se to nedělá a kaká se na nočník, tak Alžbětka zdvihne ukazováček a řekne dády tytyty, eee tam (a ukáže na nočník). Ale jinak o nočník zájem nejeví.

• Citovat
  • Upravit
3780
6.6.12 14:03

Já, jak Honzík nemluví, tak nějak nevím jestli a co chápe :nevim: jako 100% reaguje na slovo HAMI, ale teď mně překvapil - začal Aničce nosit dudlík - akorát jí ho tedy většinou strká do oka - asi ji považuje za vkládačku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.6.12 20:29
@PetkaK píše: :pankac: Taky se u nás líp Krtek sleduje ve stoje, a na nočník kašle.Alžbětka ale moc dobře ví co po ní chci - protože když přebaluju Danielku a říkám Alžbětce že se pokakala do plínky a že se to nedělá a kaká se na nočník, tak Alžbětka zdvihne ukazováček a řekne dády tytyty, eee tam (a ukáže na nočník). Ale jinak o nočník zájem nejeví.

To máme holky naprosto stejné. Stela ještě je schopná si jít na ten nočník sednout a říct „čůám,“ za pět vteřin vstát a nazdar. :-) Ale je fakt, že zatím to prostě nechávám být, doma sem tam běhá nahatá, tak utřu louži a ona mi řekne „do nočíku“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 09:42

Holky, prosím o názor :lol: Sháníme lino do koupelny.kachličky tam nejdou - je to dřevěná podlaha - původně půda. Žádný vzor kachliček k těm našim prostě nešel :roll: Tak jsme vzali jeden vzorek malých dřevěných destiček. Chtěla bych vědět názor ostatních - není divné mít v koupelně „dřevěnou“ podlahu a hodí se to ke kachlím? Ta deska co je u toho je část koupelnového nábytku… Moooooc děkuji za názor ;)P.s. kachličky ještě nejsou úplně umyté - má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.6.12 09:45
@Brokianaa píše:
má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podle mého se to dřevo tluče se stávajícím vzorem kachlí. Vzorem i barevně.
Ale já jsem prd estét, na mne nedej :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5502
7.6.12 10:12

Však jsem chtěla názor :lol: Ono ze všech možných lín které jsme viděli tak tohle vypadalo snad nejlíp…Akorát ještě jedno by se asi hodilo,ale to jsme si blbci nevzali vzorek :roll: Zítra tu ještě přijede podlahář s nějakými vzorky,ale je to fakt boj… Byli jsme ve třech speciálkách na podlahové krytiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.6.12 10:24
@Brokianaa píše:
Holky, prosím o názor :lol: Sháníme lino do koupelny.kachličky tam nejdou - je to dřevěná podlaha - původně půda. Žádný vzor kachliček k těm našim prostě nešel :roll: Tak jsme vzali jeden vzorek malých dřevěných destiček. Chtěla bych vědět názor ostatních - není divné mít v koupelně „dřevěnou“ podlahu a hodí se to ke kachlím? Ta deska co je u toho je část koupelnového nábytku… Moooooc děkuji za názor ;)P.s. kachličky ještě nejsou úplně umyté - má shnilost je větší než vidina zářivých kachlí :lol:

No podle mě je to hodně tmavé. Možná by to chtělo nějaké lino v barvě těch světlých kachliček. Nějak mi to prostě k té vaně nesedí :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 10:30

Já taky chtěla světlé,ale manžel zas chce tmavé,že to bude hezčí… Tím,že je tam to střešní okno,tak ten prostor je světlý a ničemu to nevadí…Já ale prostě furt nevím…Ono v originále jsou k tomu na zem tmavé kachličky v té hnědé :nevim: Škoda,že nemáme víc vzorů a nemůžem to porovnat… Doufám,že toho zítra přiveze co nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.6.12 10:31

Ono to prostě k tomu se bude víceméně všechno trošku bít - člověk je holt zvyklý,že jsou kachličky i na zemi,my prostě musíme najít kompromis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure