Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
12.6.12 21:03
@ŽofkaV. píše:

vlněné svrchňáky se dají i uplést, nebo uháčkovat, pokud umíš, nebo někdo v rodině - to pak máš za cenu vlny ;)
no, a samozřejmě i šít se dá ;)
a s tím motáním - mně se osvědčil na novoška čtverec z pružného froté - na trojůhelník přeložený, do toho čtverec a zapnout snapkou - cenově nenáročné a funkční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
12.6.12 21:05

Na malého mám taky čtverce. Dávám je na obdélník. Do něj vkládačku a na něj flísovou separačku (z nastříhané ikea deky) a na to svrchnáky z anavy AIO (jsou krásně hubené, anavy PUL na nebo svrchnáky z POPin AIO. Do vlňáků dávám čtverec na novosklad s vkládačkou a separačkou. Na noc dávám z pohodlnosti jednorázovku a na cesty jak se mi chce/je příležitost k přebalení. Jinak mám i anavy AIO a kalhotkovku. Ale čtverce zatím vedou. Na vaječinu jsou fakt nejlepší.

Jinak moje rada: moc velkou výbavu si do začátku nekupuj. Nevíš, jaké mimčo se ti narodí - buclaté nebo hubené, malé nebo velké. Mi se narodil dlouhý hubenour a třeba svrchnáky IV od 5kg, které všichni řikali, že budou i na novoše bez problému, ještě ted nedávám, protože je má velké. Nevyhodíš zbytečně peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.6.12 21:11

Žofko: Já mám těch zavazovaček 7. :-) Ale může být určitě asi i méně. Mně jen tohle vyhovovalo, později jsem přešla na čtverce do fleecových svrchňáků, pak do vlňáčku, no a hodně teď mám ráda kalhotkové plíny.

Jinak pěkný návod na skládání na novorozence je zde, já se to podle toho naučila hned a ono to pak získáš do ruky. :-) Na to jsem sem tam dávala buď jen vkládačku, později i další složený čtverec a na to pak ty fleecáky. To zhruba od 4-5 měsíců, musím říct, že už sama přesně nevím. Jen vím, že ty natahovací disany jsem hodně používala přes zimu, holka je měla jako kamaše. :-) Jednu fotku mám i v galerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.6.12 21:25

Já dnes vyvařovala pěkně postaru v hrnci na sporáku zapraný vyaukrovaný čtverce, pak absolvovaly koupel v Bělaminu, a teď je jdu pěkně klasicky vymáchat ve vaně (pračka bude spravená až v pátek) no, docela prokoukly, v původním stavu bych se je styděla pověsit na balkón ;) potřebovaly by ještě sluníčko na ty zbylý fleky, snad se to časem opere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
12.6.12 21:33

@analoja Haha, to jsi měla nafotit a napsat deníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.6.12 21:43
@elfans píše:
@analoja Haha, to jsi měla nafotit a napsat deníček.

no, na nafocení mám nechaných 5 kousků, co byly s dírama, ty jsem ani neprala - aspoň budu vidět rozdíl ;)
jinak paní jsem psala mejla, jsem zvědavá, jestli se ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.6.12 12:07

Careynko: Gratuluju. :kytka: (co člověk nezahlédne v jiné diskuzi… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.6.12 12:09
@Flyingfrog píše:
Careynko: Gratuluju. :kytka: (co člověk nezahlédne v jiné diskuzi… :-))
:-D diky…no jo, my deti neplanuejm, tak nejak k nam chodi samy :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŽofkaV.
15.6.12 09:59

Sketch - aukro

Nemáte zkušenosti s plenkami od firmy Sketch? Je jich na aukru spousta za docela směšné částky až mi to přijde podezřelé.. :think:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
15.6.12 10:07
@ŽofkaV. píše:
Nemáte zkušenosti s plenkami od firmy Sketch? Je jich na aukru spousta za docela směšné částky až mi to přijde podezřelé.. :think:

Nebrat, jsou na nic, protékají, většina ti to tady řekne. Cena odpovídá (ne)kvalitě.

• Citovat
  • Upravit
8651
16.6.12 15:02

Jůla větrá vlňáčko-sukýnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
16.6.12 18:39
@ivuska.h píše:
Jůla větrá vlňáčko-sukýnku.
Úžasná Jůla i sukýnka. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.6.12 18:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
18.6.12 14:15

Ahojky :mavam:
dlouho jsem tu nebyla :) brzo bude u nás plenkování opět aktuální, tak se chci nechat inspirovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
18.6.12 14:16

@Barbulka gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat