Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
25.5.12 15:10

Začínám uvažovat, jestli látkování neškodí zdraví :think: Věšela jsem venku plínky a Šimon šlápl na hlavu Matoušovi (ten ležel na dece na zemi a zrovna byli oba v tom okamžiku v zákrytu za pověšenými plínkami :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.12 15:11
@Brunifid píše:
Jičín. Je nový.

Tak tím se to vysvětluje :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.5.12 17:22
@Brunifid píše:
My dneska byly v parku, paráda! I s osvěžením to bylo :mrgreen:
A o jakých botách do vody je řeč!!! Zrovna o nich přemýšlím.

Se radeji chlubis tady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.5.12 17:27

Wolsey ja se taky dost podivuji jak si tady na emiminu i vsude jinde stezuji maminy jak nestihaji atd,atd .......a ze chlap doma je vzteklej ze nema teplou veceri a tak..docela ho chapu, ja ,yslim ze volneho casu mam dost a kdyz neni doma navareno,tak jen proto ze se mi nechtelo,ale rozhodne ne proto ze bych nemela cas :nevim: kavarny nevyuzivam,chodim plkat tam kde si to uzivaji deti,coz v kavarnach je spis furt nejaka bitka atd… Materska dovolena neni dovolena,ale taky to neni zase tak velka drina :nevim: a jedno dite,zadne dite :lol: paradoxne se zvysujicim se ooctem deti mi to prijde jednodussi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.5.12 17:28
@pomeranca píše:
Začínám uvažovat, jestli látkování neškodí zdraví :think: Věšela jsem venku plínky a Šimon šlápl na hlavu Matoušovi (ten ležel na dece na zemi a zrovna byli oba v tom okamžiku v zákrytu za pověšenými plínkami :roll: )

Smarjaaa, to asi bylo breku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.5.12 17:32
@Mirii píše:
a ze chlap doma je vzteklej ze nema teplou veceri a tak

No mě teď s tím docela chlap nasral, neudělala jsem mu svačinu do práce, a řekl mi to takovým tónem že jsem prostě začala bulet jak malé děcko že nestíhám, že to nezvládám atd. :zed: Já bych chtěla vidět jeho, jak by zvládl dvě děti, přes den se nezastavit a ještě dělat večeři a svačinu.

• Citovat
  • Upravit
14105
25.5.12 17:37
@PetkaK píše:
No mě teď s tím docela chlap nasral, neudělala jsem mu svačinu do práce, a řekl mi to takovým tónem že jsem prostě začala bulet jak malé děcko že nestíhám, že to nezvládám atd. :zed: Já bych chtěla vidět jeho, jak by zvládl dvě děti, přes den se nezastavit a ještě dělat večeři a svačinu.

Ehm, tak tohle mi říct chlap, dostane pěstí. 8o

Mirii: U nás teda teplé večeře nejedou. Nejsme na to zvyklí (ani já ani on). A to chlap nemá pokaždé teplý oběd.
Jinak ad čas, taky mi nepřijde, že bych ho měla málo, tím, jak se dítě pěkně zrežimovalo, vím co kdy a času je (2h po poledni, od 20h večerní)… Uvidím jak se dvěma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.12 17:43
@Mirii píše:
Smarjaaa, to asi bylo breku… :hug:

No naštěstí to nebylo moc, ale dostal na zadek, tak potom řvali oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 18:10
@PetkaK píše:

Peti, delas mu svaciny? 8o

U nas teda vetsinou tepla vecere je, ale spis pro mne.. a kdyz se mi nechce, tak proste neni.

• Citovat
  • Upravit
13376
25.5.12 18:37

Já odmítám vařit teplé večeře a nejsme na to ani zvyklí.
Takže si namažeme každý chleba nebo rohlík a nebo se dělají párky. Manžel si dělává vajíčka-SÁM..on tam potřebuje tunu cibule a čsneku :poblion:

Ještě jíme zbytky od oběda.
Z domu je zvyklý,že se mu na 5.hodinu odpolední nachystalo jídlo na stůl,ale to jsem odbourala už když jsme spolu chodili..popravdě mi to přišlo směšné a dělala jsem si z toho srandu a klepala si na čelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.5.12 19:19
@ivuska.h píše:
To mě by taky odvezli, proto mám mimina u sebe v posteli :lol: Jen přistrčím, natankují, já už mezitím spím, pak když mu začne být zima, tak si zakryju prso a spím dál :lol: Teď Jula vydrží spát tahem od cca půl deváté, kdy ji ukládám, do cca 2 do rána, pak si ji beru k sobě a mám ji tam až do rána. Dýl v tahu zatím nespala nikdy, přes den spí tak po půl hodinách…

Tak to jsi dobrá, to já kojit v leže neumím a hlavně bych se bála, že malého zalehnu. Hynek chodí spát tk kolem půl deváté a na kojení vstává v rozmezí 3:00-5:00, málokdy se stane, že by se vzbudil dříve. Ale Amálka mi spala od měsíce od 20 do 6-7:00. DOdneška spí celou noc. Jen když byla nemocná, tak se budila.
Jinak přes den mi Hynek taky spával po půl hodinách, ale teď pár dní spí kolem oběda i 2hod (snad to nezakřiknu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.5.12 19:20
@PetkaK píše:

Teda to bych do něj neřekla 8o .
M. by si teda tohle nedovolil. Ani když není oběd, tak nenadává. Holt to prostě někdy nestíhám a nebo si místo vařen lehnu s dětma. TO snad musí chlap pochopit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.5.12 19:22
@Anielkha píše:
Peti, delas mu svaciny? 8oU nas teda vetsinou tepla vecere je, ale spis pro mne.. a kdyz se mi nechce, tak proste neni.

Peto to si delas srandu? :-O to bych ho poslala do haje zelenyho a nemel by ani obedy :cert: mne vecer vcera nebylo uplne nejlip a chlap prijel az pozde a nejen, ze nemel veceri, ale dokonce ji udelal i pro me a vyloupal mi jablicko a donesl mi ho do postele 8o za tohle bych mu fakt podekovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.5.12 19:24

Jo svačiny běžně dělám (ne denně, většinou jo, ale dělá si i sám), mi to nevadí je dělat (většinou je udělám hned s večeří a mám klid, je jedno jestli mažu dva chleby nebo 6 chlebů), ale teď mi to přišlo po celém dni kdy jsem v jednom kole (manžel nebyl ani jeden den doma po porodu), takové na pěst no.

Obědy teda neřeším, jeho už vůbec, jí v práci. Takže vařím jen pro nás, a zbytky jsou třeba pro něj na večeři.

• Citovat
  • Upravit
19494
25.5.12 19:27
@PetkaK píše:
Jo svačiny běžně dělám (ne denně, většinou jo, ale dělá si i sám), mi to nevadí je dělat (většinou je udělám hned s večeří a mám klid, je jedno jestli mažu dva chleby nebo 6 chlebů), ale teď mi to přišlo po celém dni kdy jsem v jednom kole (manžel nebyl ani jeden den doma po porodu), takové na pěst no.Obědy teda neřeším, jeho už vůbec, jí v práci. Takže vařím jen pro nás, a zbytky jsou třeba pro něj na večeři.

tak si to tak neber, kazdej mame nekdy den blbec a kazda vime, jaky to je, kdyz se to nakupi az po poklicku a pak prijde nejakej chytrak a prida plaminek pod kotel :twisted: :hug: chlapi jsou proste jenom samci, co nadelas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure