Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Začínám uvažovat, jestli látkování neškodí zdraví
Věšela jsem venku plínky a Šimon šlápl na hlavu Matoušovi (ten ležel na dece na zemi a zrovna byli oba v tom okamžiku v zákrytu za pověšenými plínkami
)
@Brunifid píše:
My dneska byly v parku, paráda! I s osvěžením to bylo
A o jakých botách do vody je řeč!!! Zrovna o nich přemýšlím.
Se radeji chlubis tady
![]()
Wolsey ja se taky dost podivuji jak si tady na emiminu i vsude jinde stezuji maminy jak nestihaji atd,atd .......a ze chlap doma je vzteklej ze nema teplou veceri a tak..docela ho chapu, ja ,yslim ze volneho casu mam dost a kdyz neni doma navareno,tak jen proto ze se mi nechtelo,ale rozhodne ne proto ze bych nemela cas
kavarny nevyuzivam,chodim plkat tam kde si to uzivaji deti,coz v kavarnach je spis furt nejaka bitka atd… Materska dovolena neni dovolena,ale taky to neni zase tak velka drina
a jedno dite,zadne dite
paradoxne se zvysujicim se ooctem deti mi to prijde jednodussi ![]()
@pomeranca píše:
Začínám uvažovat, jestli látkování neškodí zdravíVěšela jsem venku plínky a Šimon šlápl na hlavu Matoušovi (ten ležel na dece na zemi a zrovna byli oba v tom okamžiku v zákrytu za pověšenými plínkami
)
Smarjaaa, to asi bylo breku… ![]()
@Mirii píše:
a ze chlap doma je vzteklej ze nema teplou veceri a tak
No mě teď s tím docela chlap nasral, neudělala jsem mu svačinu do práce, a řekl mi to takovým tónem že jsem prostě začala bulet jak malé děcko že nestíhám, že to nezvládám atd.
Já bych chtěla vidět jeho, jak by zvládl dvě děti, přes den se nezastavit a ještě dělat večeři a svačinu.
@PetkaK píše:
No mě teď s tím docela chlap nasral, neudělala jsem mu svačinu do práce, a řekl mi to takovým tónem že jsem prostě začala bulet jak malé děcko že nestíhám, že to nezvládám atd.Já bych chtěla vidět jeho, jak by zvládl dvě děti, přes den se nezastavit a ještě dělat večeři a svačinu.
Ehm, tak tohle mi říct chlap, dostane pěstí. ![]()
Mirii: U nás teda teplé večeře nejedou. Nejsme na to zvyklí (ani já ani on). A to chlap nemá pokaždé teplý oběd.
Jinak ad čas, taky mi nepřijde, že bych ho měla málo, tím, jak se dítě pěkně zrežimovalo, vím co kdy a času je (2h po poledni, od 20h večerní)… Uvidím jak se dvěma. ![]()
@Mirii píše:
Smarjaaa, to asi bylo breku…
No naštěstí to nebylo moc, ale dostal na zadek, tak potom řvali oba.
@PetkaK píše:
No mě teď s tím docela chlap nasral, neudělala jsem mu svačinu do práce, a řekl mi to takovým tónem že jsem prostě začala bulet jak malé děcko že nestíhám, že to nezvládám atd.Já bych chtěla vidět jeho, jak by zvládl dvě děti, přes den se nezastavit a ještě dělat večeři a svačinu.
Peti, delas mu svaciny? ![]()
U nas teda vetsinou tepla vecere je, ale spis pro mne.. a kdyz se mi nechce, tak proste neni.
Já odmítám vařit teplé večeře a nejsme na to ani zvyklí.
Takže si namažeme každý chleba nebo rohlík a nebo se dělají párky. Manžel si dělává vajíčka-SÁM..on tam potřebuje tunu cibule a čsneku ![]()
Ještě jíme zbytky od oběda.
Z domu je zvyklý,že se mu na 5.hodinu odpolední nachystalo jídlo na stůl,ale to jsem odbourala už když jsme spolu chodili..popravdě mi to přišlo směšné a dělala jsem si z toho srandu a klepala si na čelo ![]()
@ivuska.h píše:
To mě by taky odvezli, proto mám mimina u sebe v posteliJen přistrčím, natankují, já už mezitím spím, pak když mu začne být zima, tak si zakryju prso a spím dál
Teď Jula vydrží spát tahem od cca půl deváté, kdy ji ukládám, do cca 2 do rána, pak si ji beru k sobě a mám ji tam až do rána. Dýl v tahu zatím nespala nikdy, přes den spí tak po půl hodinách…
Tak to jsi dobrá, to já kojit v leže neumím a hlavně bych se bála, že malého zalehnu. Hynek chodí spát tk kolem půl deváté a na kojení vstává v rozmezí 3:00-5:00, málokdy se stane, že by se vzbudil dříve. Ale Amálka mi spala od měsíce od 20 do 6-7:00. DOdneška spí celou noc. Jen když byla nemocná, tak se budila.
Jinak přes den mi Hynek taky spával po půl hodinách, ale teď pár dní spí kolem oběda i 2hod (snad to nezakřiknu).
@PetkaK píše:
Teda to bych do něj neřekla
.
M. by si teda tohle nedovolil. Ani když není oběd, tak nenadává. Holt to prostě někdy nestíhám a nebo si místo vařen lehnu s dětma. TO snad musí chlap pochopit!
@Anielkha píše:
Peti, delas mu svaciny?U nas teda vetsinou tepla vecere je, ale spis pro mne.. a kdyz se mi nechce, tak proste neni.
Peto to si delas srandu?
to bych ho poslala do haje zelenyho a nemel by ani obedy
mne vecer vcera nebylo uplne nejlip a chlap prijel az pozde a nejen, ze nemel veceri, ale dokonce ji udelal i pro me a vyloupal mi jablicko a donesl mi ho do postele
za tohle bych mu fakt podekovala
Jo svačiny běžně dělám (ne denně, většinou jo, ale dělá si i sám), mi to nevadí je dělat (většinou je udělám hned s večeří a mám klid, je jedno jestli mažu dva chleby nebo 6 chlebů), ale teď mi to přišlo po celém dni kdy jsem v jednom kole (manžel nebyl ani jeden den doma po porodu), takové na pěst no.
Obědy teda neřeším, jeho už vůbec, jí v práci. Takže vařím jen pro nás, a zbytky jsou třeba pro něj na večeři.
@PetkaK píše:
Jo svačiny běžně dělám (ne denně, většinou jo, ale dělá si i sám), mi to nevadí je dělat (většinou je udělám hned s večeří a mám klid, je jedno jestli mažu dva chleby nebo 6 chlebů), ale teď mi to přišlo po celém dni kdy jsem v jednom kole (manžel nebyl ani jeden den doma po porodu), takové na pěst no.Obědy teda neřeším, jeho už vůbec, jí v práci. Takže vařím jen pro nás, a zbytky jsou třeba pro něj na večeři.
tak si to tak neber, kazdej mame nekdy den blbec a kazda vime, jaky to je, kdyz se to nakupi az po poklicku a pak prijde nejakej chytrak a prida plaminek pod kotel
chlapi jsou proste jenom samci, co nadelas ![]()