Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14105
25.5.12 12:31
@Wolsey7 píše:
Ahojte… :) me to tedy neda, abych se nepridala.. i kdyz nekoho svym nazorem asi popudim:). Myslim, ze pouzivanim bavlnenych plen muzu udelat aspon to sve minimum (krom trideni odpadu), kdyz vezmu v potaz, kolik jednorazovych plen se denne vyhodi do odpadu jen v Ceske republice. Ano, je to pracnejsi, ale nejak nechapu nas, dnesni maminky… Moje uzasna mamca mela v 19ti letech dve male deti rok po sobe, babicka pracovala v kravine a muj tatka byl vecne pryc.. A ona to presto prese vsechno zvladla… bez automaticke pracky, s vyvarenim plen na sporaku, jeste zvladla uklidit, vyzehlit, uvarit.. proste klasicka starost o domacnost. A my dneska? Kolik slysim maminek, jak to nestihaji.. a kolikrat jen s jednim ditetem.. Kdyz k tomu pripoctu vsechny ty vymozenosti, pocinaje automatickou prackou,pak si rikam, kde je chyba? Jak to ze v dnesni dobe nezvladame to, co nase maminky zvladly a braly jako samozrejmost? Nepripada vam to jako dobry namet k zamysleni?
Kdyz vidim ty maminky, co travi cely den v nakupnich centrech na kafickach, v hlucnem a zakourenem prostredi kavarnicek.. ani se nedivim, ze to nedavame. Ruku na srdce… Mozna jsme hodne zpohodlnely.. ???

No asi takhle. Nám, co chodíme do téhle diskuze, tohle všechno vyprávět nemusíš, my to víme. :lol:
Moje máma měla dvě děti najednou v látkových plínách a taky si nestěžovala. :mrgreen:
Jinak teda pochybuju, že všechny jednorázovkové matky se toulají po centrech celý den. To je podle mě taky stereotyp. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 12:33
@Flyingfrog píše:
No asi takhle. Nám, co chodíme do téhle diskuze, tohle všechno vyprávět nemusíš, my to víme. :lol:
Moje máma měla dvě děti najednou v látkových plínách a taky si nestěžovala. :mrgreen:
Jinak teda pochybuju, že všechny jednorázovkové matky se toulají po centrech celý den. To je podle mě taky stereotyp. :-)

Jo protoze ja latkuju a taky rada chodim do kavaren. :lol: :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
14105
25.5.12 12:46
@Anielkha píše:
Jo protoze ja latkuju a taky rada chodim do kavaren. :lol: :lol: :roll:

Závidím. :-D Já bych šla taky, ale bez dítěte a to zase nemám kam dát. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.5.12 12:54
@Anielkha píše:
Jo protoze ja latkuju a taky rada chodim do kavaren. :lol: :lol: :roll:

Já jsem vysloveně kavárenský typ:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 12:58
@Flyingfrog píše:
Závidím. :-D Já bych šla taky, ale bez dítěte a to zase nemám kam dát. :-)

Ja chodim s ditetem… nejak nemam problem najit nekurackou :)

@macinka85 píše:
Já jsem vysloveně kavárenský typ:D
:pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
13376
25.5.12 13:09

Anielkho, jak to dopadlo s botičkami do vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 13:11
@macinka85 píše:
Anielkho, jak to dopadlo s botičkami do vody?

objednala jsem je za to silene postovne :) byla jsem ve sportu, meli krasne mares, ale proste takhle male je nedelaji :) a nic jineho jsme nesehnali, tak mi nic jineho nezbylo.

• Citovat
  • Upravit
14105
25.5.12 13:14
@Anielkha píše: :pankac: :pankac:

Já bych si teda kavárnu s mým dítětem fakt neužila. Jako restauračku s koutkem jsme zkusili, to celkem šlo, ale vysloveně kavárny tu s dětskými koutky nejsou a ona nevydrží pět minut sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.5.12 13:23

Tak pak poreferuj,moc se mi líbily.

Flyingfrog..my chodíme tam,kde jsou dětské koutky nebo velký prostor,protože jsme většinou 2-3. A spíš se pohybujeme na kavárenských zahrádkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.5.12 13:28
@Flyingfrog píše:
Juuuu, fakt? :-) Tak snad je stihnu u tebe. :-)

No bude jich velmi málo, to je pravda…Nemůžu to Ivušce přece všecko vybrakovat že - ikdyž bych ráda teda :P :P …Ahoj Ivo :mavam: :mavam: :mavam: :D :D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.5.12 13:33

Fly no bez dětského koutku bych nešla nikam - by mě kleplo…ale jinak mooc rádi chodíme s manželem po restauracích na večeře - teď spíš pozdní obědy kde jsou dětské koutky…Přece jen člověk trochu vypne - ono to lítání celý den kolem prcka taky není na psychiku ideální - tam kde je koutek, máme min. hodinu klid :-).

Anielko taky jsem na botičky zvědavá - moc se mi líbily, tak budu čekat na reference. Malá by je tento rok asi teda neužila - přece jen budeme doma s miminem a do bazénu je až tak nevyužijem, ale příští rok už budou nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.5.12 13:36

Zuzu: Nooo, tak snad je u tebe stihnu, když ne u Ivy. :-D

Jinak tady je prdlajz pro kavárenské povaleče s dětmi a je fakt, že stejně na mě je pak zabavování dítěte a lovení po restauraci. Zkusili jsme takhle jednou právě ten pozdní oběd a stejně jsem ji měla na krku já, i když jsme seděli vedle koutku.
Já bych ráda zašla na čokoládu do jedné kavárny, ale je malá a koutek tam není, mají tam hodně starobylých věcí vystavených (lahve, knihy, časopisy, šicí stroj a tak) a holka by to fakt zbořila a na hlídání ji nemám komu dát, abych šla s chlapem sama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.5.12 13:43

@macinka85 @zelazuzu Dam vedet, tady na emimi jsem na ne cetla dobre ohlasy. :) Jen jsem hrozne bojovala s tou velikosti, tak snad jsem to trefila.

Ja jsem asi trpeliva nebo mam celkem hodne dite, u nas jsou spis boje, ze porad chce kafe.. i doma.. jak vidi kafe, tak by se uvriskala. :lol: :lol: :roll: Na obedy s ni chodime bezne :) ale ja to tak s ni fakt delala od mala ;)

Holky, neporadite mi neco po opalovani pro prcka? Mela jsem gel z aloe vera, ten byl super, ale nebyl od nas a ted nevim, co koupit. Mam pro ni samozrejme opalovak 50+, budu se snazit, aby nebyla moc na slunicku, ale prece jen necim ji pak chci namazat. Kdyz to bude prirodni budu nejspokojenejsi. :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.5.12 13:46

My dneska byly v parku, paráda! I s osvěžením to bylo :mrgreen:
A o jakých botách do vody je řeč!!! Zrovna o nich přemýšlím.

• Citovat
  • Upravit
14105
25.5.12 13:46

Hm, moje dítě je dračice. I v té restauračce koutek u zadku, dokonce i chlapeček tam byl a stejně brala několikrát čáru po restauraci a jelikož to byla zahradní, mohla mi klidně i zdrhnout. Manželovi při chycení dělala scény, mně ne, takže já si toho sezení moc neužila. Jedině pak u jídla. :zed:

Mno a loni jsem mazala Daylongem, letos nějakým Astridem, ale to moc nepřeháním. Četla jsem na baby-cafe, že holky doporučují z DMka Alverde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure