Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
24.5.12 16:13

A nejvíc mě na tom baví, že u hnusek se řeší jenom: kde je koupit co nejlevněji a pak když se pročůrají, tak co s tím. To u látkovek je mnohem rozmanitější, barvy, materiály a tak dále. Prostě žádná nuda a žádný hon na zásoby plínek za co nejlepší ceny (Hon je akorát někdy, když @ivuska.h přidá novinky do obchodu :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
24.5.12 17:11

@ivuska.h
Ivusko neplánuješ přidat ještě rozdělení na klučičí a holčičí kalhotkovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
24.5.12 17:19

Koukám, že se po těch pulkách jen zaprášilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.5.12 17:26
@Broučkovka píše:
Koukám, že se po těch pulkách jen zaprášilo :-D

to teda :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8651
24.5.12 17:46
@Broučkovka píše:
@ivuska.h
Ivusko neplánuješ přidat ještě rozdělení na klučičí a holčičí kalhotkovky?

Tak mohla bych, to celkem není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
24.5.12 18:19
@ivuska.h píše:
Tak mohla bych, to celkem není problém…

je to jen napad :) nekde jsem to videla a přišlo mi to fajn. Líbilo se mi holčičí, klučičí a neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
24.5.12 18:55

A já přišla k počítači až teď a měla jsem akorát tak oči pro pláč. :,( :mrgreen:

ivuško: Že bych se tam šla chlubit, že mám pro 20m dítě jednu hnusku na den, to budu teprve za hvězdu ne? :lol:

Jinak látkování mi přijde fakt lepší. Dle mě kdo řeší furt prachy a kde koupit levněji, tak stráví určitě víc času nad plínama, než já praním (5min naládovat pračku) 15min vybrání pračky a pověšení, no a skládání tak 15min. Nemusím nikam běhat, zkoumat… Leda zkoumat, jaké nové vzory ivuška má, haha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.12 21:29

Dobrý večer holky, prosím o radu, ale nějak to tu zapadlo. ::jak uchovávate vlňáčky na několik let, nesežerou to moly? Stačí to hodit do lanolin. kůry pak do sáčku, či jak? A co děláte s pravým fusakem, do čistírny??
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
24.5.12 21:44

sakryš, já ty pulky prošvihla :zed: :zed: :zed: no jó, když venku bylo hezky ;) kdy bude další várka? a byly i komplet patentkový?

@Dajma no, mamina mi teď nabízela vlněnej svetr na přepletení - je po bráchovi - asi 30 let starej - nic mu není ;) byl normálně ve skříni
a ovčí fusak mám ještě po sobě (je mi 41 ;) ) pokud by byl špinavej, tak do čistírny ale třeba ovčí kůže peru normálně v pračce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.12 22:37
@analoja píše:
sakryš, já ty pulky prošvihla :zed: :zed: :zed: no jó, když venku bylo hezky ;) kdy bude další várka? a byly i komplet patentkový?@Dajma no, mamina mi teď nabízela vlněnej svetr na přepletení - je po bráchovi - asi 30 let starej - nic mu není ;) byl normálně ve skříni
a ovčí fusak mám ještě po sobě (je mi 41 ;) ) pokud by byl špinavej, tak do čistírny ale třeba ovčí kůže peru normálně v pračce

Ještě tam Ivuska dodávala růžové - ty jsou bomba :palec: Teď tam ještě jsou,ale ty tu nejsi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
24.5.12 22:38
@analoja píše:
sakryš, já ty pulky prošvihla :zed: :zed: :zed: no jó, když venku bylo hezky ;) kdy bude další várka? a byly i komplet patentkový?

Ja je stihla jeste vsechny, ale ted jsem si udelala radost u Zuzky :D, takze mam zatim utrum :D. Nn, vsechny byly na suchace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.5.12 22:47
@ivuska.h píše:
Já mám zas dost – https://www.emimino.cz/…roku-110606/… pro roční děcko 4 hnusky na den :poblion: To se panečku vyplatí :palec:

4 jsou v pohodě :-D..to jsou horší mámy…Jsou to teda 4na den a pátá na noc? Nebo 3 na den a 4 na noc?

Jajo - no příští týden budu mít PULky Anavy tak doma :P , takže se ještě můžeš rozmyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.5.12 09:38

Ahoj holky,
omlouvám se za delší výpadek. Byla jsem dost nemocná a teď jsem byl týden sama doma s dětma. Jen jsem vás četla, ale nebyla jsem schopná reagovat.

@ivuska.h jsem ráda, že už je Ondráškovi dobře :hug: Moc jsem na vás myslela. Snad už se vám teď nemoci budou vyhýbat velkým obloukem.
Svrchňáky jsou super :palec: jen jsem je nestihla :-) , ale to nevadí, aspoň jsem ušetřila a nedostanu vynadáno :-)
Ivuš máš můj velký obdiv, že jsi schopná v noci co dvě hodiny vstávat. Mě by tak po třech dnech odvezli.

Pomerančo já to mám se spánkem stejně. Taky se potřebuju aspoň v noci pořádně vyspat. NEjhorší je, když malý třeba od těch 4 pořádně nezabere, to jsem potom celý den jako praštěná. Je v tom spaní horší než Amálka, tak mě to celkem zmáhá. BYla jsem zvyklá na moc velký luxus.

JInak u nás odplenkování probíhá asi tak - když je malá bez plíny s holým zadkem, tak se vyčůrá do nočníku, jakmile jí dám kalhotky nebo plínu, tak ani necekne a čůrá do ní. Kadí zásadně do plíny, ale aspoň řekne, že se pokadila.

Jo a jak jste se teď bavily o těch jednorázovkách - tak Amálka má jednu na den :D :D Celý den totiž lítá s holou dupou a má ji jen na spaní. Dávám jí ji na odpolední spaní, protože při něm se vždy pokadí a z jednorázovky se to lépe dostává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wolsey7
25.5.12 11:20

Ahojte… :) me to tedy neda, abych se nepridala.. i kdyz nekoho svym nazorem asi popudim:). Myslim, ze pouzivanim bavlnenych plen muzu udelat aspon to sve minimum (krom trideni odpadu), kdyz vezmu v potaz, kolik jednorazovych plen se denne vyhodi do odpadu jen v Ceske republice. Ano, je to pracnejsi, ale nejak nechapu nas, dnesni maminky… Moje uzasna mamca mela v 19ti letech dve male deti rok po sobe, babicka pracovala v kravine a muj tatka byl vecne pryc.. A ona to presto prese vsechno zvladla… bez automaticke pracky, s vyvarenim plen na sporaku, jeste zvladla uklidit, vyzehlit, uvarit.. proste klasicka starost o domacnost. A my dneska? Kolik slysim maminek, jak to nestihaji.. a kolikrat jen s jednim ditetem.. Kdyz k tomu pripoctu vsechny ty vymozenosti, pocinaje automatickou prackou,pak si rikam, kde je chyba? Jak to ze v dnesni dobe nezvladame to, co nase maminky zvladly a braly jako samozrejmost? Nepripada vam to jako dobry namet k zamysleni?
Kdyz vidim ty maminky, co travi cely den v nakupnich centrech na kafickach, v hlucnem a zakourenem prostredi kavarnicek.. ani se nedivim, ze to nedavame. Ruku na srdce… Mozna jsme hodne zpohodlnely.. ???

• Citovat
  • Upravit
14105
25.5.12 12:28
@zelazuzu píše:
Jajo - no příští týden budu mít PULky Anavy tak doma :P , takže se ještě můžeš rozmyslet :mrgreen:

Juuuu, fakt? :-) Tak snad je stihnu u tebe. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure