Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky děkuji za gratulace ![]()
Jinak ráno se mi to rozhodlo osladit starší dítě a místo aby šla do školy a vstala s teplotou 39,2
teď má teda jen zvýšenku, ale mám doma miminko a maroda - večer asi o mě uslyšíte ve zprávách zabila se dobrovolným skokem z balkonu ve č. patře… Malá je protivná jak osina v zadku - teda ted si konečně vybrala po 20ti minutovým přebírání a mrčení DVD a už čučí na štěňátko, ale jsem myslela, že ji uškrtím…
@mabis Já už jsem na skok z 9tého patra týden a ještě pořád žiju ![]()
A dnešní noc jsem poprvé nedávala, malá se rozhodla od půlnoci do dvou nespat ![]()
Mabis!! Obrovská gratulace!!! Hodně zdravíčka hlavně ![]()
Ivi,to je fajn,že už to vypadá dobře s Ondrou:)
Jee,koukam e nakukuji zase ve spravnou chvili
mabis gratuluji!!!
popis porodu jsem prehlidla,nebo jeste nebyl?
Ivus psala si nakonec denicek o domporodu?
Mabis at je nozicka co nejdriv ok ![]()
Kouka ze Ondra je taky v nenocnici
to ma to stejne co Klarka? ![]()
Smarjaa ted docitam vse zpet a koukam ze Ondra byl i v narkoze, bobek mala
aspon ze to byl „jen klystyr“
Ivco ma to nejakou inkubacni dobu? Snad se to vyhne Julci
to ted budes plasit pri kazdym jejim ubreknuti,vid
si tedy nedovedu predstavit co by se delo u nas tady
u nas je na vse calpol (paracetamol ) ![]()
@PetkaK píše:
@mabis Já už jsem na skok z 9tého patra týden a ještě pořád žijuA dnešní noc jsem poprvé nedávala, malá se rozhodla od půlnoci do dvou nespat
já dnes nespala od půl 12 do tří ![]()
@Mirii píše:
Jee,koukam e nakukuji zase ve spravnou chvilimabis gratuluji!!!
![]()
![]()
mabis psala o porodu deníček: https://www.emimino.cz/…o-tady-9227/
@Mirii píše:
![]()
![]()
Nakonec ještě nepsala
![]()
@Mirii píše:
Smarjaa ted docitam vse zpet a koukam ze Ondra byl i v narkoze, bobek malaaspon ze to byl „jen klystyr“
Ivco ma to nejakou inkubacni dobu? Snad se to vyhne Julcito ted budes plasit pri kazdym jejim ubreknuti,vid
si tedy nedovedu predstavit co by se delo u nas tady
u nas je na vse calpol (paracetamol )
Ondra už je doma, zdá se, že se to na něm nijak nepodepsalo, už probíhají obvyklé sourozenecké bitky ![]()
Inkubační dobu ta viróza asi nějakou má, ale počítám, že už ji má Jula za sebou, když zdroj nákazy byla asi Klárka a Ondra už to prodělal. Tak možná jí kojení pomohlo, aby se nenakazila nebo ji to úplně minulo, snad.
Tohle bych se zrovna nebála, že by u vás nepoznali, je to fakt charakteristický druh bolesti a tady v tom věku je to celkem typické, je to jedna z prvních diagnóz, co doktora napadne. Navíc snadno zjistitelné ultrazvukem. Dítě se chová fakt jinak, než při zaražených větrech ![]()
@pomeranca píše:
já dnes nespala od půl 12 do tří
Jula naštěstí v noci nespala jen asi jednou a to mi stejně bylo celkem fuk, békala vedle mě v posteli, tak jsem jakš takš pospávala. Houpat ji někde v křesle, na to bych fakt neměla, ostatně ani na to její kojení po 2 hodinách v noci (teď už se to teda zlepšuje), já prostě musím mít děcko v posteli, jsem moc líná ![]()
@Mirii píše:
![]()
![]()
je v deníčkách ![]()
@mabis píše:
Tak už jsme taky na světěHyneček se narodil 14.5.2012 v 9:58 (byl to fofrporod za 4h a 58 minut bylo po všem
) a vážil 3490g a měřil 49cm…
bohužel máme vrozenou vadu nožičkyjmenuje se to pes equinovarus a bohužel jsme v pondělí dostali na nožičku sádru a takto nás po 7mi dnech čekají ještě minimálně 3 další
takže na tu dobu mám s látkovkama zatím utrum
Gratuluju k Hynečkovi a ať se nožička brzo spraví!!!!
![]()
@PetkaK píše:
Holky šátkařky, myslíte že můžu už dát malou (9dní) do šátku? A do jakého úvazu? Chci to začít pomalu zkoušet, ať můžeme chodit venku dál než za barák na písek
Já vázala rovnou kříž s kapsou uvnitř, mně ta kolíbka nešla, tak jsem učení vzdala.