Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
23.5.12 08:54

Mabis, gratuluji k chlapečkovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
23.5.12 10:15

Holky děkuji za gratulace ;)

Jinak ráno se mi to rozhodlo osladit starší dítě a místo aby šla do školy a vstala s teplotou 39,2 :( teď má teda jen zvýšenku, ale mám doma miminko a maroda - večer asi o mě uslyšíte ve zprávách zabila se dobrovolným skokem z balkonu ve č. patře… Malá je protivná jak osina v zadku - teda ted si konečně vybrala po 20ti minutovým přebírání a mrčení DVD a už čučí na štěňátko, ale jsem myslela, že ji uškrtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.5.12 10:18

@mabis Já už jsem na skok z 9tého patra týden a ještě pořád žiju :)

A dnešní noc jsem poprvé nedávala, malá se rozhodla od půlnoci do dvou nespat :zed:

• Citovat
  • Upravit
13376
23.5.12 10:50

Mabis!! Obrovská gratulace!!! Hodně zdravíčka hlavně :kytka:

Ivi,to je fajn,že už to vypadá dobře s Ondrou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.5.12 10:57

Jee,koukam e nakukuji zase ve spravnou chvili :mrgreen: mabis gratuluji!!! :kytka: :kytka: :kytka: popis porodu jsem prehlidla,nebo jeste nebyl?
Ivus psala si nakonec denicek o domporodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.5.12 11:01

Mabis at je nozicka co nejdriv ok :kytka:
Kouka ze Ondra je taky v nenocnici 8o :zed: to ma to stejne co Klarka? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.5.12 11:08

Smarjaa ted docitam vse zpet a koukam ze Ondra byl i v narkoze, bobek mala :hug: aspon ze to byl „jen klystyr“
Ivco ma to nejakou inkubacni dobu? Snad se to vyhne Julci :kytka: to ted budes plasit pri kazdym jejim ubreknuti,vid :zed: si tedy nedovedu predstavit co by se delo u nas tady :roll: u nas je na vse calpol (paracetamol ) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.5.12 11:20
@PetkaK píše:
@mabis Já už jsem na skok z 9tého patra týden a ještě pořád žiju :)A dnešní noc jsem poprvé nedávala, malá se rozhodla od půlnoci do dvou nespat :zed:

já dnes nespala od půl 12 do tří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.5.12 12:07
@Mirii píše:
Jee,koukam e nakukuji zase ve spravnou chvili :mrgreen: mabis gratuluji!!! :kytka: :kytka: :kytka: popis porodu jsem prehlidla,nebo jeste nebyl?

mabis psala o porodu deníček: https://www.emimino.cz/…o-tady-9227/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.5.12 12:08
@Mirii píše:

Nakonec ještě nepsala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.5.12 12:11
@Mirii píše:
Smarjaa ted docitam vse zpet a koukam ze Ondra byl i v narkoze, bobek mala :hug: aspon ze to byl „jen klystyr“
Ivco ma to nejakou inkubacni dobu? Snad se to vyhne Julci :kytka: to ted budes plasit pri kazdym jejim ubreknuti,vid :zed: si tedy nedovedu predstavit co by se delo u nas tady :roll: u nas je na vse calpol (paracetamol ) :zed:

Ondra už je doma, zdá se, že se to na něm nijak nepodepsalo, už probíhají obvyklé sourozenecké bitky :lol:

Inkubační dobu ta viróza asi nějakou má, ale počítám, že už ji má Jula za sebou, když zdroj nákazy byla asi Klárka a Ondra už to prodělal. Tak možná jí kojení pomohlo, aby se nenakazila nebo ji to úplně minulo, snad.

Tohle bych se zrovna nebála, že by u vás nepoznali, je to fakt charakteristický druh bolesti a tady v tom věku je to celkem typické, je to jedna z prvních diagnóz, co doktora napadne. Navíc snadno zjistitelné ultrazvukem. Dítě se chová fakt jinak, než při zaražených větrech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.5.12 12:13
@pomeranca píše:
já dnes nespala od půl 12 do tří :zed:

Jula naštěstí v noci nespala jen asi jednou a to mi stejně bylo celkem fuk, békala vedle mě v posteli, tak jsem jakš takš pospávala. Houpat ji někde v křesle, na to bych fakt neměla, ostatně ani na to její kojení po 2 hodinách v noci (teď už se to teda zlepšuje), já prostě musím mít děcko v posteli, jsem moc líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
23.5.12 12:18
@Mirii píše:

je v deníčkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.5.12 12:24
@mabis píše:
Tak už jsme taky na světě ;) Hyneček se narodil 14.5.2012 v 9:58 (byl to fofrporod za 4h a 58 minut bylo po všem ;) ) a vážil 3490g a měřil 49cm…
bohužel máme vrozenou vadu nožičky :( jmenuje se to pes equinovarus a bohužel jsme v pondělí dostali na nožičku sádru a takto nás po 7mi dnech čekají ještě minimálně 3 další :( takže na tu dobu mám s látkovkama zatím utrum

Gratuluju k Hynečkovi a ať se nožička brzo spraví!!!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.5.12 12:26
@PetkaK píše:
Holky šátkařky, myslíte že můžu už dát malou (9dní) do šátku? A do jakého úvazu? Chci to začít pomalu zkoušet, ať můžeme chodit venku dál než za barák na písek :)

Já vázala rovnou kříž s kapsou uvnitř, mně ta kolíbka nešla, tak jsem učení vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure