Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
17.5.12 15:41

No má downův syndrom - to asi víš,s tím souvisí i hypotonie a spousta těchto dětí má s kojením problém,navíc byl spavý a prostě neuměl tak silně sát… Tak jsem do sedmi měsíců odstříkavala a krmila flaškou… Já taky neznám jiného Edíka než tvého a svého :lol: A proč jste vůbec vybrali tohle jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.5.12 15:52

Broki, ty jo, fakt do 7mi měsíců? to jsi dobrá :andel: většina maminek s tím odstříkáváním sekne do dvou měsíců. Muselo to být náročné :think: :hug:
Ke jménu- já myslím, že jsme se o tom už kdysi bavily, ale už si nepamatuju, co jsem ti psala :lol: Prostě jen tak se nám líbilo a i k příjmení se hodí (což se hodí málokteré :roll: ). Ještě jsme chtěli Viktora, ale to je blízko u narozenin, to jsem nechtěla, aby měl narozky i svátek v jednom měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.5.12 15:58

A Eda je oficiálně Eduard nebo opravdu Eda?

• Citovat
  • Upravit
5986
17.5.12 16:01

Eduard 8) Eda není v kalendáři, jinak bychom dali Edu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.5.12 16:06
@alchemilka píše:
Eduard 8) Eda není v kalendáři, jinak bychom dali Edu.

my mame taky Vojtu a v kalendari je Vojtech :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.5.12 16:06
@careynka píše:
my mame taky Vojtu a v kalendari je Vojtech :dance:

Fakt? 8o

• Citovat
  • Upravit
5986
17.5.12 16:12
@Brunifid píše:
Fakt? 8o

Když my jsme takový líní, já nevím, co se k tomu musí vše speciálně vybavovat, když chceš dát jméno, kt. není v kalendáři… A taky jsem si říkala, aby nemusel pak celý život vysvětlovat, že je jenom Eda, ne Eduard. Stejně mu Eduard nikdo neříká, má to jen papírově :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.5.12 16:23
@Brokianaa píše:
No má downův syndrom - to asi víš,s tím souvisí i hypotonie a spousta těchto dětí má s kojením problém,navíc byl spavý a prostě neuměl tak silně sát… Tak jsem do sedmi měsíců odstříkavala a krmila flaškou… Já taky neznám jiného Edíka než tvého a svého :lol: A proč jste vůbec vybrali tohle jméno?

Já mám Edu nevlastního bratra, jsou mu skoro 3 roky (ano, Klárka má mladšího strýce, než je ona sama :lol: ).

EDIT – taky je Eduard, ne Eda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.5.12 16:59

Ivus, aspoň si budou rozumět 8) :D chtěla jsem se tě zeptat, jaké plenky dáváš Ondrovi? Já jsem měla docela problém sehnat na staršího velké pleny, všechny už mu byly malé :think: Jo a jeden pracovní dotaz :oops: budete šít v blízké budoucnosti i z jiného veluru (barva, vzor), než co máte na webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.5.12 17:53
@Brunifid píše:
Fakt? 8o

jo, pani se zeptala, jestli je VOJTA v kalendari, tak jsem rekla ze jo :-D to je jeji blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.5.12 19:17
@alchemilka píše:
Ivus, aspoň si budou rozumět 8) :D chtěla jsem se tě zeptat, jaké plenky dáváš Ondrovi? Já jsem měla docela problém sehnat na staršího velké pleny, všechny už mu byly malé :think: Jo a jeden pracovní dotaz :oops: budete šít v blízké budoucnosti i z jiného veluru (barva, vzor), než co máte na webu?

dávám normálně naše jednovel., už je má celkem těsné, má 14 kg. Na noc noční s Disanama nebo hnusku.

Nové barvy velurů budou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Fly
17.5.12 19:25

Ehm, spousta jmen není v kalendáři a lidi se tak jmenují. ;-) Stačí, že si člověk vybere povolenou verzi jména k zápisu a jestli je povolená, to se obvykle dozví na matrice. Tam mají navíc hodně, ale hodně tlusté knihy se jmény. ;-)

• Citovat
  • Upravit
19494
17.5.12 19:32
@nepřihlášená Fly píše:
Ehm, spousta jmen není v kalendáři a lidi se tak jmenují. ;-) Stačí, že si člověk vybere povolenou verzi jména k zápisu a jestli je povolená, to se obvykle dozví na matrice. Tam mají navíc hodně, ale hodně tlusté knihy se jmény. ;-)

nase se tam ani nepodivala, jen se zeptala, jestli je VOJTA v kalendari, tak jsem ji zalhala, ze ano a dal to nezkoumala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.5.12 19:49
@careynka píše:
jo, pani se zeptala, jestli je VOJTA v kalendari, tak jsem rekla ze jo :-D to je jeji blbost
:mrgreen: Tak to nemá chybu. Co jsme slyšela, tak s tím často dost prudí, asi teda jak kde, stačí vytáhnout služebák :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
19494
17.5.12 20:36
@Brunifid píše: :mrgreen: Tak to nemá chybu. Co jsme slyšela, tak s tím často dost prudí, asi teda jak kde, stačí vytáhnout služebák :jazyk:

ja nic netahala :-) ale pani byla nejaka zamyslena a pak jsme rychle vypadli, aby si to nerozmyslela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure