Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No má downův syndrom - to asi víš,s tím souvisí i hypotonie a spousta těchto dětí má s kojením problém,navíc byl spavý a prostě neuměl tak silně sát… Tak jsem do sedmi měsíců odstříkavala a krmila flaškou… Já taky neznám jiného Edíka než tvého a svého
A proč jste vůbec vybrali tohle jméno?
Broki, ty jo, fakt do 7mi měsíců? to jsi dobrá
většina maminek s tím odstříkáváním sekne do dvou měsíců. Muselo to být náročné
![]()
Ke jménu- já myslím, že jsme se o tom už kdysi bavily, ale už si nepamatuju, co jsem ti psala
Prostě jen tak se nám líbilo a i k příjmení se hodí (což se hodí málokteré
). Ještě jsme chtěli Viktora, ale to je blízko u narozenin, to jsem nechtěla, aby měl narozky i svátek v jednom měsíci.
@alchemilka píše:
EduardEda není v kalendáři, jinak bychom dali Edu.
my mame taky Vojtu a v kalendari je Vojtech ![]()
@Brunifid píše:
Fakt?
Když my jsme takový líní, já nevím, co se k tomu musí vše speciálně vybavovat, když chceš dát jméno, kt. není v kalendáři… A taky jsem si říkala, aby nemusel pak celý život vysvětlovat, že je jenom Eda, ne Eduard. Stejně mu Eduard nikdo neříká, má to jen papírově ![]()
@Brokianaa píše:
No má downův syndrom - to asi víš,s tím souvisí i hypotonie a spousta těchto dětí má s kojením problém,navíc byl spavý a prostě neuměl tak silně sát… Tak jsem do sedmi měsíců odstříkavala a krmila flaškou… Já taky neznám jiného Edíka než tvého a svéhoA proč jste vůbec vybrali tohle jméno?
Já mám Edu nevlastního bratra, jsou mu skoro 3 roky (ano, Klárka má mladšího strýce, než je ona sama
).
EDIT – taky je Eduard, ne Eda.
Ivus, aspoň si budou rozumět
chtěla jsem se tě zeptat, jaké plenky dáváš Ondrovi? Já jsem měla docela problém sehnat na staršího velké pleny, všechny už mu byly malé
Jo a jeden pracovní dotaz
budete šít v blízké budoucnosti i z jiného veluru (barva, vzor), než co máte na webu?
@Brunifid píše:
Fakt?
jo, pani se zeptala, jestli je VOJTA v kalendari, tak jsem rekla ze jo
to je jeji blbost
@alchemilka píše:
Ivus, aspoň si budou rozumět![]()
chtěla jsem se tě zeptat, jaké plenky dáváš Ondrovi? Já jsem měla docela problém sehnat na staršího velké pleny, všechny už mu byly malé
Jo a jeden pracovní dotaz
budete šít v blízké budoucnosti i z jiného veluru (barva, vzor), než co máte na webu?
dávám normálně naše jednovel., už je má celkem těsné, má 14 kg. Na noc noční s Disanama nebo hnusku.
Nové barvy velurů budou:)
Ehm, spousta jmen není v kalendáři a lidi se tak jmenují.
Stačí, že si člověk vybere povolenou verzi jména k zápisu a jestli je povolená, to se obvykle dozví na matrice. Tam mají navíc hodně, ale hodně tlusté knihy se jmény. ![]()
@nepřihlášená Fly píše:
Ehm, spousta jmen není v kalendáři a lidi se tak jmenují.Stačí, že si člověk vybere povolenou verzi jména k zápisu a jestli je povolená, to se obvykle dozví na matrice. Tam mají navíc hodně, ale hodně tlusté knihy se jmény.
nase se tam ani nepodivala, jen se zeptala, jestli je VOJTA v kalendari, tak jsem ji zalhala, ze ano a dal to nezkoumala ![]()
@careynka píše:
jo, pani se zeptala, jestli je VOJTA v kalendari, tak jsem rekla ze joto je jeji blbost
@Brunifid píše:Tak to nemá chybu. Co jsme slyšela, tak s tím často dost prudí, asi teda jak kde, stačí vytáhnout služebák
ja nic netahala
ale pani byla nejaka zamyslena a pak jsme rychle vypadli, aby si to nerozmyslela ![]()