Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
15.5.12 14:47
@Mysicka31 píše:
Holky, jestli některá háčkujete a máte ráda vlněné kalhotky přes plenky, tak tu jsem dala dohromady návod na háčkované vlňáčky ve kterých drří i plenky na rovné sklady a nikam neujedou ;) patlala jsem se s tím 3 večery, tak snad někomu poslouží ;)

Moni, vypadaji moc pekne, sikovne rucky zavidim :palec: . Ja na to nemam „strevo“, ale mamka hackuje, tak asi neco vybartruju Jen jsem ve vlnackach uplny amater, takze netusim, jestli staci, kdyz na to vezme nejake zbytky vlny, co ma doma, nebo musi koupit jinou? Vubec netusim co ma a v jakem stavu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.5.12 15:44

Tak dneska jsem byla podepsat poukaz na nové vložky do bot,teď jen ať to schválí,zajdem vyměřit a zrentgenovat nohu a pak budem 6 týdnů čekat :roll: Takže tak za dva měsíce se možná dočkám vložek…Ale já potřebuju koupit malému botky už dřív…nemůže chodit jak bude vedro v teniskách :roll: Asi koupím jedny kvalitní kožené zdravotní a v těch holt bude bez ortéz a vložek…A pak ještě jedny do kterých dám tu vložku a tudíž ty můžou být jakékoliv jen ať drží kotník… No jsem se zas zamyslela:-)
Dneska jsem nechala 1600kč v DMku :zed: Koupila jsem snad všechno co mi scházelo a koupila jsem si i kikko bambusky…Využila jsem tu jejich 20procent slevu plus další kuponky…No měla jsem doslova vrchovatý koš.
Ivusko,ty se v tom tak vyznáš… Jaký je rozdíl v KM a UM co se týče vitamínů a minerálních látek? Malý pije i KM i UM a UM beru spíš jako,že místo „mulťáků“ A navíc kupuju ty lepší s prebiotiky a většinou i ty co obsahují DHA ARA a tak…Spíš v rámci podpory mozku :lol: I když nevím,nevím jestli to má význam :roll:
Jo a ještě vám musím povědět…Byli jsme dneska na kontrole na genetice - máme úžasnou genetičku a byla z Edíka nadšená…Míň už já když jsme čekali a on není prostě k udržení - lítá všude kolem jak drak,furt mi podlízal pod zástěnou a lezl na schody… A nejhorší je, že on nechápe nějaké stůj,nebo nesmíš… :cert:
No tak jsem se vykecala…Jsem sama doma,chlopek shání dlaždičky a nemám koho na pokec ke kávě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.5.12 15:45

8o 8o 8o Se dívám co jsem to vyplodila…sem zvědavá jestli to někdo bude číst :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.5.12 15:48

No a hlavně,že jsem tu před pár týdny řešila…ať už chdí,ať už chodí… Já fakt nevím co chci,co :lol: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.5.12 15:49
@Jaja157 píše:
Moni, vypadaji moc pekne, sikovne rucky zavidim :palec: . Ja na to nemam „strevo“, ale mamka hackuje, tak asi neco vybartruju Jen jsem ve vlnackach uplny amater, takze netusim, jestli staci, kdyz na to vezme nejake zbytky vlny, co ma doma, nebo musi koupit jinou? Vubec netusim co ma a v jakem stavu :nevim: .

Jájo, musí mít minimálně 50% vlny, počítej s tím, že čím víc vlny, tím větší držáky, ale mám zkušenosti že dobře drží třbea i Merino od Vlnapu (50% vlna, 50% akryl) rychleji schnou a neplstňatí, ale potřebuji častěji impregnovat… takže vše má něco pro a něco proti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.5.12 16:03

@Brokianaa
Ja to cetla, neboj :mrgreen: . Naprosto chapu potrebu se vymluvit 8) .
Mam radost, ze byla dr. z Edika spokojena, to je hned lepe na dusi, vid? :) O nakupovani mi ani nemluv, ja vypadnu z baraku jednou za cas a to je pak mazec :zed: . Na ty bambusky od Kikka si delam zalusk uz rok a porad je mi lito kacky i s tou DM slevou :D. Ale plati jen do cervna, tak to vidim, ze na posledni chvili se urvu a stejne ji koupim :D.
Jak to delas, ze mas klidek u kafe? Mala mi spi a mne to neda a litam po baraku a dohanim vse, co nemuzu zvladnout, kdyz je vzhuru :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.5.12 16:20
@Mysicka31 píše:
Jájo, musí mít minimálně 50% vlny, počítej s tím, že čím víc vlny, tím větší držáky, ale mám zkušenosti že dobře drží třbea i Merino od Vlnapu (50% vlna, 50% akryl) rychleji schnou a neplstňatí, ale potřebuji častěji impregnovat… takže vše má něco pro a něco proti :-)

No, mamka prave vlnu ma, ale jsou to jen zbytky, tak nevim, jestli se da pouzit prave jakakoliv vlna, resp. da se nejak poznat, kolik vlny ta „vlna“ ma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.5.12 16:21

@Jaja157 :mrgreen: No tím,že jsem včera tušila že budu dnes dlouho pryč,tak jsem si to vše zmákla udělat včera a dnes už jen prádlo - podlahu kašlu-zítra je tu zas zedník.dělá nám koupelnu a tak mám prach pak po celém bytě,tudíž,uklíd jako takový zas zítra…No klid asi končí,malý se budí :lol: Po tom celodenním zápřahu vytuhnul dokonce v kočáře po cestě z města… No,já co teď bydlím na vesnici a do města jedu jednou za uherský rok,tak mám pocit,že to musím využít a nakupuju a nakupuju :mrgreen: No pak končím v mínusu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
15.5.12 16:22

Holky, nevíte někdo, jestli vlňáčky z alpaky škrábou? Líbí se mi melírovaná vlna 70%čistá vlna 30% alpaka, tady: http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?…

Ale nevím, jestli to neškrábe, když mám ty přecitlivělý děti… Ne že bych to hned kupovala, spíš jsem koukala a do melírovaný jsem se halt zakoukala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.5.12 16:30
@Jaja157 píše:
No, mamka prave vlnu ma, ale jsou to jen zbytky, tak nevim, jestli se da pouzit prave jakakoliv vlna, resp. da se nejak poznat, kolik vlny ta „vlna“ ma? :think:

Tak tio bych asi raději koupila novou… Jako jsou nějaký mega drahý, ale dají se sehnat i kvalitní za pěknou cenu ;) třeba já mám výhodu, že rodiče bydlí v Nejdku (tam sídlí Vlnap ) a občas je tam pošlu aby se podívali jestli nemají nějakou vlnu ve výprodeji nebo v akci a pokud je, tak nakupují :-) odkud jsi? Pokud bys byla z Prahy a chtěla bys, tak ti můžu něco předat, v pátek k nám pojede tchýně (ta bydlí taky v Nejdku), tak bych jí poslala ti to koupit :-) pokud to třeba nemám už doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.5.12 16:32
@Brokianaa píše:
@Jaja157 :mrgreen: No tím,že jsem včera tušila že budu dnes dlouho pryč,tak jsem si to vše zmákla udělat včera a dnes už jen prádlo - podlahu kašlu-zítra je tu zas zedník.dělá nám koupelnu a tak mám prach pak po celém bytě,tudíž,uklíd jako takový zas zítra…No klid asi končí,malý se budí :lol: Po tom celodenním zápřahu vytuhnul dokonce v kočáře po cestě z města… No,já co teď bydlím na vesnici a do města jedu jednou za uherský rok,tak mám pocit,že to musím využít a nakupuju a nakupuju :mrgreen: No pak končím v mínusu :roll:

Jakobys mi mluvila z duse :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.5.12 16:36
@Mysicka31 píše:
Tak tio bych asi raději koupila novou… Jako jsou nějaký mega drahý, ale dají se sehnat i kvalitní za pěknou cenu ;) třeba já mám výhodu, že rodiče bydlí v Nejdku (tam sídlí Vlnap ) a občas je tam pošlu aby se podívali jestli nemají nějakou vlnu ve výprodeji nebo v akci a pokud je, tak nakupují :-) odkud jsi? Pokud bys byla z Prahy a chtěla bys, tak ti můžu něco předat, v pátek k nám pojede tchýně (ta bydlí taky v Nejdku), tak bych jí poslala ti to koupit :-) pokud to třeba nemám už doma…

Jeee, takovy servis :oops: . No, z Phy primo nejsem-Bustehrad je cca 15km zapadne od Phy, ale v patek do Phy zrovna jede pritel, jen je otazka, z ktere casti Phy jsi, jestli by se to dalo zkloubit a hlavne, kolik by kostovala ta vlna :D. Jeste jeden dotaz-zkousela jsi pod ty katata nocni Anavku? Jestli se tam vejde? Ja s tou vlnou zatim vaham :think: , ale chtela bych si poridit tu nocni Anavku a na tu nemam svrchnaky, totiz. Takze jestli by se vesla pod tyhle, asi bych mela rozhodnuto. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.5.12 16:48
@Jaja157 píše:
Jeee, takovy servis :oops: . No, z Phy primo nejsem-Bustehrad je cca 15km zapadne od Phy, ale v patek do Phy zrovna jede pritel, jen je otazka, z ktere casti Phy jsi, jestli by se to dalo zkloubit a hlavne, kolik by kostovala ta vlna :D. Jeste jeden dotaz-zkousela jsi pod ty katata nocni Anavku? Jestli se tam vejde? Ja s tou vlnou zatim vaham :think: , ale chtela bych si poridit tu nocni Anavku a na tu nemam svrchnaky, totiz. Takze jestli by se vesla pod tyhle, asi bych mela rozhodnuto. :D

Jestli Ananvy se pod vlňáčky nevím, nemám zkušenosti :think: Já konkrétně pod tyhle dávám 1 složenou „plenku“ (tedy udělanou z ručníčku 40×60, složeno na 1/3) + vkládačku a není problém… ještě mám na MMB návod na klasické vlňáčky do těch tedy nejdou planky na rovný sklad, nevím jak vypadá ta Anavy, nikdy jsem nezkoušela, takže klidně bys mohla i tyto ;-) ty jsou elastičtější a do těch já dávám vázačku od Disany+1čč+1vv je to pořádný balík, ale drží skvěle, pobere toho hodně a na noc super ;-) teď jsem nově začla dávat i pastelku od Haipa Daipa a ta taky super :-)
Tchýně přijede v ten pátek až večer po 18 hodině (k nám spíš až kolem 19), tak nevím jestli tak pozdě tu ještě budeš mít manžela… Jinak jsme Praha 4 - Kunratice/Chodov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.5.12 17:03
@Mysicka31 píše:
Jestli Ananvy se pod vlňáčky nevím, nemám zkušenosti :think: Já konkrétně pod tyhle dávám 1 složenou „plenku“ (tedy udělanou z ručníčku 40×60, složeno na 1/3) + vkládačku a není problém… ještě mám na MMB návod na klasické vlňáčky do těch tedy nejdou planky na rovný sklad, nevím jak vypadá ta Anavy, nikdy jsem nezkoušela, takže klidně bys mohla i tyto ;-) ty jsou elastičtější a do těch já dávám vázačku od Disany+1čč+1vv je to pořádný balík, ale drží skvěle, pobere toho hodně a na noc super ;-) teď jsem nově začla dávat i pastelku od Haipa Daipa a ta taky super :-)
Tchýně přijede v ten pátek až večer po 18 hodině (k nám spíš až kolem 19), tak nevím jestli tak pozdě tu ještě budeš mít manžela… Jinak jsme Praha 4 - Kunratice/Chodov…

Ajaj,ja tusila, ze budete na druhym konci Phy :(. A tou dobou uz bude doma. No, nic, ale dekuju moc za nabidku, treba vyuziji priste :oops: :) . Tak ja jeste znovu zvazim ty klasicky vlnaky a mozna do toho nakonec prastim a koupim Disany a bude:D. Ja se tomu porad branila-dalsi penize, lanolinovalni a tak… ale uz se chci ty jednorazovky posledni na noc zbavit, :oops: Jen jsme se ted hodne vydali z penez a nechci doma zbytecne prudit dalsimi naklady :oops: . Zasoba jednorazovek se zatim netenci (zdelavame je fakt jen na noc), tak nevim, jestli z nich mala driv nevyroste nez poridim „hunace“. :think: Chjo, to jsou starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.5.12 17:08

@Mysicka31
Teeeda, ale ty vlnacky co mas na MMB jsou nadhernoucky :palec: . Tak to mozna mamku preeci jen zaukoluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure