Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já vážila dva měsíce
A ze začátku mi malý vypil z prsa když už náhodou něco tak max. 10ml
Byl to šílený boj… Moc bych si přála normálně kojit další mimčo až bude…
@careynka
Diky za tip, ja ty vlnacky snad koupim
Nevis, jestli ma Disana vic druhu, nebo je jedno, ktere koupim ![]()
@Jaja157 píše:
@careynka
Diky za tip, ja ty vlnacky snad koupimNevis, jestli ma Disana vic druhu, nebo je jedno, ktere koupim
tyhle co tam jsou jsou takovy silnejsi, jsou to drzaky, ale holt tlustsi
@careynka píše:
tyhle co tam jsou jsou takovy silnejsi, jsou to drzaky, ale holt tlustsi
uz jsou objednany
Meli uz jen ty oranz., ale aspon neco, tak jeste jednou diky! Tak dlouho jsem vahala, jestli je poridit, az zase pomohl „donucovaci prostredek akce, co se neodmita“ ![]()
Tak jeste lanolin a zacneme ![]()
@Brokianaa píše:
Já vážila dva měsíceA ze začátku mi malý vypil z prsa když už náhodou něco tak max. 10ml
Byl to šílený boj… Moc bych si přála normálně kojit další mimčo až bude…
Mala mi v porodnici az po nekolika dnech dala 5ml! Byly jsme tam tyden a odchazely s tim, ze vypije 10ml… strasny ![]()
@Jaja157 píše:
uz jsou objednanyMeli uz jen ty oranz., ale aspon neco, tak jeste jednou diky! Tak dlouho jsem vahala, jestli je poridit, az zase pomohl „donucovaci prostredek akce, co se neodmita“
Tak jeste lanolin a zacneme
No za dvě stovky…to je zadarmo
…Myslím že to donucení ani tak násilné nebylo..
@zelazuzu píše:
No za dvě stovky…to je zadarmo…Myslím že to donucení ani tak násilné nebylo..
No, praaave
![]()
@Jaja157 píše:
No, praaave![]()
ja nakoupila za 1800
ale serou me ty posledni StayDry
chtela jsem vzit aspon ctvery
Nás teda v porodnici nenutili vážit, já si vážila sama, po svých zkušenostech a starostech s B. mě to nějak uklidňovalo. Doma mám taky váhu a budu sem tam vážit, jako ne pořád, ale sem tam. Pro klid.
@careynka píše:
ja nakoupila za 1800ale serou me ty posledni StayDry
chtela jsem vzit aspon ctvery
A pak ma nekdo dalsi nakoupit
. Lepsi vrabec v hrsti… ![]()
@Jaja157 píše:
A pak ma nekdo dalsi nakoupit![]()
. Lepsi vrabec v hrsti…
no jasne
hlavne JAJAJAJJAJAJAJAJA a pak vsichni ostatni
![]()
Já odkaz na ty stránky nemůžu už najít ![]()
Ale to neva, stejně zatím nic kupovat nebudeme, pro Kiki už netřeba a mimíska budu mít min. první 4 měsíce v čč+možná nějaká vkládačka a to mám, vlňáky si dělám doma sama, tak snad stihnu do porodu nějaký pidi sfouknout, vlny je víc jak dost
![]()
@Mysicka31 píše:
Já odkaz na ty stránky nemůžu už najít
Ale to neva, stejně zatím nic kupovat nebudeme, pro Kiki už netřeba a mimíska budu mít min. první 4 měsíce v čč+možná nějaká vkládačka a to mám, vlňáky si dělám doma sama, tak snad stihnu do porodu nějaký pidi sfouknout, vlny je víc jak dost![]()
![]()
Beztak už tam nic není
- holky všecko vykoupily.
Po dlouhé době koukám a další mimi.
Petko:moc gratuluju k holčičce, a přeju hlavně zdravicko do života a ať vám dělá jenom radost, a teda krásné míry má!
Broki, jestli se můžu zeptat, proč jsi nakonec Edíka nekojila? (to je zvláštní, když píšu Edíkovo jméno na jiné dítě
, a jiného Edu neznám, jenom tvého a svýho )
Ivus, budu držet palce, ať Klárce teplota klesne a nikam nemusíte
s těma nemocema je to stejně opruz, jakoby nestačila běžná starostlivost o děti ![]()