Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
17.5.12 09:01

Já vážila dva měsíce :roll: A ze začátku mi malý vypil z prsa když už náhodou něco tak max. 10ml :zed: Byl to šílený boj… Moc bych si přála normálně kojit další mimčo až bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
17.5.12 09:08

@careynka
Diky za tip, ja ty vlnacky snad koupim :D Nevis, jestli ma Disana vic druhu, nebo je jedno, ktere koupim :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.5.12 09:29
@Jaja157 píše:
@careynka
Diky za tip, ja ty vlnacky snad koupim :D Nevis, jestli ma Disana vic druhu, nebo je jedno, ktere koupim :?:

tyhle co tam jsou jsou takovy silnejsi, jsou to drzaky, ale holt tlustsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
17.5.12 09:34
@careynka píše:
tyhle co tam jsou jsou takovy silnejsi, jsou to drzaky, ale holt tlustsi

uz jsou objednany :) Meli uz jen ty oranz., ale aspon neco, tak jeste jednou diky! Tak dlouho jsem vahala, jestli je poridit, az zase pomohl „donucovaci prostredek akce, co se neodmita“ :D:D Tak jeste lanolin a zacneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
17.5.12 09:36
@Brokianaa píše:
Já vážila dva měsíce :roll: A ze začátku mi malý vypil z prsa když už náhodou něco tak max. 10ml :zed: Byl to šílený boj… Moc bych si přála normálně kojit další mimčo až bude…

Mala mi v porodnici az po nekolika dnech dala 5ml! Byly jsme tam tyden a odchazely s tim, ze vypije 10ml… strasny :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.5.12 09:37
@Jaja157 píše:
uz jsou objednany :) Meli uz jen ty oranz., ale aspon neco, tak jeste jednou diky! Tak dlouho jsem vahala, jestli je poridit, az zase pomohl „donucovaci prostredek akce, co se neodmita“ :D:D Tak jeste lanolin a zacneme :mrgreen:

No za dvě stovky…to je zadarmo ;) …Myslím že to donucení ani tak násilné nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
17.5.12 09:38
@zelazuzu píše:
No za dvě stovky…to je zadarmo ;) …Myslím že to donucení ani tak násilné nebylo..

No, praaave :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.5.12 09:53
@Jaja157 píše:
No, praaave :oops: :lol:

ja nakoupila za 1800 :-O ale serou me ty posledni StayDry :-D chtela jsem vzit aspon ctvery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.5.12 11:12

Nás teda v porodnici nenutili vážit, já si vážila sama, po svých zkušenostech a starostech s B. mě to nějak uklidňovalo. Doma mám taky váhu a budu sem tam vážit, jako ne pořád, ale sem tam. Pro klid.

• Citovat
  • Upravit
1962
17.5.12 11:36
@careynka píše:
ja nakoupila za 1800 :-O ale serou me ty posledni StayDry :-D chtela jsem vzit aspon ctvery

A pak ma nekdo dalsi nakoupit :mrgreen: :mrgreen: . Lepsi vrabec v hrsti… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.5.12 12:21
@Jaja157 píše:
A pak ma nekdo dalsi nakoupit :mrgreen: :mrgreen: . Lepsi vrabec v hrsti… 8)

no jasne :-D hlavne JAJAJAJJAJAJAJAJA a pak vsichni ostatni :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.5.12 13:06

Já odkaz na ty stránky nemůžu už najít :-(
Ale to neva, stejně zatím nic kupovat nebudeme, pro Kiki už netřeba a mimíska budu mít min. první 4 měsíce v čč+možná nějaká vkládačka a to mám, vlňáky si dělám doma sama, tak snad stihnu do porodu nějaký pidi sfouknout, vlny je víc jak dost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.5.12 13:15
@Mysicka31 píše:
Já odkaz na ty stránky nemůžu už najít :-(
Ale to neva, stejně zatím nic kupovat nebudeme, pro Kiki už netřeba a mimíska budu mít min. první 4 měsíce v čč+možná nějaká vkládačka a to mám, vlňáky si dělám doma sama, tak snad stihnu do porodu nějaký pidi sfouknout, vlny je víc jak dost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Beztak už tam nic není :lol: :lol: :lol: - holky všecko vykoupily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.5.12 14:48

Po dlouhé době koukám a další mimi.

Petko:moc gratuluju k holčičce, a přeju hlavně zdravicko do života a ať vám dělá jenom radost, a teda krásné míry má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.5.12 15:06

Broki, jestli se můžu zeptat, proč jsi nakonec Edíka nekojila? (to je zvláštní, když píšu Edíkovo jméno na jiné dítě :think: :D, a jiného Edu neznám, jenom tvého a svýho )
Ivus, budu držet palce, ať Klárce teplota klesne a nikam nemusíte :hug: s těma nemocema je to stejně opruz, jakoby nestačila běžná starostlivost o děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure