Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
18.5.12 10:04

Ahojdá :mavam: zdravím „staré“ známé :kytka:
Holky, jak uchovávate vlňáčky na několik let, nesežerou to moly? Stačí to hodit do lanolin. kůry pak do sáčku, či jak? A co děláte s pravým fusakem, do čistírny??
Jinak mne vždy napadne, jak tu kdosi psal, že kakané plíny sprchuje nad vanou a potřebuje tedy, pak protáhnout odpad.. Tak jen taková rada (možná to už znáte). Já to taky sprchuju -a doporučuju koupit masážní hlavici, která se dá změnit na silný tenký proud, jde to s tím samo a rychle.. No a sprchuju to nad kýblikem, který vyleju do záchodu a nemám ucpaný odpad.

No nic, zase letím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
18.5.12 10:10

Jsem se trochu začetla do těch jmen dětí, já mám jména, co nejsou v kalendáři (tedy ve Slovenském jsou) a nikdo nikdy nic neřešil-jen to vyplnili v porodnici, a na matrice jsme si šli pro rodný list..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.5.12 12:28
@Dajma píše:
Jsem se trochu začetla do těch jmen dětí, já mám jména, co nejsou v kalendáři (tedy ve Slovenském jsou) a nikdo nikdy nic neřešil-jen to vyplnili v porodnici, a na matrice jsme si šli pro rodný list..

my museli mit z matriky papir do porodnice, protoze nejsme svoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.5.12 18:18

Tak teď pro změnu brečí Ondra, že ho bolí břicho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.5.12 18:28
@ivuska.h píše:
Tak teď pro změnu brečí Ondra, že ho bolí břicho :zed:

Chudák :-/ co to tam máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.5.12 18:46
@careynka píše:
Chudák :-/ co to tam máte?

To se teprv uvidí, jestli je to to samé nebo jen zaražené prdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.5.12 20:19

Tak stejná diagnóza jako Klárka, to snad ani není možný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.5.12 20:25
@ivuska.h píše:
Tak stejná diagnóza jako Klárka, to snad ani není možný 8o

No to si děláš srandu, ne? :-O to je nějaký geneticky? Klarka měla nejaky vchliply střevo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
21.5.12 20:40
@ivuska.h píše:

Cože? To už jste jako jeli na pohotovost a řekli že má malý to samé? To není možné 8o 8o 8o - co to je?? Nedáváš těm děckám do stravy hřebíky, že ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.5.12 20:44

Jojo, je to to samé. Pravděpodobně je to způsobeno nějakou virovou infekcí, zvětší se uzliny v břiše a střevo na to takto reaguje… To by vysvětlovalo, proč to mají oba takto po sobě… Tak snad není na řadě ještě Jula :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
21.5.12 20:45
@ivuska.h píše:

no to snad ne… to je nějaká viroza, ne 8o (blbost, co :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.5.12 20:45
@zelazuzu píše:
Cože? To už jste jako jeli na pohotovost a řekli že má malý to samé? To není možné 8o 8o 8o - co to je?? Nedáváš těm děckám do stravy hřebíky, že ne??

Jo, manžel s ním jel kolem 7., raději hned, ať víme, lepší jet hned než někdy v noci. Teď zas čekají na poradu s chirurgem, co se bude dít dál. Prý se teď moc netváří na vyčkávací taktiku, vzhledem k tomu, že je Ondra o dost mladší. Mimochodem u chlapečků se invaginace vyskytuje 3× častěji, než u holčiček, divné, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.5.12 20:46
@Broučkovka píše:
no to snad ne… to je nějaká viroza, ne 8o (blbost, co :-( )

Jo, zřejmě ano. Zajímavé je, že např. po vakcinaci starším typem orální rotavirové vakcíny byl taky zvýšený výskyt tady té komplikace, prostě to podrážděné střevo takto někdy u dětí reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
21.5.12 20:51

Chudáčci malí :( ..Ti si teda zkouší..No snad to Julinka nebude mít taky - ta je přece jen hodně malinká :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.5.12 20:57

Ivi,tak přece?? to je hrozné :,( :,( :,( :,( :,(
Držím pěsti!! Hlavně ať se tomu vyhne Julča :?

U nás jsou zase 2. dnem teploty kolem 40..taky zážitek :? :? Asi zuby,bo ji nic jiného není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure